- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jodanovich #34042 üzenetére
Írtam PM-et.
-
válasz
Jodanovich #34040 üzenetére
Budapesten?
-
Gus
aktív tag
válasz
Jodanovich #34036 üzenetére
A gyártói garancián felül a plusz garancia általában valamilyen biztosítási konstrukció szokott lenni. Olvasd el a szerződést! Attól, hogy az üzletet felszámolták, még a biztosítás élhet. Nyilván nem kell elfogadni az árajánlatot, ha közelíti az új árat. A szervizek nem foglalkoznak azzal, hogy a javítás meghaladja az új árat, mert az a te döntésed, hogy mennyit ér neked az adott gép. Volt már olyan esetem, amikor annyira kötődött az ügyfél érzelmileg egy eszközhöz, hogy kérte fizetőben a javítást, pedig egy új gépet vehetett volna az árából.
-
törölt tag
válasz
Sajnos ez még csak nem is márka specifikus történet, mégkevésbé újkeletű dolog. Alaplap szinten nem nagyon javítanak a gyári szervizek, cserélnek, az meg annyi amennyi. Laptopnál is ez megy szinte a kezdetektől, ahogy a desktop vonalon se nagyon fog senki javítgatni vga-t, alaplapot, tápot, semmit. Kapsz egy újat garidőn belül, utána meg a szokásos dobd ki vegyél újat... Nehogy azt hidd hogy a dell vagy a hp ezt másképp csinálja...
Pl Rossmann atya ebből csinált yt csatornát nem kicsit. Meg bizniszt, nem rosszat. Az alma is egy új macbook áráért "javított" volna egy háttérvilágítás hibát, amihez elég volt egy nyomorult pin-t visszahíjlítani 3 perc alatt, vagy a csatit kicserélni 10 perc alatt kb.
A megoldás viszonylag egyszerű. Veszel újat, kicserélteted egy új áráért a lapot, vagy elviszed egy független szervizbe, ahol mondanak rá valamit, és eldöntöd hogy melyik a buli. Szerencsére utóbbiból van több, ott akár bontott lap is lehet hogy akad vagy tudnak szerezni, vagy alaplap szinten megjavítják ha nem akkora a gond... Google ad sok találatot laptop szervizre szerencsére, van ahol ingyenes a felmérés, aztán eldöntheted hogy kell e vagy nem... Nekem több laposomat is meg tudták csinálni ilyen helyeken, amikor szalagkábel hibára kiderült hogy nem él a gyári gari pl a hp-nál, mert az a nyitogatás miatt szakadt el -wtf, fél év alatt azért nemár hogy nem rendeltetés szerű használat ha naponta kétszer kinyitom a gépet- vagy garidőn túl füstölt el benne valami, nyilván a gyári szerviz árak töredékéért...
-
szucstom
őstag
válasz
A bolti garancia más, mint a gyári. A + 2 év az nem az Acer gyártói garanciáját hosszabbította meg. A géped teljesen behalt, megdöglött az alaplap. Mivel a laptopokban nem lehet/nem egyszerű az alkatrészek cseréje, így az Acer aszerint járt el, ahogy kell. Vagy megjavíttatod, vagy veszel egy másik laptopot magadnak. Tény, szomorú valóság, sajnos vannak ilyenek. Én anno egy Asus laptoppal jártam majdnem így, ott is alaplapcsere miatt kicsúsztam pont a garanciából, de még elfogadták (szerencsémre).
A laptop alaplapcseréje konkrétan azzal jár, hogy vadiú CPU, RAM és dedikált (avagy integrált) GPU kerül a gépbe, vagyis vadonatúj gépet kapnál ugyanennyi lóvéért. -
maxiszalai12
tag
válasz
Jodanovich #31919 üzenetére
Köszönöm!
-
maximilian4
addikt
válasz
Jodanovich #31902 üzenetére
-
arcsi84
aktív tag
válasz
Jodanovich #31895 üzenetére
Nem lesz vele problémád sztem. Bár az i7-es azért több hőt termel ha oda pakolsz neki
-
Roland-87
aktív tag
válasz
Jodanovich #31893 üzenetére
1366x768-as TN panel van benne, csodát nem kell tőle várni, húgomnak is ez a kijelző van, egyébként nem rosszak a színei és a betekintési szöge sem annyira vészes de azért nem egy IPS, bár inkább legyen ilyen mint az a fajta IPS ami az enyémben van.
-
arcsi84
aktív tag
válasz
Jodanovich #31885 üzenetére
Üdv!
Nekem A715 van (i5 + 1050ti) és ez eddig semmi gondom vele. Nálam egy Y700-ast váltott.
Ahhoz képest tudom elmondani a véleményemet. Az y700-nak valahogy jobban működött a két ventilátoros hűtése. Felhasználástól függően olyan 5-10 fokkal magasabbak az üzemi hőmérsékletek, de még így is messze a normális alatt maradnak. A laptop terhelés alatt számomra nem zavaróan hangos, lehet hallani a hűtését de nem vészes. Egyedül az F5-F11 gombok felett melegszik a burkolat, de nem zavaró. Ahol a kezed van ott kellemes hűvös.
A képernyő jobb mint az y700-ban volt, nagyobb a fényereje, sztem szebbek a színek is.
A laptop a teljesítményéhez képest nagyon könnyű és a fém betéteknek köszönhetően elég masszív is.
RAM és HDD könnyen bővíthető és cserélhető.A fehér háttér világítás pedig kevésbé kölcsönöz bazári GAMER külsőt a laptopnak. Persze bizonyos körökben lehet, hogy menő a fekete-piros design, de ez sztem kulturáltabb. (de tudom a szépség az mindenkinek relatív)
Az én laptopom nem throttlingol, szép egyenletes teljesítményt nyújt.
Y520-hoz képest masszívabb ház, jobb hűtés, jobb garancia, nincs ismert széria hiba (billentyűzet az Y520-nál).
Ha van kérdésed írd meg és segítek.
Remélem hasznosak az infók.Persze lehet rámenni a DELL 7577-re is de az 100-assal drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged