Új hozzászólás Aktív témák

• macilaci78
    nagyúr
    válasz Gutshot üzenetére #1129

Csapattársnak van egy TM Mp5 K-ja, ezt a NoWarban szétszedték, gyakorlatilag a GB köré van öntve a fegyver teste. De Loopus fórumtárs csapattársa is birtokol egy ilyen szerkezetet, az övé tuningolt: [link]

Én csak azt láttam, hogy egy kis akkumulátor megy bele, és egy golyóstollnál is rövidebb cső. A kis akksiból nem nézem ki, hogy egy komolyabb tuningot elbírna, a rövidke csőből megintcsak nem nézem ki a nagy pontosságot, mint ahogyan a tus nélküli kivitelből sem. Elég nehéz úgy célozni, hogy nem tudom vállhoz szorítani a fegyvert. :F

De Loopus is felhívta arra a figyelmem, hogy egy K-ba bele lehet rakni egy M110-es rugót és ezzel 500 lövést lehet produkálni. Egy tusos Mp5-ben lévő M120-as tuningot a bele rakható 3300-3900mAh-s akksi meg cirka 4000 lövésig visz el. A K-ban továbbá a dugattyú közepén van a rés, ahol levegőt kaphat, míg más AEG-eknél a végén, hogy minél több levegőt tudjon a BB mögé préselni, itt ugye rövidebb cső, elég a kevesebb levegő.

Amúgy igaz, hogy a TM ver3-as GB-a nagyon jó konstrukció, ezt nem is vitattam. Én csak a K egyéb tulajdonságaival nem vagyok megelégedve. Mindenféleképpen másodlagos fegyverként tudom csak elképzelni. Ha kis méretű főfegyverben gondolkodik valaki, akkor a P90 széria hangtompító nélküli variánsát tudom ajánlani, vagy esetleg a betolható tusos Mp5-öt, de itt megint az akku kárára. Megy ugye többe kerül. :D

Az AK-k megint azért jók, mert hosszabb a csövük és nagyobb akksi fér bele: pontosabb ugyanazzal a GB-szal és tovább bírják.

Nyugodtan vegyél Mp5K-t, ha az tetszik, jó konstrukció, de kis méretei miatt több megalkuvásra kényszerít.

Új hozzászólás Aktív témák