- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
holozis_HUN #717 üzenetére
Ott nincs kozmetikai szűrés. A reklámok helyei ott üresen tátongnak a szűrt lapon. Azaz blokkoló nélkül nem igazán jó használni. Az ingyenesség ára...
-
Tuomas
addikt
válasz
holozis_HUN #717 üzenetére
Én úgy láttam, hogy ha az adguard vpn fut, akkor a sima adguard a szűrést proxyn keresztül folytatja, így érték el azt, hogy párhuzamosan fusson a kettő. Szerintem az adguard vpn nem váltja ki (egyelőre) az sima adguardot,tehát nem megkerülhető.
A kérdésed amúgy jogos, én is gondolkoztam már ezen, hogy nem lehetne-e vajon a kettőt összevonni.
Én egyébként egy routeren konfigurálható vpn csomagnak is örülnék, protonmailnél van ilyen, és akkor máris nem kellene hozzá alkalmazás. -
AtHoS
nagyúr
válasz
holozis_HUN #697 üzenetére
Így néz ki P30-on a kérdéses menü és az alsót kiválasztva lehet beírni a használni kívánt dns kiszolgáló címét, amit mobilnet esetén is használ a P30
-
AtHoS
nagyúr
válasz
holozis_HUN #695 üzenetére
Android verziótól függően lehet/nem lehet általános DNS-t beállítani. Nálam P30-on talán már 9.0-án megjelent a lehetősége és nem csak wifi esetén működik, hanem mobilnet használatával is.
P30-on Beállítások/További kapcsolatok/Személyes DNS úton lehet szerkeszteni (dns.adguard.com)szerk. Természetesen root nem kell hozzá
-
Kékes525
félisten
válasz
holozis_HUN #693 üzenetére
Lehet, hogy egy firmware frissítés használna.
"Kipróbáltam a VPN szolgáltatásuk, viszont az nem blokkolt reklámot, pesig azt hittem arra lesz."
Az Adguard DNS blokkol. Mobilon nem tudom hogy kell beállítani. Valószínűleg root jog kell.
-
Kékes525
félisten
válasz
holozis_HUN #688 üzenetére
Kapcsold ki az Adguardot és ha akkor normalizálódik az aksi használat, akkor tényleg egyértelmű lesz a dolog. Ezután vagy elhagyod az Adguardot, ha nagyon bosszant a dolog, vagy megpróbálsz a beállításaival variálni, hogy a különböző beállításokkal hogy merül a telefonod. Persze közben jelezd az Adguardnak a hibát.
Nálam is szokatlanul merül a telefon, lehet, hogy ez is az Adguardtól van. Most kikapcsoltam, meglátjuk lesz e változás.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
holozis_HUN #690 üzenetére
Ez érdekes, egy trial-lel nem tudod letesztelni ezt a Premium verziónál is?
-
Tuomas
addikt
válasz
holozis_HUN #688 üzenetére
-
trance89
őstag
válasz
holozis_HUN #676 üzenetére
2014 óta rendszeresen használom mint írtam több eszközön és még nem találkoztam ilyesmivel
-
trance89
őstag
válasz
holozis_HUN #673 üzenetére
Szinte semmit, gyakorlatilag észre sem veszed
5 különböző eszközön fut a családban így van viszonyítási alapom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest