- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Ne aggódj nekem se lesz meg az ultimate badass kampány ott. Pedig van olyan új fegyó ami ha csak azzal mész nem is kell más semmi. Egy sehol se látott gránátvető, durvább mint az RPG és akkor is pontos ha ugrálva lősz. Egyedüli hátránya ha eléd ugrálnak a dögök, vagy a kedves kolega beáll eléd akkor jön a quickload
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Isolationban nightmare-n meg úgy mentem át a legutóbbi tolásnál a reaktoron hogy mindenhol ahová csak lehetett belestem megdöglés nélkül... ennyit számít ha normálisan össze van rakva valami. Persze így sem lett tele a batyu a végére, de azért minden dobálhatóból megvolt a 3db

-
Gretel
tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Engem hasonló gondolatok foglalkoztatnak. Vagy béna vagyok, vagy nem is olyan egyszerű ez a menet. Nekikezdtem, egy darabig el is vittem, de aztán annyiban maradtak a dolgok. Nagyjából december eleje óta nem is léptem be, mert meguntam a saját kis bénázásomat. :""D Pedig valamikor rá fogom szánni magam a folytatásra, de addig is jót tesz, hogy pihentetem. :""D
Új hozzászólás Aktív témák

- Spórolós topik
- Éjszakai műszak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Energiaital topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio 16 G10, i7-13800H, RTX 2000 Ada (8GB), 64GB DDR5, 2TB NVMe, 1,82Kg , gar 2029.
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- iPad Pro 12.9" 2TB/16GB M1 Space Grey 2021
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Keresek AM4 alaplapokat!!
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)