- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi210
aktív tag
válasz
gainfast #2328 üzenetére
ütközetben..
na mindegy..
ja most hallottam:honnan tudod hogy a tv maci régi?
már nem megmossa a fogát hanem beteszi a pohárba..
na szóval a ház nem leharcolt..majd le lesz festev ha meglesz az új konfig bele
de még kérdéses az mikro lesz..ja hát digi gép nemigen lesz..de az új telóm(se k550i)2mp-s kamja talán értelmi képeket tud csinálni..max kicsit megmoddolom a camdrivert oszt jónapóó előbb utóbb meggyakok valamit hogy legyen rendes képem róla..de le lesznek csarélve az oldallapon a ventik...
csak nekem rezonál be a plexilap?
illetve lehet a venti az..passz.. -
bandi210
aktív tag
Már vannak képek a megérkezési állapotról de csak 640*480-asak és gagyi vtelóval készültek és lámpafénynél:S szóval nem valami tiszták de azért felteszem:
Ahogy megérkezett
Kicsomagolva
Kicsomagolva..előlről
A "szegecsek"
A turbina
Oldalról -
bandi210
aktív tag
a subaruasat már néztem...de nem átalakítani akarom...hanem hogy mit tudok vele kezdeni...a radiaklmodot már nézegetem...de hogy van e-ott valami lényeges dolog...vagy hogy valaki rakott-e már oda vmit vagy csinálta-e már ugyanezt?(a kiszedést onnan és vmit rakni a lyuk helyére
)
-
bandi210
aktív tag
Neem hanem minnyá mutatom[az eleje]
na szóval ez lenne az...és azt kérdezném hogy erről vkinek van egy eredeti képe?mert sehol se találtam joo képet ami alapján meg tudnám csinálni.... -
bandi210
aktív tag
Hali!
Nem tudnátok vhogy összegezni a házat?
Illetve hogy az elejét hogy lehet megcsinálni eilletve hogy nézett ki eredetiben valamint hogy hogyan volt összerakva és honnan lehet alá azokat a lábakat beszerezni?
(most fogom használatn venni a házat..)
valamint olvastam itt hogy vannak kompatibilitási problémák bizonyos alaplapokkal...megkérdezném hogy az alulírott alaplap jo ehhez a házhoz vagy ezzel is meg kell kicsit buherálni?
Köszi a választ:András
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest