Hirdetés

Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Döglött Róka

  veterán

  válasz Alusky #16 üzenetére

  Akkus porszívó, mert könnyebb, igenis van szívóereje, nem kell porzsák (kevesebb dzsuva), sokkal kényelmesebb használni. Itthon van egy dyson v10, nem olcsó, nagyon nem, de sokkal jobb mint egy klasszik konnektoros porszívó.

  Emellé van egy iRobot, ami 7 éve rendületlenül teszi a dolgát.

  Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

 • mave13

  őstag

  válasz Alusky #16 üzenetére

  "Én inkább a klasszikus akkus porszívóknak nem látom semmi értelmét, mert minden ház tele van konnektorokkal, akkor miért kell akkut pazarolni és kompromisszumot kötni szívóerőben és üzemidőben, árban egy hagyományos porszívóhoz képest."

  Én meg pont fordítva vagyok vele. Most tervezem eladományozni a hagyományos, konnektoros porszívómat, mert amióta megvan a Philips akkus kézi motyó, rá sem néztem. Van két németjuhász, megy egy macska, úhgyhogy van mit takarítani, de ezzel a cuccal 20 perc alatt megvan a 70 négyzetméter. Mintha felsöpörnék, csak sokkal sokkal jobb. Hiába kicsi a szívóerő, a forgó kefe, ami a fejeken van megdobja a teljesítményt. Amikor először használtam, akkor volt igazán szembetűnő, hogy mennyivel jobb, könnyebb, és egyszerűbb, mint a nehéz, konnektort igénylő, hagyományos porzsákos porszívóm. A kanapéból annyi dzsuvát kiszedett 10 perc alatt, hogy csak pislogtam.

  Nekem ez robotporszívó nem adja annyira, de lehet, hogy majd egyszer teszek vele egy próbát. Végülis, a lakás nem olyan marha nagy, elég minimál dizájn, nincs sok tereptárgy, nincsenek magas küszöbök, szóval ideális is lehetne. De annyira nem érzem szükségét, hogy most rohanjak érte a keresőoldalakra.

  Icewolf || kósza ||

 • Reggie0

  félisten

  válasz Alusky #28 üzenetére

  Sajnos hiaba van hepa. Ha megnezed a sima porszivok tesztjeit is, a porzsak nelkuliek rendre jobban porolnak kifele. Mondjuk az akkumulatorosnal annyival jobb az eredmeny, hogy a toredeke szivoero miatt kevesbe fujja ki a port, mert be se szivja.

  A foldon fujas azert nem olyan nagy problema, mert az elso par meter utan a tiszta helyekrol haladsz a piszkos fele, szoval ott fuj ahol mar feltakaritottal.

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák