- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Kínából rendel hajlítható üveget az Apple
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DarkByte
addikt
Pl. Xiaomi/Dreame-ken cserélhető az akku, én most ilyesmi irányban nézelődöm.
Hibája és kompromisszuma sajnos kb. úgy nézem mindennek van így vagy úgy, attól függ mi fér bele az embernek.Philips-ben lehet cserélik az akkut, de nem segít hogy csak 1 év garancia van rá. Garancia időn túl az akkuval együtt már 30-40k-t nem szívesen fizetnék ki egy akku cseréért. (megnéztem mennyi meló lenne kibontani saját magamnak.. nekem ehhez nincs türelmem). A cserélhető akkusokhoz lehet rendelni olcsóbban is, nem itthonról persze.
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Pont ugyanazért jó a robotporszívó így első blikkre, amiért a vezeték nélküli. Praktikus, időt spórolsz vele. Azonnal rendelkezésre áll, seprűszerűen leemelhető, nem kell vonszolni magad után a porszívó részt, kábel nem tekereg mögötted. 15 perc alatt le lehet tudni egy 80nm-es lakást vele.
Persze vannak hátrányai is, az én Philips-emben 3 év alatt lenullázta magát az akku. Sajnos kb. úgy érdemes kalkulálni az is fogyó eszköz ezekben. Következő könnyen cserélhető akkus is lesz emiatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha egy eddig mással foglalkozó márka robotporszívóval jön piacra, akkor általában eleinte ehhez partnereket keresnek. Az Aeno jó partnert talált.
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- ÁRCSÖKKENTÉS Rapture Monitor Arm TURRET SX állítható magasságú monitortartó 32"-ig
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Kétrekeszes, óriásméretű céges postaláda eladó (új, nem használt)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest