- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
consono
nagyúr
-
CRTs
aktív tag
Éss ezzel nem is akarom azt mondani hogy rossz lenne az SD 1.5, épp ellenkezőleg most már nincs ilyen presszúra hogy majd mindig jön "újabb jobb" ( ezzel nem ártana leállni). És így talán lenne mondjuk érdemi új szereplő, mondjuk most web-es rajzprogiból inpaintingre várok 20 mp-eket pedig csak valami tök egyszerű minta kéne amit nekem egy image2image 120 millisec alatt kéne megcsináljon. Szóval így lehet szereplővé nőni ha valaki ilyeneket észrevesz hogy mi az igazi hiányosság. Hát lehet nem az SD3.
-
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
Mire ezeket a sorokat leírod már jön a következő frissítés. Ez nem valami cég aki néha néha fejleszt valamit egy eszközén amit mindenki kénytelen használni. Itt milliók fejlesztenek, kutatnak, innoválnak nap mint nap felhasználva az előző és a közben megjelenő irdatlan mennyiségű kutatási anyagot.
-
DarkByte
addikt
Nem lesz tökéletes, de ahogy felettem írták egy DJ mixben nagyon sok minden átmegy. Ennél sokkal igénytelenebb módon kiszedett vokálokat is kevernek mashup-okba vagy remixekbe, mint amit az AI már ki tud szedni. (pl. stereo center pan-olt jel kiszedése és erős EQ)
Nyilván az eredeti mester sávokat az életben nem kapod vissza így. -
ParadoxH
aktív tag
Ezeket a már létező képeket amiket betöltöttem simán át tudom konvertálni egy online jpg to dxf converterrel és az esetleges hibákat javítom autocad-ben.
Nekem az lenne a célom, hogy ilyen absztrakt motívumokat hozzon létre lehetőleg promt alapon. Nagyobb előny lenne ha egyszerre több képet is ki tudna generálni egymás mellett.
Arról tudtok valamit hogy a különböző cad programokat mennyire hatékonyan dolgozzák össze AI-al? Vagy ez csak a egy marketing és a mai világban mindent ezzel adnak már el? -
DarkByte
addikt
A TripoSR engem nem győzött meg túlzottan. Relatíve kis felbontású modellt csinál, és csak színezi a vertex-eit, de nem csinál se textúrát se normal map-et. Az Era3D biztos többet tud már, később jött ki.
--
Apropó, Stable Diffusion 3 2B Medium jövőhét szerdán lesz elérhető akit ez érint. AMD Computex keynote-on lett bejelentve. -
DarkByte
addikt
A TripoSR azt hiszem stl vagy obj mesh-t gyárt és azt kiírja a ComfyUI valamelyik szerver alatti output mappájába, annak ellenére hogy a web felületről nem letölthető csak browser-ben 3D-ben megjeleníti. Nem lennék meglepve ez is ilyen. Onnan szerintem ki tudod nyerni.
Úgy láttam a Mixamo nevű online tool-t használják ezeknek a rig-elésére legtöbben. Ötletem sincs fizetős, vagy hogyan működik ez.
-
DarkByte
addikt
ComfyUI-3D-Pack-ben már van hozzá node ahogyan olvasom a readme-jét. (nem próbáltam, én utoljára a TripoSR-t teszteltem)
Legalább 16GB VRAM kell hozzá viszont.
Az a gond ezekkel hogy csak statikus 3D asset-eket tudsz csinálni, ami arra jó hogy bedobod valami háttér elemnek egy környezetbe. De ha mondjuk irányítható karaktert akarsz belőle csinálni, akkor a letisztítása és rigging rengeteg munka, ahogy olvasom több mintha megrajzolnád magad. (én még annyira se értek Blender-hez)
Előbb utóbb gondolom majd generálni tudnak már olyasmit is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest