- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Csak azt nem fogom fel hogy megvan motor, mindenféle jogok, stáb (utóbbi akkor már csak volt), sztem a költség kisebbik hányada volna az új helyszíneket összehozni és a sztorit megírni. Számomra az is elképzelhetetlen hogy amikor kiadták a játékot semmi nincs a Torrensről való kilökődés után.
Bár manapság bármi előfordulhat, a józan ész sztem azt diktálná hogy ilyenkor lennie kellene 2-3órás további gameplay-nek pontosan amiatt hogy ha elkaszálják akkor legalább egy DLC-s befejezésre való meglegyen. Mondjuk a HL2 szériánál pont volt, de mindkét esetben adtak a szarnak egy pofont mert ott is a cliffhanger ugye.
Arra meg már nincs ész ha már annyira szarul állnak anyagilag hogy 1-2dodóért a demót is feltegyék steam-re. Sztem aki a fő játékot megvette és elégedett volt a demót is megvenné mert kicsit más és meglátásom szerint JOBB mint a végleges game. Na mind1 azért reménykedjünk a 6év huzavonába ez még belefér
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)