-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Tapasztalt játékost írtam célpontnak és magányos lövészt.
Amikor megépítettem a kis drágámat, poénból beleraktam az M150-et. Stabilan elbírta sorozatlövéssel is, de azért maradtam 350 fps alatt.
Az az M3 shoti azért odab@sz. Nem egy nagy fps, vagy lőtáv, de feeling. Dzsindzsás pályán észrevettük egymást az ellennel, 1-1 küzdelem. Vastag fa nekem jó fedezék volt, neki a bokor segített, gyorsan vagy 7-et rárántottam a shotira, gyors tárcsere, majd feszült csend... Kicsit mocorog a bokor, még 3 rántás, inkább feladta a srác.
Meglepően jó fedezőtüzet lehet adni épületben is egy ilyennel.
DNReNTi: a lábszárközépig érő fű nekem már fedezék volt, pedig akkor 130 kg voltam.
Meg azért na, amikor ellőttek a fejem felett 400-420 fps-sel, én meg 320 fps-el ráejtettem a BB-t, volt anyázás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest