Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Én is szeretek mindent felfedezi, de úgy hogy a nyakamban lihegett az a nyomorult, sokszor lemondtam inkább a kalandozasrol

Az bug vagy feature nighmare fokozaton hogy sokszor a levegő visszatartas végén mindenképpen kirangatott a szekrényből?
Illetve
SPOILER.,.......... .... Amikor csak úgy volt még hogy 1 Xenomorph van az állomáson akkor a helyiség szellőzőjéből csöpögött a nyala azaz ott várt, de a szomszédos helyiségben meg láthatóan járkált körbe, azaz már 2en voltak. -
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Vagyis pontosítok, a Steam szerint 34 óra van benne, de ebből elég sokat csak allt egy helyben. 20-24 óra viszont szerintem valós én nekem.
-
Darth_Revan
veterán
Na, hosszas huzavona után végre nekiestem ennek a játéknak és ma befejeztem.
Összességében eléggé tetszett, bár néha voltak érdekes bugok, valamelyik vicces volt, de volt amelyik az Alien-nek kedvezett. Bár lehet első végigjátszásnál nem a Nightmare fokozaton kellett volna kezdeni
Nem tudom milyen Easy-n, de Nightmare-n eléggé tetszett, hogy nincs HUD, nyersanyagot alig sikerül összeguberálni és a mozgásérzékelő is csak úgy-ahogy működik.A játék vége felé megjelenő Teletubby ruhás androidok viszont picit túl sok sebzést kibírtak...volt olyan amelyik 4 shotgun fejlővés után borult csak fel

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest