Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atke

senior tag

válasz DNReNTi #30195 üzenetére

Soha nem értettem miért akarják lebeszélni az embert a sniperkedésről. Ki kell próbálni. Van egy cikk ami arról szól, ha sniper akarsz lenni, játsz le x meccset hogy nem lősz,tanulj meg nem lőni....meg egyéb "okosságok".Mozgás,helyezkedés ugyan olyan fontos AEG-el is, CQB-n szerintem fontosabb is, mint rugóssal. Aki játszot pl CS-vel, az jól tudja, ha mellé lősz sniperrel, vége a dalnak.Ráadásul CS-ben se nagyon jön ki a sniper előnye szerintem.
    Nyílván egy 40K-s Well sniper okozhat csalódást,de egy bérelt AK is (2004-ben). De csak megerősített a dolog hogy akarom ezt a sportot, mert tetszett a légkör,meg minden is.
    Így vettem egy CA M15A4 riflet,és azzalmentem a 2. játékomra (amiben minden is eltört az első játékon :D jó hogy csak 120 volt akkuval,töltővel)
    Meg kell venni, ki kell próbálni. Bármibe belekezdtem minidig utána olvastam, utána jártam. Felmértem a használt piacát, és úgy vettem meg, hogy ha nem jön be, akkor se bukjak rajta/vagy ne sokat. Legyen az DJI drón, 600K-s carbon bringa, vagy akár AS replika. Persze a használt cikk mindig rizikó. Minden hobbi drága, futni lehet 2000 ft-os cipőben is , meg 50+os saucony és társaiban is.

Új hozzászólás Aktív témák