Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz DNReNTi #27354 üzenetére

Aha jófej ;]

Annyira azért nem :DDD Több okból is ezt látom jelenleg célszerűnek, aztán majd megcáfolsz / tok

1: mivel nem a kínálat tetejét válogattam be, így igazából kezdőként nem igazán érzem azt, hogy a kieső 30-40 fps az osztana vagy szorozna valamit a szórakozásomban.

2: mivel nem a kínálat tetejét válogattam be, így a gearboxban sem a titánium alkatrészek vannak, talán egy hajszállal így tovább bírja a szerkezet

3: üzemszerűen, szerelésből élek, ha valamit nem borítottam még szét, az nem az enyém :D

4: ahova haverok járkálnak gyakrabban, az indoor, nagyon zárt, taktikus pálya. Hozott fegyver állításuk szerint akkor megy játékba, ha előtte kronózták az üzemeltetők. Ha átmegy viheted, ha nem bérelsz vagy mész haza. fájni nem fog, mert 10 méternél nagyobb lőtáv gyakorlatilag alig akad.

5: Eleve szét kell borítani az egészet alátétre ahogy látom, még a drágábbaknál is érdemes lehet, ha másért nem csavarrögzítőzni körbe amit lehet. Ezeknél meg akármi is lehet belül, eleve szarminőségű/túltolt zsírtól kezdve a sorjás fogaskeréken át a levegős rész rendes tömítéséig... Aztán ha érzek magamban erőt meg kedvet, még lehet hogy az aoe-t is megfaragom, hogy a dugattyú fogait ne zabáltassam fel a fogaskerékkel annyira hamar...

Majd írok, de annyira sok összehasonlítási alapom nincs, azért a belsejét dokumentálom ide, hátha valaki még majd rákíván.

Új hozzászólás Aktív témák