- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Magisk
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
lockdown90 #1786 üzenetére
Miért nem, mit nem ?
-
consono
nagyúr
válasz
lockdown90 #1560 üzenetére
Nem, nyilván
De én segítségnek használom, Stackoverflow helyett, nem arra, hogy dolgozzon helyettem
-
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
válasz
lockdown90 #1120 üzenetére
Processzor: AMD Ryzen 5 7600X 6-Core
Alaplap: PRIME B650-PLUS
RAM: 64 GByte
VGA: Geforce 3090 24 GByte VRAM
Asus Hyper M.2 x16 Gen 4 kártya a belső NVME M.2 SSD-hez. Itt pedig egy Samsung 990 Pro szolgálja ki a modelleket. (<--- ezt mindenkinek nagyon ajánlom) -
5leteseN
senior tag
válasz
lockdown90 #1075 üzenetére
Több AMD:
* 1db VEGA56=>64-esre "villantva"(BIOS-flash),
* 2db MI50=>Radeon VII-re, vagy Pro VII-re villantva(ahogy éppen kell-akarom),
* 3db MI25=>WX9100-ra villantva. -
AMD Power
titán
válasz
lockdown90 #1066 üzenetére
Elméletileg igen. Mostanában már ott is nagyon "kedves" a hangnem és az egész kommunikáció.
"
A Microsoft Copilot és a ChatGPT hasonló technológián alapulnak, de vannak különbségek a céljaik és funkcióik között:
Integráció és Feladatok: A Copilot szorosan integrálva van a Microsoft termékekkel, mint például az Office 365, és segít a felhasználóknak különböző produktivitási feladatokban, mint például dokumentumok szerkesztése, e-mailek írása, és adatkezelés.
Támogatás és Segítségnyújtás: A Copilot célja, hogy támogassa a felhasználókat a mindennapi munkájukban és tevékenységeikben, legyen szó akár munkahelyi, akár személyes feladatokról.
Személyre Szabott Élmény: A Copilot igyekszik személyre szabott élményt nyújtani, figyelembe véve a felhasználó egyéni igényeit és preferenciáit.
Biztonság és Adatvédelem: A Copilot különös figyelmet fordít a biztonságra és az adatvédelemre, különösen a vállalati környezetben." -
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
válasz
lockdown90 #1066 üzenetére
GPT modell fut alatta. Igazából sokat nem tudunk pontosan róla. Elméletileg a gpt4 volt régebben de lehet azóta már történt szétágazás a chatgpt és a Copilot modellje között
-
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
válasz
lockdown90 #1054 üzenetére
ChatGPT, Claude, DeepL
-
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
válasz
lockdown90 #1005 üzenetére
-
5leteseN
senior tag
válasz
lockdown90 #1018 üzenetére
Én is hallottam ilyen(a közlő által nem bizonyított) híreket. Nem tudom a választ. Ha találsz valami nemzetközi hírt erről, szerintem szivesen látjuk azt. Mind-e mellet az én becsléseim szerint az AI terület száguldási ütemét látva bármilyen "vas" 3-5 éves élettartamban utazik. Ez alapján pedig ha mégis ilyen "ezer évre" tervezett szerver csipeket (újra-)használnak, akkor erre a további 3-5 évre én személy szerint akkor sem nem aggódom.
Ezen meggyőződésem ellenére sem vagyok (elvakult) hívő, nem erőltetem senkire a dolgot, vannak alternatívák erre, a nem sokkal többek-jobbak, újak, sok év garanciával, olyan 10(+)-szeres áron.Érdekes lenne nekem is egy ilyen AI-területre összerakott "neves cél-hardver" kontra "kínai-vas" összehasonlítás!
-
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
válasz
lockdown90 #1005 üzenetére
Igen, próbáltam már. egészen jól működik. Este jön róla a videó
-
CRTs
aktív tag
válasz
lockdown90 #795 üzenetére
Nincs igazából szükségem rá mivel még blenderben nem vagyok azon a szinten hogy tudjak vele mit kezdeni de érdekel más mire jut,
ezzel ugye meg lehet azt csinálni hogy korrekten legyen 3D háttér elé téve dolog mivel ugyanaz a két FOV. Ezután van erről ötletem hogy hogy lehet folytatni ha egyszer benntvan 3D háttér előtt 3D modell, és arra valami alkalmas kezdemény viszont van nálam. -
válasz
lockdown90 #733 üzenetére
Úgy látszik ez nem zavarja
Én léptem a topikból egy időre, majd visszajövök, ha letisztult.
-
_AnTi_
tag
válasz
lockdown90 #642 üzenetére
Köszi!
Sajnos ahogy előttem is írták, nekünk sem sikerült vele boldogulni. Nagyon pöpec dolgokra képes, de amire nekünk kéne, azt nem sikerült összehoznunk (persze lehet, hogy mi vagyunk bénák).
Más: A Claude-ot használja innen valaki intenzívebben kódolásra? Érdekelnének a gyakorlati tapasztalatok, főleg a ChaGPT4-hez képest.
-
consono
nagyúr
válasz
lockdown90 #642 üzenetére
Logót elég nehéz azzal is csinálni, a kollégáim próbálkoztak egy ideig.
-
válasz
lockdown90 #339 üzenetére
Fooocus
-
válasz
lockdown90 #339 üzenetére
Nem tudom az-e, de ott egy ilyesmi kép teljesen szokványos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konteó topic
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen program, ami...?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest