- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
eladogeppc #3196 üzenetére
Van igazság alapja annak amit állítasz!
Valaki lecseszett nem rég, hogy első generációs mH1N1 ICS-t raktam fel, és szűzen az első komolyabb igénybevételt egy restartal jutalmazta. Eme kis kirohanásra hasonló kedvességgel reagáltam, és telepítettem a legújabb ICS-t.
Nos jelzem: HELYTÁLLÓ AZ ELNEVEZÉS H1N1, tényleg olyan mintha vírust kapott volona!!
Jelzem, a V4-es rom tegnap előtt este óta már 3x indúlt újra, az általam is remeknek tartott hololancser nem tölt be rendesen, csak üres képernyőket ad, a szabad memória meg stabíl 80M körül van. annak ellenére, hogy egy nagyon jól kipucolt ROM.
Lehet hogy bogaras a franicia ICS, de nekem még idáig az volt a legjobb! GB-t már me, tudnám szeretni, elég fapados. -
loosht
senior tag
válasz
eladogeppc #3368 üzenetére
Két lehetőség van:
1. Ha lesz időm, akkor csinálok egy ICS bootladeres verziót.
2. bagyusz és Heimdallr75 kollegák hozzájárulásával beolvasztom az ICS bootloaderes verziót. Viszont itt már nem csak a bootloader módosulna, ugyanis más is változtatva lett (UV, OC). Szóval több munkájuk van benne és semmiképpen sem szeretnék más tollával ékeskedni. Peace! -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
eladogeppc #3368 üzenetére
Most komolyan, aki akarja MEGCSINALJA MAGANAK, otthon ebédkor valaki előrágja neked a rántotthúst is vagy mi?
-
loosht
senior tag
válasz
eladogeppc #3366 üzenetére
De bele lehetne, csak azt nem én készítettem.
-
loosht
senior tag
válasz
eladogeppc #3363 üzenetére
Most már a boot.img cseréjével futtatható az én rendszerem is ICS bootloaderes telefonon is, csak össze kell rakni, mint egy puzzle-t.
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #3361 üzenetére
Ha rákattintasz a linkre máris olvashatod mi az.
-
loosht
senior tag
válasz
eladogeppc #3361 üzenetére
Saját fejlesztésű 2.3-as rom. A blogomon megtalálod.
-
bagyusz
őstag
válasz
eladogeppc #3334 üzenetére
Fején találtad a szöget.
(#3333) imi0424: Teló megmarad mint JRD remekmű.
-
bagyusz
őstag
válasz
eladogeppc #3329 üzenetére
Nem, (nandroid.md5) mert az ellenörző összeg nem lesz azonos ergo elfog hasalni a restor.
Amit írtam, úgy csináld. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
eladogeppc #3329 üzenetére
a sajatodbol torlod a boot.img-t es a 2.3 H1N1-bol a boot_ics.img-t atnevezve boot.img-re beleteszed.
mod: nem lehetne egyszeruen hagyni a kutyulást és belakni ezt? Amugy ja, bagyusz már irta
-
bagyusz
őstag
válasz
eladogeppc #3326 üzenetére
"Csak teljesen érdeklődés szinten a boot.img-t miért kell átrakni ? " Mert az tartalmazza a helyes mach id-t
"Abban van a trükk biztos, de mi az ?"
msm7x30_surf MACH_MSM7X30_SURF MSM7X30_SURF 100700
msm7x30_cocktail MACH_MSM7X30_COCKTAIL MSM7X30_COCKTAIL 2679 -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
eladogeppc #3326 üzenetére
MERT AZ AZ AGYA.
Az maga a kernel, a regi nem jo hanem ebben az ujban van megcsinalva minden
-
bagyusz
őstag
válasz
eladogeppc #3319 üzenetére
Feltudod rakni a saját mentésedet, azt már az előzőekben leírtam.
Igen.
(#3318) csampei:
Igen, Tehát magyarul oda-vissza lehet konvergálni ics-ről gb-re gb-ről ics-re.Megfelelő bootloaderel természetesen. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
eladogeppc #3290 üzenetére
Mivel hivatalosan frissitettel ezt ICS bootloadered van. A felrakasa utan is az lesz de mukodni fog a ROM rendesen.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
eladogeppc #3258 üzenetére
Ha jól választasz bootloadert, akkor igen. Ha nem akkor tovabbra sem irhato az sd kari.
Cannabis7: remélem hamarabb jön a v5 mint a custom JB.
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #3258 üzenetére
Pl azzal hogy felrakod és ha valami hibát találsz azt emberi hangnemben közlöd
-
batai15
félisten
válasz
eladogeppc #3196 üzenetére
Most akkor magyarul maradjon inkább a gb. ics erőforrás igényesebb , szóval előferdülhet hogy icsn szaggat, gbn nem.
-
Melack
veterán
válasz
eladogeppc #3184 üzenetére
Vagy csak ugyanaz a személy kérdezi meg többször is - nem mindegy.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
eladogeppc #3184 üzenetére
Latom hogy az 50%-uk nem tud varni.
-
xtree
csendes tag
válasz
eladogeppc #3100 üzenetére
A fastboot-ADB-recovery látja az SD kártyát. Innen letöltheted: http://d-h.st/18C
A gond csak az, amit már egyszer írtál: hogy utána a teló nem fogja tudni írni, törölni az SD kártyát.
Reméljük valaki erre is talál majd megoldást! De ezzel a letöltéssel vissza tudod tenni a GB-t, az biztos. -
Jim76
aktív tag
válasz
eladogeppc #2571 üzenetére
Annyit látok, hogy 3,15MP-ben fényképeztél, de az átlagos ICS képekhez mérten ezek kiváló képek (vagy sikerült visszatenni a GB-t?
)
Ha ics, akkor leírnád (pontosan), hogy melyik kamera app, milyen beállításai mellett sikerültek így a képek?
Bevallom, utoljára a gyári T-s gb-vel sikerült hasonlóan éles képeket csináljak... (a video viszont sz@rabb lett, mint úgy általában ICS-el, de az talán betudható a borongós időnek)Amúgy ez a téma inkább a másik fórumba való, érdemes lenne ott folytassuk, ne zavarja a valóban szakmai kérdések megvitatását.
-
helixP
nagyúr
válasz
Teljesen jó képek. Én nem várok többet mobiltól.
Ezek most akkor ICS-vel készültek? Nem tudom, épp hol vagy az ICS-GB szenvedéseddelqsmyle:Sok későbbi emberke nevében, előre is köszi
Bár, azért a TB- nél a vásárlást, mint olyat leírhattad volna...
-
eladogeppc
veterán
válasz
Elnézést a sok posztért.
A fentebbi linken a 15fps-es video is fent van. -
helixP
nagyúr
válasz
eladogeppc #2568 üzenetére
Köszi a szándékot, de:
Google
403. That’s an error.
We're sorry, but you do not have access to this document. That’s all we know. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
eladogeppc #2565 üzenetére
variable bitrate, variable fps.
-
lajbii
tag
válasz
eladogeppc #2540 üzenetére
Azért az nem úgy van hogy minden kérdés nélkül csakúgy lecseréli a telenoros ICS-re!RÁD BÍZZA DÖNTÉST ÉS NEM ÖNÁLÓAN LÁTHATATLANÚL FRISSÍTETT!!
NE VEZESS FÉLRE SENKIT!Először is csak felkínálja hogy megjelent a frissítés és ki is irja hogy mit azaz 4.04 re frissít és csakis akkor ha leokézod azaz bele eggyezel te is!
Ezekután letölti csakis akkor ha engeded azt a 200akárhány megát!!!
Ami nem kis idő és akár ki is léphetsz,megszakíthatod!
Mindezekután újra megkérdezi hogy telepíted-e és oda is kiírja hogy nem visszavonható stbÚGYHOGY TÖBSZÖRÖSEN IS BELEEGGYEZTÉL!!!!
-
Jim76
aktív tag
válasz
eladogeppc #2538 üzenetére
Köszönöm, megnyugtattatok, hogy fogok még fényképet is csinálni ezzel az amúgy remek telefonnal
-
Jim76
aktív tag
válasz
eladogeppc #2534 üzenetére
Tulajdonképpen azt csináltad, hogy a h1n1 v4-et feltelepítetted, majd utána az első, még a francia ics-hez való recovery.img-es recovery-vel visszatettél egy gyári, nem piszkált gb-t, és amúgy minden működik, csak az sd kezelése nem 100-as?
(azért érdekel ilyen pontosan, hogy melyik recovery, meg milyen gb, mert én épp azt terveztem , hogy mivel időnként 1-2 napig többet kell a fényképező, néhány napokra visszateszem előző este a gb-t - ami amúgy nálam nagy szar, akadozik, újraindulgat vele a telefon - amikor meg újabb 1 hétig megvagyok kamera nélkül, akkor használnám a v4-et, mert azzal mindenmás hibátlan számomra, és a titaniummal újratelepítés után full app, data restore és az egész max. 20p alatt megvan - persze, ha megy a dolog, de, ha nincs sd írás, akkor várok türelemmel, míg megoldják itt a Srácok, ha majd lesz idejük downgrade-el is foglalkozni) -
lajbii
tag
válasz
eladogeppc #2491 üzenetére
Biztos hogy levan korlátozva.Állísd normálra amíg használod a hárombetűst.Nekem is telenoros van fent és csk normálra kapcsolva nem lép ki.Betonstabilan működik!
-
fanthomee
tag
válasz
eladogeppc #2498 üzenetére
Szerintem ez a hátlap dolog már nagyon off kezd lenni. Ez egy szakmai topik, az ilyen hozzászólásokat inkább a másik fórumba intézd légyszi!
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #2498 üzenetére
Utánakérdezek a hátlapnak....
Gingeres rootolás nem ment, soc 2.3 sem ismerte fel.. adb-nél kiakadt soc, ginger meg szó szerint semmit nem tett..nyoma sincs a ténykedésének.. azért szeretném kipróbálni a Z4-et...
Még gyári 2.1 van fennt neki..(nosztalgiázom kicsit.... )
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #2496 üzenetére
ot995 akkufedél
Mellékállásban javítok mobilokat.. ami Neked kell, az nem hátlap néven fut a "szakzsargonban" hanem akkufedél néven...
Ha már "szóbaálltunk" :
Kicsit off, de a comtiva-t z4-el rootoltad, vagy hogyan? kollégáméra akarok feltenni cm7-et....
-
törölt tag
válasz
Nekem is megvan a 3betűs és nem vettem észre ilyen problémát.
-
törölt tag
válasz
Hali!
A hárombetűs lehet,hogy a háttérfolyamat korlátozás miatt lép ki. Próbáld ki, hogy nincs korlátozás-ra rakod..lehet,hogy segít..
Hokins: Nem tudom,hogy Nálatok a teszt alatt előfordult-e, de nekem tegnap csinált olyat,hogy kb minden 5%-os akksicsökkenés után újraindult a gépezet.. 1,4-en, 1,6-on és 1,8-on is.
SmartasV2 és sio beállításokkal.
CWM-ből factory default,cache és dalvik is törölve lett, majd az ujraindítás után most 1,4-en deadline-al és smartasV2-vel jelenleg hibátlanul megy...ok számomra ismeretlen...
-
sdavic01
tag
válasz
eladogeppc #2487 üzenetére
Nem rossz cucc
-
75lion
tag
válasz
eladogeppc #2485 üzenetére
Szerintem igazad van, mindenkinek van saját véleménye (a telefonról;romokról:appokról stb...) amit mindenkinek szíve-joga leírni, és a negatív kritikából is lehet tanulni, és kell is.
De egy biztos a többség (kívánsága,ötlete,tapasztalata) fog megvalósulni ha a romkészítők is egyet értenek velük, ez nem baj, és ezt el kell fogadni akár tetszik akár nem.
Én személy szerint elégedett vagyok az eddigi áldozatos munkájukkal, még akkor is ha nem úgy sikerül a rom ahogy szeretnék. Ezért van szükség a te és mások véleményére. -
helixP
nagyúr
válasz
eladogeppc #2485 üzenetére
Ebben például teljesen igazad van, ebben egyetértünk, én is tapasztaltam:
De persze azt már nem fogadja el egyikőtök sem, hogy az összeszerelés itt is hibádzik kicsit, néhol recseg ropog. -
törölt tag
válasz
eladogeppc #2449 üzenetére
"H1N1 v4 szép kiherélt változat egy csomó - a fejlesztő számára - felesleges dologgal. Semmivel nem jobb a gyárinál, max szép pontszámokat rajzolgat. Majd az új Adreno 205 libbel talán...
"
Ne haragudj de szintén nem bántásnak szánom. Nagyon nemvagy tisztába a dolgokkal ha ezt állitod. Az igaz hogy a gyári ICS-re épül,de ahogy te fogalmaztad hogy kiherélt változat,nos ez nem teljesen fedi a valóságot. Jópár dolog módosítva lett benne mert a gyári rendszerben nem éppen tökéletes.
Ennyit akartam csak hozzá fűzni semmi többet,és nem akarok újabb vitát kirobbantani.
Ja még annyit hogy a pontok érdekelnek a legkevésbé, adhat 10000 pontot is ha maga a rendszer nem stabíl -
eladogeppc
veterán
válasz
eladogeppc #2458 üzenetére
Álca megoldásként ha átnevezem a /mnt/sdcard-ot /mnt/emmc-re majd csinálok egy linket a gyökérkönyvtárba, akkor már működik a kamera, látszatra minden ok, de se lecsatolni, se formázni nem lehet. Erre jutottam egyenlőre.
-
imi0424
senior tag
válasz
eladogeppc #2451 üzenetére
ntfs reading/writing
ez mii ? -
lajbii
tag
válasz
eladogeppc #2399 üzenetére
T " eladogeppc " nem értek veled egyet miszerint " Majd rájössz hogy a GB jobb "
Már most 1 nappal azután hogy lefrissítettem a hivatalos telenoros ICS-re megcáfollak!
Minden értelemben gyorsabb a telóm,kevesebbett is fogyaszt mint eddig GB-vel!
Nincs fagyás ,gondolkozás, és a kezelőfelület is brutálisan jó lett ,sokkal jobb mint előtte GBSZÓVAL KIRÁLY A HIVATALOSAN KIADOTT TELENOROS ICS FRISSÍTÉS IS
-
helixP
nagyúr
válasz
eladogeppc #2399 üzenetére
Szerintem ne tájékoztass félre. Te vagy az egyetlen, akinek nem jött be az ics...
-
qltsar
veterán
válasz
eladogeppc #2358 üzenetére
De van mód. Ha lesz időm forgatok egy GB-kernelt, az új MACH-ID-vel.
-
qltsar
veterán
válasz
eladogeppc #2355 üzenetére
Hát elvileg bebootolnia sem szabadna a MACH-ID eltérés miatt, ez elég érdekes, hogy engedi, hogy egyátalán elinduljon a telefon.
-
qltsar
veterán
válasz
eladogeppc #2353 üzenetére
Egy kicsit kusza nekem ez. Tehát az ICS update után visszaraktad a GB-t?
-
bagyusz
őstag
válasz
eladogeppc #2351 üzenetére
Ha csak annyi baja van akkor adj neki root jogot és menni fog.
/mnt/sdcard/ -itt
-
bagyusz
őstag
válasz
eladogeppc #2348 üzenetére
Azt elsőre is megértettem, én a backupra voltam kíváncsi, tehát akkor GB...
Nem is fog működni normálisan, azt ne is várd el tőle. Alapból Új CWM meg egy módosított boot.img kellene.
-
eladogeppc
veterán
válasz
eladogeppc #2348 üzenetére
Ötlet ? Hogyan tudom az SD kártya mount pontját helyreálítani ?
De lehet hogy csak permission probléma, mert írni nem tud rá. -
bagyusz
őstag
válasz
eladogeppc #2346 üzenetére
De most melyik backupról van szó?
-
bagyusz
őstag
válasz
eladogeppc #2342 üzenetére
Erről nem tudok konkrétabban nyilatkozni, én nem frissítettem ics-re. Ez csak az én szerény véleményem. Elvi síkon nem kellene, hogy működjön.
-
bagyusz
őstag
válasz
eladogeppc #2339 üzenetére
Fogjuk rá.
-
bagyusz
őstag
válasz
eladogeppc #2330 üzenetére
Szerintem sehogy. Maximum úgy, ha egy módosított bootloadert leforgatunk, de az még közel sem biztos, hogy menni fog.
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #2330 üzenetére
Erre bagyusz szerintem jobban tudja a választ.
-
imi0424
senior tag
válasz
eladogeppc #2269 üzenetére
2,4GHz?
aztarohadtk*rvaéletbemilyenjótelónk-lesz*öhhhm kevés ez az 512 ram, az egyik szerencseszámom az 1000
-
Heimdallr75
őstag
válasz
srácok pálya átadva, nekünk már nincs mit tenni, egy 1,5G procinál merész lenne bár gondolom ez a kerenel (LG-re van) feloldja itt is a maradék 3 magot...
-
qltsar
veterán
válasz
pffff ez már rég lejárt lemez az enyém 3GHz-ig húzható
-
helixP
nagyúr
válasz
Hát 2,4-ig elég meredek azért skálázni...
-
norbichek
tag
válasz
eladogeppc #2262 üzenetére
Most meg 5944 et sikerült....
Megmondom őszintén nem tudom...
H1N1 V4!!!
És a proci csak 1612.... -
butyek
senior tag
válasz
eladogeppc #2198 üzenetére
Smartassv2 és noop. Ezt ajánlották valahol, nekem bevált.
-
Heimdallr75
őstag
válasz
eladogeppc #2190 üzenetére
hajrá
sorry a bénázásért ,de hosszú volt a hétvége.
-
Heimdallr75
őstag
válasz
eladogeppc #2181 üzenetére
[link] igen
ez most már biztosan jo 2x ellenoriztem
-
bagyusz
őstag
válasz
eladogeppc #2178 üzenetére
Akkor viszont itt kezd. Utána linux alapok. (64bitest használj, én megszívtam 32bitesel mikor cm-t akartam fordítani, kernelt lehet 32biten is forgatni) Miután ez megvan akkor jöhet a fordításhoz való környezet megteremtése. Végtére nem árt a Kernel forrás és Rom forrás megléte is. (CM-romoknál számolhatsz a forrásra 15GB-t fordításhoz meg olyna 20-30GB tárhelyet) Remélem segítettem.
-
Heimdallr75
őstag
válasz
eladogeppc #2175 üzenetére
lol én kérek elnézést, simán a régit töltöttem vissza
kis türelmet.
-
bagyusz
őstag
válasz
-
Heimdallr75
őstag
válasz
konkrétan engem meg bagyuszt is wwenigma tanított mindenre, ha van ideje segít neked is.
-
fzoly10
csendes tag
válasz
eladogeppc #2165 üzenetére
Nekem is ez a problémám ugyan úgy telenoros telóval. Ha hang le + bekapcs akkor lefagy, csak aksi kivétellel jön helyre
-
Heimdallr75
őstag
válasz
eladogeppc #2168 üzenetére
fel lett téve ismét huzd le mégegyszer, most probáltam ki simán megy.[link]
-
bagyusz
őstag
válasz
eladogeppc #2147 üzenetére
Szerintem sokan félre fogják értelmezni.
-
Heavyrain
őstag
válasz
eladogeppc #2147 üzenetére
A fényképezés egyértelműen jobb lett!
A kamera viszont nekem még mindig picit lassan fókuszál,ezálltal néha homályosodik a kép....(de ha ráfókuszált,akkor nagyon éles) -
cpali33
csendes tag
válasz
eladogeppc #2116 üzenetére
Bocs a magyarságomért de én rómán vagyok és még magyar tagozaton sem tanultam,mindent amit tudok írni és olvasni az autodidakta módon csinálok
-
cpali33
csendes tag
válasz
eladogeppc #2114 üzenetére
A H1N1 eleven rootolt
-
bladegery
senior tag
válasz
eladogeppc #2111 üzenetére
már el lett mondva
és hokins megelőzött.. -
törölt tag
válasz
eladogeppc #2111 üzenetére
Üdv. Igen attól cwmből felrakható.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
eladogeppc #2070 üzenetére
Persze de ha mar frissitettel ra akkor neked ICS BOOTLOADERED van, azt válaszd az installerben.
-
helixP
nagyúr
válasz
eladogeppc #1955 üzenetére
A többség véleménye szerint a H1N1 V3 a legjobb, jelen pillanatban, ICS-még nem komplett
-
tehervonat
csendes tag
válasz
eladogeppc #1211 üzenetére
33 éves vagyok. Nem vagyok gazdag ember, vagy legalább is nem anyagi értelemben. A romok fejlesztése nem hackelés. Az Android nyílt forráskódú operációs rendszer. És igen, utaltam már Paypalon fejlesztőnek pénzt. Nem sokat, 10 dollárt, de szerintem az is valami...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
eladogeppc #1204 üzenetére
Feltételezem nem play aruhazbol letoltott volt, akkor nem csodalkozom rajta.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
eladogeppc #1201 üzenetére
Milyen alkalmazastol?
-
helixP
nagyúr
válasz
eladogeppc #1201 üzenetére
mi akasztotta így ki?
-
Jim76
aktív tag
válasz
eladogeppc #942 üzenetére
Búcsuban lőttem... de nyilván nem ez a lényeg - a magyar ics jobban kezeli a vakut, mint a francia, úgyhogy talán érdemes lesz váltani.
Itt a vége az offoknak, elnézést azoktól, akiket nem érdekelt, és köszönet a segítségekért.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
eladogeppc #937 üzenetére
Irígykedés ON:
Ennek sok értelme volt ide kiírni.
Irígykedés OFF -
jagr68
tag
válasz
eladogeppc #789 üzenetére
Szerintem semmit!
Mégis csak a Telenorral megy a telefon.
-
jaPe
tag
válasz
eladogeppc #699 üzenetére
Ééééés ez a te (nem túl kulturált formában megfogalmazott) VÉLEMÉNYED.
Bocsi, engedd már meg, hogy tetsszen az új rendszer... Ha neked nem tetszik, akkor nem tetszik...visszateszed a régit vagy zokogsz csendben, rajtad múlik, de engedd már meg, hogy azért mi is leírjuk a véleményünket.Nekem összességében sokkal jobban tetszik. Minden megfelelően működik (számomra) kivéve a görgetés, de azon túltettem magam.
-
qltsar
veterán
válasz
eladogeppc #695 üzenetére
Ez is javításra került már...
-
->Raizen<-
veterán
válasz
eladogeppc #699 üzenetére
Én is már leírtam jó pár dolgot itt rengeteg dologban jobb lett nálam az ICS.
Ha nem tetszik a kép amit a teló lő vegyél jobbat. Normális fényviszonyoknál szabad téren szép képeket lő nálam a telcsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged