Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Megjött a replikám.
Lenne is egy elég béna kérdésem. A FET után van még egy deans tamiya átalakító és így csatlakoztatom az akkut. Viszont nagyon merev a fet kábele. Félek tőle hogy meg fog törni a kábel. Én erre a megoldásra gondoltam hogy így helyezem el a kábeleket. Ti hogy máshogy oldanátok meg? Tartok tőle hogy meg fog törni a kábel. Majd át lesz forrasztva az akku deans-re, de most hogy egy átalakító be van iktatva talán jobb is mert az egy picit hajlékonyabb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- Arany János - Kapcsos könyv
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lenne is egy elég béna kérdésem. A FET után van még egy deans tamiya átalakító és így csatlakoztatom az akkut. Viszont nagyon merev a fet kábele. Félek tőle hogy meg fog törni a kábel. Én erre a megoldásra gondoltam hogy így helyezem el a kábeleket. Ti hogy máshogy oldanátok meg? Tartok tőle hogy meg fog törni a kábel. Majd át lesz forrasztva az akku deans-re, de most hogy egy átalakító be van iktatva talán jobb is mert az egy picit hajlékonyabb.