- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
válasz
_gerisoft_ #17 üzenetére
Mikor beleraktam a SATA vinyót frissítettem, tehát az egy hónappal ezelőtt elérhető legfrissebb BIOS van rajta. Nem tudom az elmúlt egy hónapban mikor készült ez a kép, de talán valamikor akkor, mikor a barátnőmnél voltam 4 napig és nem volt fűtés a szobában. De most egyébként (7 órája van bekapcsolva a gép) 32 fokos a cucc. Persze szerintem a szenzor nem pontos, lehet hogy melegebb persze, de tényleg nincs húzva semmi és jó a hűtőm nagyon. Ennyi, de nem szemfényvesztés azért. :)
-
Sick Boy
őstag
válasz
_gerisoft_ #11 üzenetére
Nem, nem a hűtőben, az asztalom alatt a földön, meleg szobában. Annyi az egész, hogy azóta, mióta a fényképeket csináltam, ami a tar.hu-n fent van (lsd. fenti link, #1), átrendeztem kicsit a házat (a hűtőcserével párhuzamosan, ha már úgyis darabokra szedtem), eltüntettem a kábeleket, nem állja semmi sem az útját a levegőnek. A procihűtő meg 3200+ AMD-re van, az enyém csak 2500+ (nincs húzva). Ennyi. Ja a fordulatszámokat is nézd! Van 2 db házhűtő is a házban. 8 cm-esek.
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest