- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Aktív témák
-
mcmike
őstag
válasz
Thunder78 #1362 üzenetére
Te most komolyan azt mondod, h lepence hibája h nem nézte meg, és akkor ez az egész teljesen rendben is van?
szó nincs átverésről - ne haragudj, de az a tény hogy:
4/5 billentyű kopott (hirdetés) / egész bill. egy hányás (valóság) között elég nagy szakadék tátong...
ha veszek pl egy pulóvert, azt előtte fel szoktam próbálni - igen, nekem is volt egy esetem: még anno egy 9600Pro-t akartam venni, a személyes átvételnél észrevettem h a RAM-okra valami szörnyű gagyi (ha úgy tetszik p@r@szt) módon volt felapplikálva (inkább eszkábálva) 2 RAM hűtő. Mondtam is az illetőnek, hogy köszönöm de nem kérem. Erre úgy felkapta vizet, hogy köszönés nélkül elviharzott miután lehülyézett...
A boltban veled is így bánnak ha mégsem megfelelő a pulóver? -
wipes
senior tag
válasz
Thunder78 #900 üzenetére
azért nem feltétlenül minden esetben a posta a hibás
van időgarantált csomag, 1-2 nap alatt odaér, értékbiztosítással, törékenyként, sms értesítéssel a kézbesítésről, esetleg utánvéttel 1500-2000ft-ért (értéktől függően)
jó pár ilyen csomagot küldtem - kaptam már, nagyobb városból/ba másnapra mindíg rendben megérkezett
pufis borítékba befeszegetett sima levélként 200ft-ért feladott cuccokkal persze más a helyzet -
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Thunder78 #923 üzenetére
Kösz, de van kisker gari rá, tehát nem fogok én hozzányúlni.
Próbáltam írni, hogy nem találtam feltétlen hibának a dolgot, és hogy nálam ment végülis boot után minden flottul, ergo nem mondtam volna rossznak a lapot. Egyszerüen nem foglalkoztam vele olyan szinten, hogy utánnajárjak, nem érdekelt, már az uj lapom meg volt rendelve, csak késett, ez csak azért kellett, h legyen vmi gép, amin dolgozhatok.
De mindegy is már, lap visszajön és irány a gari. -
knifemaster
aktív tag
válasz
Thunder78 #900 üzenetére
Felesleges
''(#20) regvoltrossz válasza Buga_Laci (#15) üzenetére Új Válasz Privát Email 2007-07-17 12:35:59
regvoltrossz
(újonc) KÖCCE !!!(Rózsa vok, a barátnő,akinek kellett a kütyü)....a 07.16.-án,Győrben feladott csomagot megkaptam.....mindjárt utaljuk a pénzt
További szép napot.....Rózsa
''
Inenntől kezdve nincs miről beszélni.
Aktív témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Apple MacBook
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest