Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
jozsi252
üzenetére
Az adagolás vagy a tár, vagy a hop up kamrában dől el. Lehet, hogy sok volt a kenőanyag a csőben, amit ki kellett onnan hordani. Ha ezt nem tisztítóvesszővel csináltad, akkor BB-vel.

Kábelt forrasztani nem nagy was ist das, megfelelő eszközzel legalábbis. Azért egy átlagos háztartásnak nem része.A betolható tust AEG esetében szívből gyűlölöm, egy konstrukciós időzített bomba, tipikus esete a marketing diadalának a praktikum felett.
A fém tuscső széle elnyírhatja a vezeték szigetelését, zárlatot okozhat. Ha szerencséd van, az elektronika mögött és nem az akku felől. Ha túl rövid a kábel, egy merő kínszenvedés felrakni a tube-ot. Megfelelő méretű és formájú akkut találni sem triviális. Én olyat választottam ahol az akku eleve a tube-ba megy, 3 cellás lipo akku is belefér, ehhez viszont a hagyományos csatlakozók helyett saruval és zsugorcsővel csatlakoztatom az akkut.
Mondjuk, én vagyok az az állat, aki egy AUG-ba rakott anno 14 cellás Ni-Mh akkupakkot, míg mások a 7-8 cellásokat is külső tartóba tették.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Steam topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest