- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
590227
aktív tag
válasz
SpongyaBob #3266 üzenetére
A Tronic is kinai,és nem titkolják,meg az ára is barátságos.A 23€-s ICP-ből,hogyan lett 16 000ft?Egyébként kerülöm a gagyit,de a márkás készülékek sem az EU-ban készülnek,legalábbis,az alkatrészeik.
-
590227
aktív tag
válasz
SpongyaBob #3264 üzenetére
Gagyi kinai,pillanatok alatt tönkremenő árukat vettem,méregdrágán.Mannesmann,germany,mint a mozgólépcsőnk.Igaz minden kinai,és követhetetlen.EAN,UPC kódokból,semmit nem lehet megtudni.
-
590227
aktív tag
válasz
SpongyaBob #3260 üzenetére
Teljes egészében egyetértek.A Lidl-s töltő,szerintem hasonló,csak több fajta akkut kezel,a leírt funkciói,hasonlók az IPC-1L-éhez,sajnos csak az látja,akinek van újsága.Azért írtam be,mert egy évben, egyszer van,vásárlási lehetőség.
-
590227
aktív tag
válasz
SpongyaBob #3257 üzenetére
Nem tartom jó ötletnek,a gyári töltő:gagyi.Én veszek a Lidl-s töltőből,18.-án.Kisütés,egyenkénti töltés,inteligens.Idáig a Tronic töltőkben, nem csalódtam.Nagyon sokat tanultam itt a fórumban.A Sanyo töltő,sok akksimat hazavágott.
-
San398
őstag
válasz
SpongyaBob #3251 üzenetére
-charge = egy feltöltés
-discharge = egy lemerítés és utána egy töltés
-test = ugyanez csak plusz egy töltéssel indul, szintén automatikusan egymás után inditva
-refresh = több test automatikusan egymás után, amig kielégítőnek nem érzi. (amikor már kicsi a kinyerhető kapacitás növekedés két ciklus között) -
And
veterán
válasz
SpongyaBob #3249 üzenetére
Először is figyelmesen olvasd át a hozzá kapott használati utasítást. Aztán kisütés (discharge) programot indíts el az akkukra. Azt vedd figyelembe, hogy az IPC minden programot - így a kisütésit is - töltéssel fejez be, mivel a pakk lemerítése önmagában nem lehet cél. A töltés előtti kisütés kondícionál: megakadályozza a cellák memóriaeffektusának kialakulását, ill. visszafordítja ezt a hatást, ha már kialakult.
-
San398
őstag
válasz
SpongyaBob #3225 üzenetére
Jó választás, dícséretes döntés!
-
Degeczi
nagyúr
válasz
SpongyaBob #3230 üzenetére
hülyeség!
mégegyszer: a 2600-as és hasonló akkuk alig néhány éve léteznek - előtte nem lehetett volna vakukat használni?másrészt a noname akkukon nagyon gyakran csak "optikai tuning" a ráírt nagy kapacitás
-
válasz
SpongyaBob #3230 üzenetére
Nem minden a mAh, az sem mindegy, hogy a ráírt kapacitásból, mennyit tud leadni még 1,2V felett.
Az Eneloop azt hiszem kb 1800mAh ad le még 1,2V felett, aztán gyorsan leesik 0,9V-ra -
válasz
SpongyaBob #3227 üzenetére
Igen, pedig csak 2000mAh-ás.
-
TeeJay
félisten
válasz
SpongyaBob #3225 üzenetére
IPC1L + Sanyo Eneloop + Nikon SB900 = 500villantás egy fotózás alkalmával, de hónapokkal később még szintén ennyit vígan elbírt
vettem 2 garnitúra Eneloop-ot (2x4AA) de még annyit sose tudtam vakuzni hogy az egyik garnitúrát cserélnem kelljen a másikraLOL
-
Degeczi
nagyúr
válasz
SpongyaBob #3223 üzenetére
pont ezért a legjobb választás az Eneloop egy átlagos vakufelhasználónak!
én is azt szeretem, h akár hónapok múltán előszedve is a vakut, még simán több száz kép is lőhető...a hagyományos, nagyobb kapacitású, ám ugyanakkor nagy önkisülésű akkuk csak akkor érik meg, ha annyit használod őket, h pár héten belül amúgyis tölteni kellene
tehát egy profinak persze az lehet a jó a választás, de otthonra nemigen
(nyilván nem véletlen, h minden alacsony önkisülésű akkumárka 2 Ah környékén maradt, feltehetően itt ad optimális kompromisszumot a technológia)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MOZA Thumb Controller /MOZA-AIR CR W/L /
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest