Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Nos a "kis idő múlva nem működik" valóban így van.
Vivaldi alatt nyitva hagyott termékoldalon működnek a képlinkek, de ugyanazt az oldalt frissen indított Edge-ben megnyitva nem működnek a képlinkek....érdekesSzerk.
Edge bezár és újranyitás után meg már működnek a linkek...na ilyet még nem b...
(bár most begépeltem az alza.hu címet, kínálta a kiinduló asztali lámpa oldalát, - amit enter után meg is nyitott) És újra Edge bezár, megnyit most másolt cím beilleszt és nem működnek a linekek
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
W11x64 naprakészen + legfrissebb asztali Adguard (Vivaldi böngészővel, de tesztre Edge alatt is ugyanaz a produkció)
Alza-n nézelődve a termékeknél a fotókra klikkelve nem nyílik meg nagyban és kikapcsolt adguard szűrés mellett is ugyanezt produkálva. Viszont, ha óra mellett kilépek az Adguard-ból és a szolgáltatás memóriában maradás kérdésére NEM-et nyomok, az előbbi termékoldal újratöltése nélkül működnek a képekre kattintások és szépen nyílnak a képek nagyban, ráadásul az oldalra bekapcsolt adguard szűrés mellett is.
Viszont úgy vettem észre kis idő múlva ismét problémás lesz a képekre kattintás, de ez még csak most tűnt fel, ezért gondoltam, hogy bekérdezek, hátha csak nálam van bibi.
Azért hibajelentést küldtem a jelenségről [link]
-
AtHoS
nagyúr
A rendszerszinten beépülő trafikoló progik összeakadhatnak a használt védelmi szofttal, tehát kivételek közé kellene rakni benne, hátha "csak" ennyi a gond.
Én több éve használom, de ilyesmi probléma nem igazán van az emlékeimben (jelenleg W11x64 legfrissebb verzióján van használva)
Mondjuk nálam tavaszig még Webroot van, ha lejár a licensze, akkor váltok Fsecure-ra -
AtHoS
nagyúr
válasz
Sanyi.mTs #816 üzenetére
Mi köze a DDNS-nek az írt DNS címhez?
"This is typical for most routers to ping Microsoft servers for network information"
A [link]-en ott a megoldás, ha bele akarsz nyúlni (engem mondjuk nem izgat ez a fajta ellenőrzés)
Nálam pl. ott figyel AC68U Adminisztráció-Rendszer részén az Egyszerű konfiguráció alatt ez a Feloldott cél megadott értékeként és Válasz IP-cím is ki van töltve
Közvetlen előtte pedig a Hálózati megfigyelés-nél pipa van a DNS lekérdezés előtt, de a Pingelés előtt nincs
-
AtHoS
nagyúr
A 7.11.1 verzió? Legalábbis nálam azt írja ennél a verziónál, hogy a legfrissebbet használom, de nem tapasztaltam problémát, ugyanúgy működik, mint előtte. Sem lassú betöltés, sem kékhalál....
...bár nálam kézzel indított PowerShell "script"-tel van W11 indulásakor betöltve sok minden mással egyetemben és legutolsóként indítva.
Ugyanis tavaly valamelyik frissítést követően előjött egy olyan jelenség, hogy blokkolta a nethozzáférést, ha utána betöltődött pl. a Malwarebytes alkalmazás (Adguard-ból kilép, majd Adguard indít helyrerakta). Viszont, ha MB után töltődik be, akkor nyoma sincs ennek a jelenségnek, tehát azóta így is maradt -
AtHoS
nagyúr
válasz
zsamiatt #772 üzenetére
"Mi értelme van a plusz szervernek?"
Nem kell minden egyes netet elérő eszközön telepíteni, konfigurálni adblock-ot (már, ha egyáltalán lehetséges), ha ezen a szerveren keresztül jut ki a világhálóra (viszont kozmetikázás így nem lesz)
Egy egyszerű eset egyetlen asztali/laptop gép esetén: nem használsz külön programot reklámblokkolásra, de használsz 3 böngészőt spec esetek miatt.
Itt minden böngészőre telepíteni kell reklámblokkolót, ha szűrni szeretnél.vagy
telepítesz egy programot, ami az adott gépen globálisan szűr böngészőtől függetlenül pl. adguard for windows...for iOS, stb..
de, ha több géped is van, akkor minden gépen ugyanezt kell megoldanod
vagy
használsz DNS szintű szűrést, ami lehet
- publikus, általad nem konfigurálható
- saját telepítésű, általad konfigurálhatóde ilyenkor a kozmetikázás nem működik, tehát ahhoz visszakanyarodhatsz az első pontra
ha szükségét érzed
Mindenkinél másak a felhasználói szokások. Én főleg mobilok, tabletek esetében látom nagyobb értelmét a külön szerver szintű szűrésre ill. ugye a gyerekvédelem ami még itt szóba jöhet a központi menedzselés előnyéhez (amit nem ér el a gyerek, azt nem tudja kiiktatni, megkerülni
)
A döntés a Te kezedben van, Te tudod milyenek felhasználási igények
Én asztali gépen adguard progit használok + cloudflair DNS routerben beállítva illetve mobilokon adguard publikus DNS
Ahol viszont 4-5 asztali gép/laptop is előfordul, ott a központi szerver talán kényelmesebb lehet.
Adguard Home-hoz sokat nem tudok hozzászólni, sosem használtam, de csodálkozok, hogy totalcar problémás vele. Elvileg nem kellene...elvileg
-
AtHoS
nagyúr
válasz
zsamiatt #770 üzenetére
Akkor olvastad, hogy "kozmetikai szűrést is el tudják végezni"...tehát ezt nyerheted vele
Amit DNS szintjén leszűr, azzal a böngésző kiegészítő már nem találkozik, de kozmetikázni tudja a reklámok helyétNálam a totalcar rendben van, wines adguard + routerben cloudflair DNS-el
-
AtHoS
nagyúr
válasz
zsamiatt #768 üzenetére
Bakker....
Hálózati szintű blokkolók:
Ezek a blokkolók hálózati szinten működnek (pl. a router szintjén, vagyis hatással vannak minden eszközre, ami az adott routerhez kapcsolódik). Segítségükkel a különböző reklámszerverek, trackerek tilthatók le. Hátrányuk, hogy ezek csak "durva" szűrésre képesek, és nem tudnak úgynevezett kozmetikai szűrést végrehajtani, tehát pl. egy weboldalról kivenni a hirdetés helyét. Ha lehetséges, ajánlott mellettük használni a korábbiakban említett rendszerszintű vagy böngészőbővítmény verziókat is (ezeket az adott eszközökre kell telepíteni), amik a kozmetikai szűrést is el tudják végezni, így végeredményében a blokkolás minősége is sokkal jobb lesz. -
AtHoS
nagyúr
válasz
zsamiatt #766 üzenetére
DNS: nem igényel semmilyen telepítést, mindössze DNS címet kell megadni (ezzel tudod kiválasztani milyen szintű védelmet szeretnél pl. ne szűrjön, alap, család védelem, stb..) -> adguard (vagy más szolgáltató) konfigurálja DNS-en keresztül a blokkolandókat
HOME: Te futtatod telepítést követően a DNS szervert és személyre tudod szabni a beállításokat
How is this different from public AdGuard DNS servers?
Running your own AdGuard Home server allows you to do much more than using a public DNS server. It's a completely different level. See for yourself:- Choose what exactly will the server block or not block.
- Monitor your network activity.
- Add your own custom filtering rules.
- Most importantly, this is your own server, and you are the only one who's in control.
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz
meridaharcos #720 üzenetére
-
AtHoS
nagyúr
válasz
holozis_HUN #697 üzenetére
Így néz ki P30-on a kérdéses menü és az alsót kiválasztva lehet beírni a használni kívánt dns kiszolgáló címét, amit mobilnet esetén is használ a P30
-
AtHoS
nagyúr
válasz
holozis_HUN #695 üzenetére
Android verziótól függően lehet/nem lehet általános DNS-t beállítani. Nálam P30-on talán már 9.0-án megjelent a lehetősége és nem csak wifi esetén működik, hanem mobilnet használatával is.
P30-on Beállítások/További kapcsolatok/Személyes DNS úton lehet szerkeszteni (dns.adguard.com)szerk. Természetesen root nem kell hozzá
-
-
AtHoS
nagyúr
Igen oda és telepítettem is a bővítményt a Hozzáadás a chrome-hoz gombbal
És így néz ki a bővítmény oldal hozzá
Szerk.
áhá...kezd érdekes lenni a történet. ma volt egy adguard nigthly frissítés és ez volt az egyik hiba, amit javítottak: "AdGuard is not installed or configured incorrectly"
[Other] Browser Assistant Extension: AdGuard is not installed or configured incorrectly: #3241 [link]
Szóval akkor marad egyelőre a nightly kiváltsága ez, míg le nem kerül béta-stabil ágra -
AtHoS
nagyúr
válasz
Viktor0610 #649 üzenetére
Valószínű akkor a nightly verzó sajátsága egyelőre az Edge védelem. De egyébként adguard oldalán simán reklámozzák edge-re az adguard-ot [link] ott a letöltési link is hozzá, szóval nem értem mi van
szerk.
Aha, az előbbi linkről szépen lehet telepíteni egy bővítményt a chromium Edge-be, ami kommunikál az Adguard programmal (tehát nem a szokásos böngésző kiegészítő, ami független a telepített programtól). Igaz nem a jobb alsó sarokban lesz a pajzs ikon, hanem jobb fent
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Viktor0610 #640 üzenetére
Nem is kell kiegészítő Edge alá, legalábbis a Chromium alapúhoz [link] ott működik az adguard assistant
-
AtHoS
nagyúr
BitsdDuJour ma küldött hírlevelet erről az akcióról: [link] (program promós és reklámblokkolós topikokba raktam be) BitsDuJour pedig normál oldal. Amúgy ránéztem és a 30 dodós ár az nettó, arra még rájön 8$ környéki magyar ÁFA, így 11,5k körül lesz a vége a 9 eszközös családi verziónak
szerk.
De egyébként korábban privizgettem egy sráccal, aki telóvásárlás előtt áll és mivel a kinézett telót nem lehet root-olni host fájlos megoldására keresett alternatívát, egyik teló topikos hozzászólásom után megkeresett priviben és akkor linkeltem neki azt az oldalt, amit Te is #622-ben. Akkor is ennyi volt az ára, mint a mostani BDJ hírlevélben reklámozott
-
AtHoS
nagyúr
Azt írják, hogy saját DNS szervert hoz létre, amire át kell irányítani az eszközöket (router, okos eszközök, PC-k hálózati kapcsolatai, stb...)
Tehát az átírt DNS szerver cím állandó jelleggel futó "gép" híján csak az aktuálisan bekapcsolt és arra telepített Adguard HOME - DNS szerverrel, annak futása mellett lesz csak működőképes?
pl. router mögött wifivel okostelón netezés, egyéb bekapcsolt hálózati eszköz híján (amin futna a telepített DNS szerver)
-
AtHoS
nagyúr
válasz
junior11 #579 üzenetére
Én használom a https szűrést, de a szakik azt ajánlják, minél kevesebb közbeavatkozó van a láncban annál kisebb a hibalehetőség, ezáltal nagyobb a biztonság, tehát a https szűrés használata a biztonságot csökkenti.
Virnyákkergetőnél is ajánlott a https szűrést nem engedélyezni, ugyanúgy biztonsági kockázatot okoz
-
AtHoS
nagyúr
Kis biztonsági probléma Adguard-ék háza táján [link]
Akinek van előfizetése náluk érdemes jelszót váltania -
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
Valami történt az adguarddal vagy a ph!-n a reklámok beágyazásával, mert most szépen jön minden reklám az oldalon, pedig semmihez sem nyúltam a programban, úgy van minden ahogy eddig is volt. Remélem így is fog maradni
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Kékes525 #404 üzenetére
Nálam telepítés óta be van kapcsolva, mert ugye ki kell kapcsolni default állapotból. Igaz nem járok kétes oldalakon, de úgy gondolom nem okozott még problémát. Ahhoz be is kellene kapni valamit, ami az adguard certification-t kijátszva próbál gazságokat elkövetni a rendszerben
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Szellem. #396 üzenetére
Ahogy írtam, ha ott kikapcsolod a blokkolást egy oldalra akkor sem fog bekerülni a HTTPS kivételekhez, tehát ott még kézzel hozzá kell adnod az oldalt
Amúgy a korábban berakott szűrőlistás képen jobb oldalon látható, hogy GoodSpeed hogyan szerkesztette a ph! lapcsalád oldalainak szűrőkikapcsolását (róla másoltam, de nálam még mindig problémás). Azt kézzel is bele lehet rakni, de ettől még a HTTPS kivételeket kézzel szerkeszteni kell
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Szellem. #394 üzenetére
Ha valami "kis" böngészőt használsz, akkor azt esetleg kézzel hozzá kell adni a beállítások -> Szűrt programok részen
Hirdetés szűrő részen kikapcsolhatod a Nyelvspecifikus szűrést, mert ez a látogatott oldal alapján auto bekapcsolja a nyelvhez tartozó szűrőt
Csendes mód és szülői felügyeletet kézzel kell bekapcsolni (én nem használom egyiket sem)
Kiegészítőknél van lehetőség userscripteket hozzáadni (greasemonkey, stb...)
Ha valami oldalt kivételek közé raksz, pl. ph! lapcsalád és az https kapcsolatot használ, akkor a Network részen kézzel kell hozzáadni a HTTPS kivételek közé
Ha valahol úgy gondolod valami nem úgy működik ahogy kellene, akkor a Szűrési naplóban utána tudsz nézni, ellenőrizni
Ha úgy gondolod, hogy készen vagy a beállításokkal, akkor az Általános beállítások alatt exportálhatod és ezt bármikor vissza- illetve átdobhatod más gépre is a kiegészítőkkel, hozzáadott szűrőkkel, saját szűrőkkel egyetemben
Nálam Webroot van használatban + MBAM Premium nem akadnak össze. Böngészőben pedig nincs más hasonló területre koncentráló bővítmény telepítve (még ghostery se, pedig az még 1-2 pluszt még tudna, de kicsinységek, így leszedtem)
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Szellem. #390 üzenetére
Semplar bedobta egy korábbi hozzászólásának linkjét, ami filterlist oldalra mutató linket tartalmaz. Ott megtalálod, de csalafintán kell onnan telepíteni, mivel ABP-hez készült a hozzáadási URL:
Az VIEW szövegen másold a NoCoin linkjét, majd Adguardba importáló mezőbe beillesztve tudod hozzáadni
Szerk.
A PureVideo pedig előzőek alapján pepita
Szerk #392
Aha, így működik, online letölti a listát és frissíti is később onnan, ha újabb elérhető belőle
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Szellem. #387 üzenetére
- megnyitod a progit bemégy a beállításokba, majd kattintasz bal oldalon a Hirdetés Szűrőn és jobb oldalon legörgetsz és alul Szűrő hozzáadás -> kiválasztod a neked tetsző filtereket, listázva lesz a hufilter is)és -> Kiválasztott szűrők hozzáadása
A szűrő importálással url-ről is tudsz szűrőket hozzáadni, ami pl. nincs listázva
- megnyitod a progit bemégy a beállításokba, majd kattintasz bal oldalon a Hirdetés Szűrőn és jobb oldalon Szűrő szerkesztő megnyitása
- óra melleti ikonján jobbklikk, majd Eszközök -> Szűrő szerkesztő megnyitása, majd bal alul + és ugyanaz az ablak nyílik amit az előbb írtam -
AtHoS
nagyúr
AdGuard for Windows 6 hónapig ingyen [link]
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
Én épp Vivaldit használok, előtte Opera-t, de nem vettem észre lassulást miatta. Ez mondjuk valószínű, hogy gépfüggő is
ghostery-vel nem ütközik de mellette nem használtam egyéb adblocker kiegészítőt. Amúgy pedig szvsz. nem akad össze, mert ugyanazt nem fogják szűrni. Ami egyiken fennakad az nem fog a másikra jutni, tehát duplán nem fog szűrni.
A béta telepítés szerencsétlenkedése nem tudom miért lehetett, nem használok bétát, de ugye AV is bekavarhat telepítésbe
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#41133696 #283 üzenetére
No most legalább pontosan lehet látni a szűrési naplóban, hogy mely reklámok hívása esetén blokkol az adguard akkor is, ha ki van kapcsolva az adott tartomány esetében a reklámszűrés.
Az egyetlen nagy probléma, hogy nem lehet kézzel megadni mely websiteok esetében legyen engedélyezve az adott reklám script lefutása
Mindössze 4 előre definiált opció választható csak:
-
AtHoS
nagyúr
Úgy tűnik, hogy óra melletti ikonon jobbklikk -> Haladó -> Beállítások... -> Kizárt app megadása elérési út szerint részhez beszerkesztve az opera12 exe fájl útvonalát már nem akaszkodik rá és rendben megy a gmail lekérése pop3-mal.
No persze pár óra múlva lesz majd ennek meg az eredménye, ha ezalatt sem jelentkezik ismét a hibaüzenet
-
AtHoS
nagyúr
No, újabb problémába futottam a wines adguard-dal.
Opera 12-es verziójában lévő levelező klienst használom otthon a levelek lekérdezéséhez, rendszerezéséhez. Egy ideje feltűnt, hogy gmail-ről valamiért nem érkeznek levelek, pedig böngészőben belépve vannak frissek.
Nem írom le töviről hegyire a hibakeresés menetét, de adguard nélkül hibátlanul érkeznek a levelek és nincs gond gmail-re való pop3 bejelentkezéssel, míg ha elindítom az adguardot, akkor "A kapcsolat a POP kiszolgálóval megszakadt." hibaüzenetet lehet olvasni az Opera hibakonzoljában, miközben citromail és freemail kiszolgálókra gond nélkül bejelentkezik pop3-mal az Opera.
Persze a lényegi rész az lenne, hogy mi a fene változott, mert korábban ilyen gondot nem tapasztaltam, illetőleg van-e olyan beállítás adguard-ban, amivel esetleg helyrehozható lenne
-
AtHoS
nagyúr
Feldobtam a githubon nyitott ph probléma "folyamba" a ph oldalról és a logról lőtt képeket, hátha leesik már nekik, hogy kikapcsolt szűrés mellett is működik a blokkolás, mert eddig "csak" a hufilter-be rakosgattak sorokat, hogy azzal megoldódik a probléma, holott a szűrőknek nem is kellene lefutniuk kivételek között lévő oldalak esetében
Na meg ez csak a főoldalon lévő reklám blokk, de cikkekben és a fórum topikok "fejlécében" lévő tartalomnál is szürkít.
Jó lenne, ha ezzel kezdenének már valamit, mert korábban nem volt ezzel gond, aztán egyszer csak elkezdte. A múltkor https kivételekhez adva jól működött, de most már ismét hozza a hibát, pedig nem nyúlkáltam a program beállításaihoz
Az mondjuk lehet, hogy időközben hozzányúltak az angol és magyar filter tartalmához és emiatt lettek problémásak a reklámok ph-n adguard mellett, de ha egyszer ki van kapcsolva a szűrés az oldalra, akkor miért szűr mégis és használja ezeket a szűrőket ph oldalain?
-
AtHoS
nagyúr
Szűrési naplóban ez látható ph!-ra kikapcsolt szűrés esetén:
Adguardban kikapcsolt hirdetésszűrés mellett pedig ez:
Az első képen pirossal bekeretezett részt szűri a program, holott nem kellene neki. Mikor kézzel lekapcsolom a hirdetésszűrést a főablakban, akkor már nem is szűr és megjelenik a reklám rendesen.
Valahogy nem értem nálatok hogy jelennek meg a reklámok és nálam miért nem működik a szűrés kikapcsolás
-
AtHoS
nagyúr
Nem tudom akkor nálam mi a gond, mert most ledobtam az adguardot a gépről és letakaríttattam vele felhasználói beállításokat is.
Újratelepítettem, majd kikapcsoltam a lebegő ikonon a szűrést prohardver.hu teljes tartományára és https kivételekhez is hozzáadtam a címet
Angol és Adblock &uBlock polish filter került automatán bele a progiba, ahol kikapcsolom mindkettőt és ránézek ph! főoldalára, ahol szépen látható a reklám blokk. ctrl-F5 -tel frissítek párszor, erre baloldalt bedobja, hogy automatán bekapcsolta az Angol szűrőt, közben ctrl-F5 megy és már szürke téglalap látszik csak a reklámblokk helyén.
Valami itt nem kerek
szerk.
Persze nem csak a főoldalon dobja a szürke téglalapokat, csak ott gyorsan lehet ellenőrizni. Fórum topikok oldalának tetején lévő blokk is szürke pl. vagy pedig cikkekben található reklámblokkok hasonlóan szürke blokkok
-
AtHoS
nagyúr
Korai volt az öröm, mert egyszercsak a korábbi működő szűrés kikapcsolás + https kivételekhez adás mellett ismét elkezdte szürkíteni ph!-n a reklámokat.
Másnál is ezt műveli vagy csak engem szórakoztat?
Persze jeleztem support felé, hogy kikapcsolt szűrés mellett is működik a szűrés, de csak hajtogatják, hogy hufilter okozza a hibát (egyébként az angol szűrőt és a hufiltert kikapcsolva szépen mennek a reklámok, miközben teljesen ki van kapcsolva a szűrés az oldalra
)
Magyarázza már el nekem valaki, ha ki van kapcsolva a szűrés az adott oldalra, akkor mi köze a beállított szűrőknek az oldalon elvileg nem szűrt reklámokhoz?
Goodspeed
Ha nálad is produkálja lőhetnél róla egy ezt bemutató videót, abból hátha leesik nekik, hogy valami nem kerek az adguard for windows kivételkezelésének működésével
-
AtHoS
nagyúr
Ehhe...adtál egy ötletet, amivel a korábban jelzett problémát [link] sikerült orvosolnom
Amihez beraktál képet is csak félmegoldás, mivel ott a HTTPS kapcsolattal rendelkező oldalakhoz lehet kivételeket hozzáadni. Na ez segített megoldani a linkelt problémát, mivel a ph! https kapcsolatú és ez a szerencsétlen adguard mikor az oldalon megtalálható lebegő ikonjáról hozzáadtam a szűrési kivételekhez csak az alap felhasználói szűrő listába dobta be és nem vette figyelembe, hogy az adott oldal https kapcsolattal érhető el.
Szóval oldalakat kivételhez adni az oldalakon megjelenő adguard lebegő ikonnal (vagy kézzel szerkeszted a felhasználói szűrő fájlt: pl. beszúrsz egy ilyen sort az adott oldalhoz
@@||prohardver.hu$document
) és az általad berakott képeken látható https kivételkezelésnél lehet -
AtHoS
nagyúr
válasz
#41133696 #229 üzenetére
Az a link is helyes csak ez a kibe....szott vivaldi beszúr egy
http://
előtagot kijelöletlenül. Pedig már párszor ezt megszívtam, de valahogy sosem jut eszembe, hogy odabiggyeszti és a link beillesztése nem írja felül. Opera-ban legalább alapból ki volt jelölve, így a beillesztés felül is írta
Kösz a helyesbítést
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
Valamit elbaszarintottak a progiban, mert ph!-n beszűr jó pár reklámot annak ellenére, hogy az oldal kivételek között van nálam Adguardban. Jeleztem ezt a support felé és itt lehet figyelni a javítás fejleményeit [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- E-roller topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest