- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pappen
tag
válasz
s7evcsenko #2268 üzenetére
Értem, hát ez nem olyan egyszerű, és nem 1-200 forint.
A gyári potira 4 ventit is lehet kötni, a csatlakozóján rajta van a max W és A is. Próbáld esetleg több ventivel 5V-on.
Nekem most 3 van rajta 5V-on, a gyári 12-es elől befele, két 8-as zalman hátul kifele fúj. A plexiben levő gyári 8-as nem fér el a TX2-től, igyhát átfordítottam, és majd faragnom kell.
Szerintem nem lesz nagy hőfokkülönbség, a nagyobb légszállítástól. A lényeg, hogy mozogjon a levegő, szvsz. -
pappen
tag
válasz
s7evcsenko #2266 üzenetére
Sokkal kisebb a fordulatszáma.
-
pappen
tag
válasz
s7evcsenko #2264 üzenetére
Szia!
Igen, ki lehet cserélni. Leveszed a ház oldallapjait, ezután az előlap oldalankénti 3 db műanyag csapját összenyomod, és kitolod a furatból. Az előlapban levő turbinát és rácsot tartó szürke keret 4 lábát kiakasztod, és kiveszed, alatta lesz a venti 4 csavarja.
Én nem cseréltem ki a ventit, inkább átkötöttem a poti bemenő tápkábelét 5V-ra, és kivágtam a dísz turbinát a keretből. Így nagyon halk lett, és olcsó is.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest