Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi210
aktív tag
a subaruasat már néztem...de nem átalakítani akarom...hanem hogy mit tudok vele kezdeni...a radiaklmodot már nézegetem...de hogy van e-ott valami lényeges dolog...vagy hogy valaki rakott-e már oda vmit vagy csinálta-e már ugyanezt?(a kiszedést onnan és vmit rakni a lyuk helyére
) -
bandi210
aktív tag
Neem hanem minnyá mutatom[az eleje]
na szóval ez lenne az...és azt kérdezném hogy erről vkinek van egy eredeti képe?mert sehol se találtam joo képet ami alapján meg tudnám csinálni.... -
Füge007
senior tag
Én benne hagytam a turbina kereket, Glacialtech silent blade ventit kapott, sőt a nagy melegre való tekintettel, kapott egy ugyanilyen 12 cm hátra is. Egy négymagos rendszer van a házba, és most beraktam egy 8800 GT 1024 Mb VGA-t is, nagyon melegedettt a rendszer.
Ezt a ventit tudom ajánlani, nem vészes az ára, és semmi hangja nincs.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)