Hirdetés
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ezt a megoldást nem ismertem, de nyilván elnézed nekem, de ha tudtam volna róla sem említettem volna meg, nem szeretem a gányolást, és ha ezen felbuzdulva valaki megpróbálja fém testhez alakítani, és nem sikerül, nehogy én legyen a hibás.
Talán említettem már, hogy ha szétszedtem volna a BAR-10 elsütő szerkezetét, akkor nem tört volna el a trigger sear, mert láttam volna, hogy az egyik stift nem olyan, mint amilyennek lennie kéne. Gondoltam amíg működik addig nem bántom, hát töréshez vezetett a dolog, végül is csak 11000Ft volt az új trigger sear, igaz ez már acél, de akkor is meg lettem volna e nélkül a kiadás nélkül. Ilyen az a sniper szakma. Tudom, ha nem tetszik menjek sakkozni
Viszont amiben biztos vagyok, az az, hogy minden kínai fegyver tömítettségén lehet javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- POTENSIC ATOM SE 4K ÚJ Drón
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón szett - vadonatúj, garanciális
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI AVATA drón (3 akku, töltőhub, Motion Controller, táska)
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont amiben biztos vagyok, az az, hogy minden kínai fegyver tömítettségén lehet javítani.