Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Én most épp a kommunikációs részlegről tartok kifelé. (Lehetőleg úgy, hogy ne támadjon be egy working joe se.) Viszont a ne halj meg egyszer se dolog már most ugrott. xDD Felkapott az egyik szellőzőbe a dög a nagy menekülés közben. Sebaj. XD Majd összejön legközelebb. xD
Előző végigjátszáson, mediumon először csak az orvosi részlegen kellett foglalkoznom vele. Nem tudom, hogy azért-e, mert ez is ilyen szint-különbség, vagy csak halkabb voltam akkor, mint most. De annyira meglepődtem ezen a támadáson, hogy elfelejtettem esc-et nyomni.
Egyébként én sokat szenvedtem az orvosi részleggel először. (Már tegnap nagyon örültem neki, hogy megint mehetek felfedezgetni.) Bár így sem akkor szívtam legjobban a fogam, hanem a vége felé, amikor ilyen alternatív útvonalat kellett keresgélni. Ott volt az a targonca, amivel dobozt kellett emelni, hogy mehessünk tovább. Na azon kínlódtam sokat. xD Lángszóró: üres, kifújt, kiürült. A dög meg folyton lent mászkált a folyosókon. Azt hittem, soha az életben nem sikerül végigcsinálnom.

Mondjuk lehet azért is kéne majd egy novice végigjátszás, hogy én is tudjak olvasgatni. Mert most nagyon sokszor passzolom a dolgot. A fenének sincs kedve gépekben turkálni, amikor ott neszez a dög a közelben.
Új hozzászólás Aktív témák

- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA® driverek topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Robotporszívók
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest