- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
akaido
addikt
Megnyugodtam, köcce.
A másik Samsung moncsim, 795MB behalt. Két hete a szervizben van javítás alatt, így ez a valamikori Sulinetes vásár sem sült el túl jól. Elő kellett vennem a pincéből az első '99-es 14''-os Proview moncsimat. Na az valami katasztrófa.
Eddig szerencsére itt a ph!-n nem volt a bolhán negatív piaci tapasztalatom.
Ha szabad megemlíteni, akkor a ''konkurens'' hardver fórumon már volt olyan, aki sajnos nem tartotta be az ígértetét. [Ha ez utóbbi erős ide akkor szerkesztem.] -
Realradical
őstag
Ja! Értem...kicsit késő volt már az összefüggő gondolkodáshoz, mikor próbáltam értelmezni. A PH!megbízhatóság oldalt csak ennek a két topicnak a tartalma alapján csinálom. Az egész fórumot nincs az az ember aki le tudja figyelni. Az meg ha bele-bele kapnék más topicokba is nem lenne jó megoldás.
-
Lortech
addikt
Én nem ástam el, de nem segíti elő a bizalom helyreállítását az, hogy azóta sem írt a topikba, pedig látogatja a fórumot.
Nem kell spanyolviaszt szarnom, hogy úgy írjak, ahogy akarok. Úgyhogy megkérlek, hogy a saját stílusodról filozofálj, amíg Moderátor szó nincs a neved alatt. -
Lortech
addikt
Szörnyű tett volt lehazugozni, miután tényleg hazudozott nekik.
Nézd meg, revoltrossz 16-án írt be nem éppen szívélyes hangnemben a topikba: [link], addig meg vetített nekik az eladó, hogy réges-rég feladta, és még a 16-i válaszában is volt képe hazudni.
Én hasonló esetben elhajtottam volna a búsba a delikvenst.
Ő is elhajtotta a búsba, csak éppen semmi alapja nem volt rá.
Egyébként mondhat bárki bármit, de újoncokkal kizárólag előreutalás esetén kell bizniszelni. Igen ''rasszista'' vagyok, de így legalább megkímélem magam az esetleges kellemetlenségektől.
Még mindig nem érted? Megállapodtak valamiben. Senki nem kötelezte Buga_laci-t arra, hogy elküldje ingyen az ''újoncnak'' a semmire a csomagot, arra meg, hogy hazudozzon a feladásról idejéről, főleg nem kérte senki. Bárki bármit mondhat, mindenki azzal és úgy bizniszel ahogy akar, te meg bizniszeljél előreutalással újonccal, vagy ahogy neked tetszik.
Más kérdés, hogy néha az ''öregek'' is genyók..de statisztikailag jobb a helyzetük.
Az egyik ''öreg'' épp most rontotta a statiszitkát. -
Lortech
addikt
Távedni emberi dolog, de a hazugságot nehogymár tolerálni kelljen. Az égvilágon semmiben nem hibázott szerintem regvoltrossz. A másik félnek __semmi oka__, és joga nem volt megvezetni őket, és erre nem enyhítő körülmény az sem, hogy a semmire adta fel a csomagot, senki nem kötelezte rá, hogy ezekkel a feltételekkel bonyolítsa az üzletet.
Nem lett volna semmi probléma szerintem, ha Buga_Laci azt mondja, hogy bocs, csak ekkor vagy akkor tudtam feladni (és esetleg az igazat mondja).
Ez is szvsz. -
Lortech
addikt
Szerinted az eladót érdekelte a te ''segglyukad''?? Árat !fikázni! akkor sem illendő, hogyha szerinted irreális, és még igazad is van. Akkor majd nem fogja tudni eladni azt' rádöbben, vagy ha nem, hát ő baja.. Nem kért árazást! Ha nem tetszik az ár, nem veszed meg. Hol érdekli az eladót, hogy téged zavar az ár?
Beszólogatsz más topikjába, és csodálkozol, ha visszabunkóznak? Ha nem szóltál volna bele abba, amihez egyébként semmi közöd, akkor vsz. nem lett volna semmi probléma a taggal, nem fajult volna idáig a helyzet, de sikerült elérned hogy kiboruljon a bili és bannolni kelljen. Privijét is bemásoltad.
Idézet az alapelvből: minden annyiba kerül, amennyiért el lehet adni. Ha ugyanazt a cuccot olcsóbban láttad/vetted/adod, akkor se rontsd a más üzletét. Az aránytalanul magas árra való kulturált utalás nem minősül üzletrontásnak.
Úgy véled, ennek megfeleltél? -
joergie
őstag
Ne haragudj, de senior taghoz nem méltó a viselkedésed...mondjuk a személyiséged nem függ a PH! rangodtól, de amit csináltál azt gerinctelenségnek hívják felénk. Mit érdekel téged hogy ki mennyiért adja a cumóját? Ha látod hogy a a nyugatinál 350Ft a kenyér, akkor bemész anyázni, hogy ti hülyék vagytok, 200m-re innen megkapom 200ft-ért.
Ha ő ennyiért akarja eladni, és talál rá balekot, vagy valaki pont egy ilyet keres és mindent megadna érte, akkor áldásom rá, örülök hogy mind2en boldogok. De amit te művelsz itt önkényesen seriPH!-ként....gratulálok. -
törölt tag
azt gondolom, hogy ez esetben (az általam leirt dolgok szerint) nem hiszem, hogy nekem kellett volna bármit is engednem...
Nem gond, azóta vittek megint, már csak 3db maradt, amiböl egy félre van téve.
Az elvek számomra fontosak, engedek, hogyha én vagyok a figyelmetlen, vagy ha korábban ilyen igéretet tettem.
De más figyelmetlensége miatt, nem fogok. És nem az 500ft anyagi része miatt. -
True
aktív tag
-
RI/OS
addikt
Ezek a szövegek beszarás....
Bár azért lehet neked se kéne minden hirdetésbe beleszólnide jogos egyébként
A másikra:
Megnyerte a számtekversenyt. Biztos komoly dolgok lehettek.
Windowsban tégy aktivvá egy particiot és társai
Biztos nem az hogy overclockolj egy E6300ast 75%al orthos stabilan
[Szerkesztve] -
old gray
addikt
Külsérelmi nyom volt a csomagon? Benyomódás, zúzódás, ütődés? Vagy ilyenek csak Poctaron lesznek?
Poctar esetleg tudná magát tisztázni, ha lenne képe a kameráról postára adás előtt vagy/ és tudná vmilyen módon bizonyítani, hogy a kamera nála még tökéletes képeket csinált. (asszem a file-infoban el van mentve, hogy mivel is készült egy adott kép..... Tulajdonságok->Összegzés->Speciális; digit. gépeknél elmentődnek az infok)
[Szerkesztve] -
siskin
tag
Én csak azt mondom srác,nyugi....
Tudod jól (hisz hozzá is szóltál anno) nekem is volt több hétig húzódó afférom,amikor a kiskancsó a pofámba röhögött a 15.000Ft-nyi dobbantott játékszoftverrel,az ügy mégis pozitívan végződött.Pár nap tényleg volt hogy beromboltam volna az arcát,de megéri?Az akció pillanatában talán,utána meg csak a probléma csőstül.Biztos vagyok benne hogy Poctar belátja hogy nincs igaza,és visszaadja a pénzed,ha ilyen sokáig megmaradt itt a PH-n,nem ''buta''.(?)
-
siskin
tag
Tyhíj srácok,ez aztán a megamaraton csata!Ha jól látom 5.000Ft-os cuccon megy a balhé?Persze értem én,az elv a fontos...Nos,szvsz ebben az esetben Speed(R) igaza felé billen a mérleg nyelve,ekkora összegű cuccnál,még ha csak gyanú is merül fel hogy az eszköz hibás lehet,rögtön vissza kell vásárolni a cuccot.Főleg ha te Poctar,biztos vagy benne,hogy a cucc kifogástalanul működik.Hiszen ha működik,nincs vesztenivalód,visszaveszed,és eladod másnak,aki nagy valószínűséggel nem fog problémázni.Bár nem tudom a távolság kettőtök lakhelye között mekkora,ha mindkettőtök köti az ebet a karóhoz,csak az jelenthet megoldást,ha Poctor bizonyítja (pl a saját gépén,amelyiken valóban ment 30 fps-sel a cam) hogy bizony a szerkezet kifogástalanul működik.
Aktív témák
Hirdetés
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest