-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
oroszlan12 #18411 üzenetére
Nem vagyok felpaprikázva, de akkor érthetőbben fogalmazom a válaszom: Ha Bagyusz új kernelt(illetve módosítottat) rakott az uj cm alá, akkor erősen javasolt az uj, friss telepítés, lévén a régi patch a régi kernelhez való.. Bocsika, ha esetleg a hangulat félreérthető volt, azonban ezek olyan (számomra legalábbis) evidens dolgok, amiket szerintem mindenki tud.(Max el vagyok tévedve..
)
HAV: Szerintem meg se próbáld.. nem nagyon fog működni.. a telód sem utána valszeg.. cwm az összefoglalóban, a rom frissítésről a blogomban és az utolsó 50-60 hozzászólásban olvashatsz..
Bigman: Felflashelted a recoveryt ( nem kellett volna..) A flashelés és a boot közötti különbségeket a blogomban képekkel illusztráltam, ott van,hogy hogyan tudod a gyárit visszatenni.. cwm-el nem fog felmenni a gyári update, csak a Bagyusz-féle patch..
-
loosht
senior tag
válasz
oroszlan12 #18409 üzenetére
Nem kell új telepítés, nyugodtan felteheted rá.
-
törölt tag
válasz
oroszlan12 #18409 üzenetére
Régi patch=régi kernel. Új patch= új kernel. Szerinted , ha változott a kernel(benne van a rom leírásban), akkor melyik jobb?
-
kgymac
őstag
válasz
oroszlan12 #18340 üzenetére
usb hibakeresés?
-
bagyusz
őstag
válasz
oroszlan12 #18273 üzenetére
Ha Ics bl s akkor igen.
-
siskad
őstag
válasz
oroszlan12 #18077 üzenetére
Nincs mit.
-
oroszlan12
tag
válasz
oroszlan12 #18072 üzenetére
Okés.Köszönöm Siskad!
-
siskad
őstag
válasz
oroszlan12 #18072 üzenetére
Szívesen. Ha valami baj van vagy segítség kellene, nyugodtan kereshetsz akár pü. ben is..
-
siskad
őstag
válasz
oroszlan12 #18068 üzenetére
Szerintem tedd felnaz ics-t úgy ahogy mondtam.
Bigman001: én úgy tudom, fel lehet rakni. A gapps csak a google programjait tolja fel. Pl. Play árúház
-
siskad
őstag
válasz
oroszlan12 #18064 üzenetére
Most milyen rom van fent? Ha jól értelmezem akkor cm 10.1 . Ha v60 as és t mobilos vagy, akkor sehogy sem tudod majd frissíteni ics-re max. OTU val meg lehet próbálni. Ha v61 es akkor visszarakod a gb-t és azt frissíted ics-re. Azt hogy milyen a verziója a gyári gb-d nek a mentésedből tudod meg, ha van. Szerintem rakd vissza.
-
siskad
őstag
válasz
oroszlan12 #18057 üzenetére
Mármint szeretnéd frissíteni a telt ics-re? Ha igen akkor t mobilos vagy telenoros a telefon?
-
siskad
őstag
válasz
oroszlan12 #18055 üzenetére
Lehet hogy valamennyit tudok neked segíteni, de nem biztos. Mire vagy kíváncsi?
-
törölt tag
válasz
oroszlan12 #18050 üzenetére
Hajnali 1-kor hazamegyek és megnézem.. most épp csodálkozom,hogy hogyan tudtam használni a telót anno.. hiába,az S2 megeszi reggelire.. ilyenkor tök bosszantóan lassunak tünik,pedig anno nem volt rossz...
-
bagyusz
őstag
válasz
oroszlan12 #17728 üzenetére
Teljes új rom telepítést ajánlom.
Maga cm romban is sok változás történt az elmúlt egy hónap alatt, lásd itt.
(#17721) hokins: akkor csak nekem volt új.
-
törölt tag
válasz
oroszlan12 #16043 üzenetére
Nem sikerült, mert nincs 60O-s eredeti rom, hiába frissítette magát a rendszerem v61L-re, ha a bootloaderem V60O-s.. A legeslegelső cm10.1-et fogom feltenni, azt is csak azért,hogy az opciót megkeressem, utána megy vissza a tweaked ics..
-
Milestone2
nagyúr
válasz
oroszlan12 #15892 üzenetére
"Ne bömbölj már oroszlán" !
(bocs az avatarod miatt nem lehetett kihagyni...)
-
loosht
senior tag
válasz
oroszlan12 #15890 üzenetére
Fentebb láthatod, hogy a rom mire képes. Ha rossz az üzemidőd, az sok mindentől lehet. Nem megfelelő telepítés, valami app szívja az akksit stb. A legújabb verzió+patch kombóban benne van az "üzemidő fix".
-
bagyusz
őstag
válasz
oroszlan12 #15415 üzenetére
Értelek, ICS-re való frissítésnél jobbat nem tudok mondani. Sok a különbség a két BL között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest