-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovbob
senior tag
-
ferensz
senior tag
válasz
atis1224 #8334 üzenetére
Ezzel a recovery packkal?
Megpróbálom akkor én is az ebben lévőket megnézni. Annyi, hogy a fastbootot azt nem tudom használni belőle, mert ubuntu alól csinálom, így a windows-os fastbootal nem sokat érek.
Azért köszönöm az ötletet, meglesem ezt is.
Szerk.:
Ezzel is próbáltam már, és nem akar menni
-
Defect
csendes tag
válasz
atis1224 #8222 üzenetére
Nyugi Ati nekem se ment elsőre. Mert nekem is vagy 5x kellet próbálni újra rakni. :S
De aszem volt valami a recovery-vel is. Fakir-t kérdezd meg hogy melyik recovery.img-t ajánlotta. Mert a 0.9-hez nem ugyanaz kell mint a h1n1 5.3-hoz ott is van gond.
Nekem is ez volt és én is szívtam vele. konkrétan 5 órám ment rá. De utána minden jó volt.
Plusz figyelj oda melyik bootloader-t választod mert az se mind1. De ha küldesz egy e-mail-t akk elküldöm azt ami nekem van és azzal próbáld meg! Ha azzal se megy akkor csináld azt amit leírtam!(Biztos ami biztos a regelt e-mailed-re kiküldöm.)
-
Defect
csendes tag
válasz
atis1224 #8196 üzenetére
Atis nekem is ez volt a gond. Alca bootlogonal meghalt a telo. Nem tégla csak trükkös gondolom GB-d volt előtte. Lényegtelen.
Mikor újra raktad a telo-t friss ROM bootloader fagyás a telo 2x3x elindul de nem bootol be. Lefagy
Megoldáselrakod a ROM-ot. telo-t újraindítod megvárod míg befagy, aksit kiszed vissza rakod újra fastboot recovery-t indítasz. Nem csinálsz semmit simán system restart és menni fog.
Nem tudom mi ez a hiba de nekem így állt helyre valami agybaja volt vagy nem fixált valamit nem tudom.
Próbáld meg! Remélem sikerül.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- PlayStation 5
- Escape from Tarkov
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest