Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• aleana

csendes tag

válasz SchumiBácsi #883 üzenetére

Én most épp a kommunikációs részlegről tartok kifelé. (Lehetőleg úgy, hogy ne támadjon be egy working joe se.) Viszont a ne halj meg egyszer se dolog már most ugrott. xDD Felkapott az egyik szellőzőbe a dög a nagy menekülés közben. Sebaj. XD Majd összejön legközelebb. xD

Előző végigjátszáson, mediumon először csak az orvosi részlegen kellett foglalkoznom vele. Nem tudom, hogy azért-e, mert ez is ilyen szint-különbség, vagy csak halkabb voltam akkor, mint most. De annyira meglepődtem ezen a támadáson, hogy elfelejtettem esc-et nyomni.

Egyébként én sokat szenvedtem az orvosi részleggel először. (Már tegnap nagyon örültem neki, hogy megint mehetek felfedezgetni.) Bár így sem akkor szívtam legjobban a fogam, hanem a vége felé, amikor ilyen alternatív útvonalat kellett keresgélni. Ott volt az a targonca, amivel dobozt kellett emelni, hogy mehessünk tovább. Na azon kínlódtam sokat. xD Lángszóró: üres, kifújt, kiürült. A dög meg folyton lent mászkált a folyosókon. Azt hittem, soha az életben nem sikerül végigcsinálnom. :D
    Mondjuk lehet azért is kéne majd egy novice végigjátszás, hogy én is tudjak olvasgatni. Mert most nagyon sokszor passzolom a dolgot. A fenének sincs kedve gépekben turkálni, amikor ott neszez a dög a közelben.

Új hozzászólás Aktív témák