- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
válasz
holozis_HUN #717 üzenetére
Én úgy láttam, hogy ha az adguard vpn fut, akkor a sima adguard a szűrést proxyn keresztül folytatja, így érték el azt, hogy párhuzamosan fusson a kettő. Szerintem az adguard vpn nem váltja ki (egyelőre) az sima adguardot,tehát nem megkerülhető.
A kérdésed amúgy jogos, én is gondolkoztam már ezen, hogy nem lehetne-e vajon a kettőt összevonni.
Én egyébként egy routeren konfigurálható vpn csomagnak is örülnék, protonmailnél van ilyen, és akkor máris nem kellene hozzá alkalmazás. -
Tuomas
addikt
válasz
Kékes525 #715 üzenetére
Én eddig Proton vpn-t használtam ingyenes változatban, de azzal az volt a baj, hogy vagy az, vagy adguard, párhuzamosan nem ment. És a Netflixet se tudtam használni bekapcsolt vpn mellett, mert ugye érzékelte, hogy megy a vpn. A netflixel működő csomag meg drága lett volna.
Most megnéztem amit írtál, hát ez tényleg elég drága. Proton VPN Basic csomagja 2 évre79 $, a Plus csomagjam, amivel már menne a Netflix is, az szintén 2 évre, 159 $ (protonmail előfizetéssel kombinálva olcsóbb lenne).
Adguard meg ugye jelenleg ennél is olcsóbb. -
Tuomas
addikt
válasz
Kékes525 #713 üzenetére
Még nagyon friss a dolog, úgyhogy nem tudom megéri-e. A sebességre vonatkozóan azt tudom mondani, hogy átlag böngészésnél nem veszek észre nagy lassulást, papíron a leggyorsabb szervereknél 30-40 ms közötti válaszidők vannak.
Biztonság tekintetében elvileg no log policy van itt is.
PC verzió sajnos még nem elérhető, egyelőre, coming soon van. -
Tuomas
addikt
válasz
Kékes525 #711 üzenetére
Sajnos igen.
Jelenleg akciósan 11 990 Ft egy évre.
De van ingyenes változata is, havi 3 gb adatforgalomig."What is the difference between the paid and free versions of AdGuard VPN?
In the paid version there is unlimited speed and no traffic limit (as opposed to 3GB per month in the free version)."
Az előfizetéssel én még tuti kivárok, egyrészt megnézem, hogy ez a 3gb hogyan és mire lesz elég, másrészt az adguard vpn még "béta" állapotban van, és remélem, hogy majd az előfizetési módozatok is alakulnak. -
Tuomas
addikt
Androidra megérkezett a 3.5-ös verzió.
A legnagyobb újdonság szerintem az, hogy páhuzamosan tud működni adguard vpn-el. Ez így elég meggyőző, különösen annak fényében, hogy az adguard-ban hozzáadott alkalmazás kivételek a vpn-ben is kivételek maradnak, így pl nem kell attól tartani, hogy a régió elállítódik, vagy valami miatt nem megy a streaming egyes szolgáltatóknál (pl. netflix).
[link] -
Tuomas
addikt
válasz
holozis_HUN #688 üzenetére
-
Tuomas
addikt
Már próbáltam:
A fenti "download" gomba a chrome áruházra visz, és nem is működik, azt írja ki, hogy: AdGuard is not installed or configured incorrectly”
A lenit a microsoft store-ba, de azt meg én úgy vettem észre, hogy egy sima "browser extensions".Szerk: téged is a chrome áruházba dobott át?
Szerk 2: Chrome alatt az assistant feltelepítve:
-
Tuomas
addikt
Hát eskü nekem még ilyen menüpontom sincs.
Holnap megnézem még egyszer, de nekem a parental control után az extensions menüpont jön, és azon belül van egy assistant sor. Pedig telepítés után, a gyorsbeállításon végigmenve benne volt a pipa az assistantba.
Na de majd holnap pontosan utánajárok, hogy mivan. -
Tuomas
addikt
Oké, most egy kicsit összezavarodtam. Felpakoltam a chrome-ot is, és se híre se hamva az assistantnak. Most lehet, hogy én emlékszem rosszul, de az nem egy adguard ikon volt a böngésző jobb alsó sarkában?
-
Tuomas
addikt
válasz
Viktor0610 #640 üzenetére
Köszi! Akkor majd idővel kiderül.
-
Tuomas
addikt
válasz
Viktor0610 #638 üzenetére
Köszi!
Már csak az a kérdés, hogy ezt edge alatt nem fogom látni?
Telepítés után bepipáltam ezt az assistant cuccot, de edgenél nem jelenik meg. -
Tuomas
addikt
Na, Stocksocialon addig addig akciózták, míg én is vettem egy personal 3 licenszes kulcsot, 20 dollárért.
Na most jön a noob kérdés:
Mivel még asztali gépen nem használtam a programot, valaki segítsen nekem megmondani, hogy hogy a frászkarikába állítom azt be, hogy xy oldalakat ne szűrjön?Kérdés 2: Kaspersky Internet Security mellett használja valaki? Hajlamos összeakadni vele?
Köszi előre is!
-
Tuomas
addikt
Ma kaptam az e-mailt, Data privacy day keretében 3 napig (január 27-29) 30 % kedvezmény van.
Így a 3 eszközös lifetime licensz 15.304 Ft+Áfa, a családi (9 eszköz) cirka 33 000 Ft+ÁFA.
Ez eléggé megéri, elgondolkoztam, jelenleg 1 lifetime licenszem van, android eszközre, emellé még lehet behúzok egy 3 eszközös licenszet, ami lefedné a teljes gépparkot. -
Tuomas
addikt
"Tehát az átírt DNS szerver cím állandó jelleggel futó "gép" híján csak az aktuálisan bekapcsolt és arra telepített Adguard HOME - DNS szerverrel, annak futása mellett lesz csak működőképes?"
Engem is ez érdekel, van egy synology NAS-om, de este lekapcsol, mert a hálószobában van. -
Tuomas
addikt
Valaki használ adguard home-ot?
-
Tuomas
addikt
Hello mindenki!
Most kezdek ismerkedni az adguard-al. A legfontosabb kérdéseim:
A DNS szerver átirányítása mennyire ajánlott? Elsősorban ezt szeretném használni. Mennyivel jobb/rosszabb, mint az alkalmazás.A másik kérdésem, hogy a honlapjukról letölthető apk más, mint a play áruházban található?
Ja ezt márlátom...
Köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Yettel topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest