Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
_gerisoft_
tag
Mindezek figyelembe véve is nagyon, ismétlem NAGYON alacsonyak ezek az értékek. Minden elismerésem ha ezek az értékek valósak, de bevallom őszintén ilyen alacsony szerintem csak akkor lehet, ha olyan 15-16-17 fokos levegőt kap a géped... az meg nem val olyan nagyon meleg szobára.. :) De ne érts féle, nem vitatom a szavad, csak furcsállom ezeket az alacsony értékeket. Nekem is nf7-s alaplapom van és amikor bios-t frissítettem egy olyan 4-5 fokkal melegebbet jelzett az alaplap mind a rendszer hőm-re, mind a prociéra. Friss bioszod van vagy az eredeti?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest