- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Jajj hát ez annyira de izgi rész, és milyen könnyen elbaszható

Egy két jó tanács: kerüld a szellőzőket. Fontos hogy gyorsan haladj, különben mindig fölötted/rajtad lesz. Tehát nem guggolva hanem sétálva mész, akkor nagyjából mögötted lesz mindig. Legjobb megoldás ha valamennyi művelet után mentesz és ezzel lényegében szopatod a dögöt mert mozgásban vagy állandóan, de ha sokat tökölsz egy helyben a dög is ott lesz. Azt is tartsd szem előtt hogy ha a két kart meghúztad és a droid is megszerkesztálta a rendszert, visszafelé egy vagy több kamera is aktiválódni fog. Ha beriaszt jön a dög, ha nem deaktiválod azonnal ismét jön a dög, célravezető lehet hagyni a picsába, szal jó világ ez

Tovább nem ismertetem az én eljárásomat, hardon vagy 2-3× ha megevett a szörnyecske, ami sztem jó mert ha csak célirányban mész is vagy 4× kell oda-vissza bejárni a mappot, és én nem célirányban mentem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még valami: amikor meglesz az "Ion Torch" visszajöhetsz erre a mapra is mert találsz majd egy Nostromo log-ot az "emeleten"

Új hozzászólás Aktív témák

- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)