Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• macilaci78

nagyúr

válasz petymeg #30100 üzenetére

Jaja, meg tudom erősíteni. Egy Guarder SP110 rugóval, jó tömítésekkel és hop uppal simán megvan a 400 fps. Átlagos gearbox is hoz 380 fps-t.
    Én ezért rendeltem Guarder SP90 rugót, 1,22 J lett.

A gyors rugócsere parasztvakítás: hiába volt az egyik Specna Arms fegyverben, a lowerben lévő GB-ba nem ment bele. Ehh, ugyanúgy ki kell venni a GB-ot a lowerből.
    A másik, amitől agyfaszt kapok: gyors rugócserés GB, de a rugóvezető vállai is műanyagok, nem csak a szára. Fém talpas, csapágyas már van, de annak is műanyag a szára.

Mindegy, van most nálam egy gyors rugócserés törött, belepróbálom a Ver3 Guarder csapágyas rugóvezetőt. Annak is szélesek a vállai, de nyilván hosszúak. Ha a szélesség megfelelő, akkor hajlandó vagyok a vállaiból köszörülni és lesz fasza full fém csapágyas gyors rugócserés rugóvezető Ver2-be.

Gyors rugócsere: vedd le a tusvéget, imádkozd ki az alátétet a tuscsőből, vedd le a tuscsövet, másik szerszámmal vedd ki a rugóvezetőt, ha kijön a lowerből, cseréld a rugót, tedd vissza a tuscsövet, valahogy illeszd be az amúgy nem mágnesezhető alátétet, közepébe az amúgy nem mágnesezhető csavart, majd tedd vissza a tust. Persze, gyorsabb, mint a hagyományos mód, de akkor is.

Amúgy a gyors rugócserés törött GB utódja egy hagyományos JG lesz Guarder rugóvezetővel.
    A kopott fogaskerekű Specna Arms "Advanced motor" utódja pedig egy Guarder Infinity Torque Up, azzal se lesz több gond. ;]

Új hozzászólás Aktív témák