- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Csomagold ki a zip tartalmát egy mappába,majd add meg a pc-nek a helyet. Ha így sem jó, akkor :
CM11 volt fent? Ha igen,akkor elvileg nem kell ujra rakni a pc drivereket. Ha nem,akkor javasolt eltávolítani a meglévő drivereket ( OTU progi uninstall, ezközkezelőből eltávolítani az alca drivereit) , majd reboot pc. Ha ujraindult a pc,akkor dugd rá a telód. A blogomban van ennél kissé részletesebb leírás is,olvasd el sztem..
-
Kovbob
senior tag
A vezérlő pultban letörlöd a progit, mint bármilyen más programot. De mondjuk most jut eszembe, hogy a recoveryhez elvileg nem az kell, hanem flashtool drivert, kell telepíteni. De igazából nem értem, hogy miért nincs recovery attól, hogy a telón másik rom van, nekem ilyen még sose volt.
Szerk: Csak nem tudok neked linkelni flashtool drivert, mert ami az összefoglalóban van az már nem érhető el.
Inkább várj valaki más segítségére, mert én most nem nagyon tudok erre mit mondani. -
Heimdallr75
őstag
van megoldás, az egyik már most is mehet, ha van mentésed a frissítés előtti nand tartalomról (nem recovery backup)
a másik hogy türelemmel vagy, amint végzek a v5-el utána megcsinálom a boo.img-t (bár már most látom hogy káosz, és bootlop gyár lesz a figyelmetlenség miatt belőle)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged