Új hozzászólás Aktív témák

• xtech2
    tag
    válasz mykos üzenetére #1083

Hát ezzel nemtudok egyetérteni :) a gyári nagy nyomtékú CA motor nem rossz... Sőt amennyit én gyilkoltam minden elismerésem neki :) Szinte az elejétől 10,8V-ot kap, és jó pár játszmát lenyomtam vele már az M150-es rugóval is, ami úgy került bele hogy az alap fogaskerék szett volt a fegyverben, tehát nem nyomatékos szett.
    Na most sok helyen írták hogy a Marui Hyper 1000 motor milyen frankó... vettem is egyet mondom lehet jobb lesz (bár nem volt semmi bajom a CA motorral)...
    ERRE a marui motor fel sem tudja húzni az M150-et! Vissza kellett tennem az M130-as rugót...

Bár fura dolgok ezek... nemrég vettem egy full tuning kit-et (ez mellé szántam a marui motort amúgy) mindent kicseréltem, gyári M150 kit amúgy. Alu dugattyúval meg csapágyazott dug. fejjel. BORE UP-os. Erre kb 300 lövés után az alu dugattyú első 3 fogát (beleértve az első vasfogat) megette :)

Bezzeg a szar gyári műanyag dugattyú amit már halálra gyilkoltam az még csak meg sincs kopva :)

Vettünk egy Chrono-t, most hétvégére jön meg, kiváncsi leszek mit mutat majd.

Új hozzászólás Aktív témák