- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLiNk3r
senior tag
Már egy ideje foglalkoztat egy kérdés, de sehogysem jöttem rá hogy lehetne megoldani:
van egy layerem, teszek rá egy maszkot. Végighúzok rajta egy feketefehér linear gradientet (Gradient Tool) egy irányból (mondjuk balról jobbra). De szeretnék máshova is tenni egy gradientet (pl egy radialt a jobb oldalára). A probléma csak az, hogy ha húzok egy új gradientet, akkor az törli ugye a másikat.
Van rá lehetőség a probléma megoldására? Én csak addig a fapados megoldásig jutottam, hogy miután ráhúztam az első gradient maszkot, akkor a maszkolt layert összemergelem egy üres layerrel, és majd erre a friss mergelt layerre teszem a következő gradientet.
Csak egy olyan megoldás jobb lenne, ha a káposzta is megmaradna (az alap layer változatlan fomában)
Remélem érthető voltam
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest