Hirdetés
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
di-courage
csendes tag
Haliho mindenkinek!
Van 1 kis problémám. Mégpedig hogy régebben kikötöttem a 12es ventit,mert nem volt hűtési gondom, de mostanában kicsit felforrósodtak a dolgok odabent, és sztem ettől van az, hogy kifagy a gép, meg stb. Visszadugtam a ventit, de a pótméternek külön dugasza van. Csak már nemtudom hogy melyik :S
van 2 sárga/fekete dugó, a 2 között a különbség ugye, hogy míg az 1ik normális (tehát négy "fogas"), addig a másikban csak 2 "fog" van. Vajon melyik?
és akkor a másik mire is van? :-)Köszi szépen előre is!
UI: szerintetek ha a procihűtő elkezd hangosan üzemelni, az attól lenne, mert "melege van" ? vagy lehet hogy táp/alaplap probléma?
Még1szer köszi :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
van 2 sárga/fekete dugó, a 2 között a különbség ugye, hogy míg az 1ik normális (tehát négy "fogas"), addig a másikban csak 2 "fog" van. Vajon melyik?
és akkor a másik mire is van? :-)