- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
válasz
Kékes525 #715 üzenetére
Én eddig Proton vpn-t használtam ingyenes változatban, de azzal az volt a baj, hogy vagy az, vagy adguard, párhuzamosan nem ment. És a Netflixet se tudtam használni bekapcsolt vpn mellett, mert ugye érzékelte, hogy megy a vpn. A netflixel működő csomag meg drága lett volna.
Most megnéztem amit írtál, hát ez tényleg elég drága. Proton VPN Basic csomagja 2 évre79 $, a Plus csomagjam, amivel már menne a Netflix is, az szintén 2 évre, 159 $ (protonmail előfizetéssel kombinálva olcsóbb lenne).
Adguard meg ugye jelenleg ennél is olcsóbb. -
Tuomas
addikt
válasz
Kékes525 #713 üzenetére
Még nagyon friss a dolog, úgyhogy nem tudom megéri-e. A sebességre vonatkozóan azt tudom mondani, hogy átlag böngészésnél nem veszek észre nagy lassulást, papíron a leggyorsabb szervereknél 30-40 ms közötti válaszidők vannak.
Biztonság tekintetében elvileg no log policy van itt is.
PC verzió sajnos még nem elérhető, egyelőre, coming soon van. -
Tuomas
addikt
válasz
Kékes525 #711 üzenetére
Sajnos igen.
Jelenleg akciósan 11 990 Ft egy évre.
De van ingyenes változata is, havi 3 gb adatforgalomig."What is the difference between the paid and free versions of AdGuard VPN?
In the paid version there is unlimited speed and no traffic limit (as opposed to 3GB per month in the free version)."
Az előfizetéssel én még tuti kivárok, egyrészt megnézem, hogy ez a 3gb hogyan és mire lesz elég, másrészt az adguard vpn még "béta" állapotban van, és remélem, hogy majd az előfizetési módozatok is alakulnak. -
holozis_HUN
addikt
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Kékes525 #692 üzenetére
Igazából nálam kettős baj volt/van, egyik az app wakelock, adguard felől, az app nem engedi mélyalvásba a telót, illetve van egy kernel oldali mobil rádio wakelock, hogyly kernel szinten nem engedi doze módba a telót a mobilhálózat, mert állandóan keresi a hálózatot a jó térerő ellenére.
Most tesztelgetem, hogy hátha az adguard okozta a helyi vpn miatt a wakelockot kernel oldalról, illetve a Bloakada-t is tesztelgetem. AdGuard jobban tetszik, de ha merül tőle, kénytelen leszek megválni tőle. AdGuard vpn szolgáltatása talán megoldás lesz majd erre, hogy ne az appon keresztül helyi vpn-en menjen az adblock, hanem külsős VPN szerveren ugye. Kipróbáltam a VPN szolgáltatásuk, viszont az nem blokkolt reklámot, pesig azt hittem arra lesz.
-
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #404 üzenetére
Alapból be van kapcsolva. Hiszen nem is tudna szűrni nélküle, mivel a legtöbb oldal szerencsére már https.
Ebben és ebben a cikkben magyarázzák mi hogyan előnyök, hátrányok és hogyan dolgoznak rajta. Ők is tudják csak kényszer megoldás a közbeékelt Adguard tanúsítvány. Sok kivételt is használnak, pl. én az Unicredit netbankot használom ott a lakat már nem is a közbeékelt az Adguard tanúsítványt jelzi, hanem az eredetit, mintha fent se lenne az Adguard. Paypal satöbbi is, az EV kategóriás oldalaknál alapból sem teszi be az Adguard tanúsítványt, hanem az eredeti.Végsősoron bizalmi kérdés, hiszen az Adguard működési elvéből rendszerszinten szűr. 2009 óta létező nemzetközi cég, készséges support, blog és fórum, reddit, github minden szóval elég transzparensek. Amíg egy Verge vagy Ars Technica címlapján nem olvasol olyat gond van az Adguarddal, addig szerintem nyugodtan használd. Ha mégis problémásnak érzed a prémium helyett az ingyenes kiegészítő esetében nincs ez a dolog, csak egy kicsit veszítesz a gyorsaságon.
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Kékes525 #404 üzenetére
Nálam telepítés óta be van kapcsolva, mert ugye ki kell kapcsolni default állapotból. Igaz nem járok kétes oldalakon, de úgy gondolom nem okozott még problémát. Ahhoz be is kellene kapni valamit, ami az adguard certification-t kijátszva próbál gazságokat elkövetni a rendszerben
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Kékes525 #370 üzenetére
Adguard és Tampermonkey van csak. Legfrissebb minden kiegészítő és a Firefox is.
Évek óta ezt a profilt használom, rengeteg olyan beállításom van, amire valószínűleg nem is emlékszek már, viszont új profillal a sírás jönne rám, ha egyesével vissza kellene szenvednem őket, úgyhogy nem fogok megválni tőle.
-
AtHoS
nagyúr
-
Nestor16
senior tag
-
Nestor16
senior tag
válasz
Kékes525 #319 üzenetére
Nem értelemszerű, akkor mégis miért fizettem?
Tök alap lenne a YouTube reklám blokkolása egy fizetős szolgáltatásnál.
Gyakorlatilag semmi látszata sincs amióta fent van, csak a plusz két ikon az értesítő sávon. Oké, egy csomó dolgot elvileg megfog a háttérben, de egy átlag user azért veszi meg, hogy blokkolja a reklámokat, szerintem ez nem túl nagy elvárás. De biztos csak én nem értek hozzá. -
törölt tag
válasz
Kékes525 #304 üzenetére
Elvileg igen, de gyorsabb volt számomra kikapcsolni. Az egészre, úgy jöttem rá, hogy Edge alól próbáltam, nem ment... Aztán Chrome és Firefox alól sem innen mész sejtettem, hogy az Adguard miatt van
Kikapcsoltam, a SAMSUNG 850 EVO 500 GB-os SSD -t pedig beregisztráltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest