Hirdetés
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
válasz
Jodanovich #34036 üzenetére
A bolti garancia más, mint a gyári. A + 2 év az nem az Acer gyártói garanciáját hosszabbította meg. A géped teljesen behalt, megdöglött az alaplap. Mivel a laptopokban nem lehet/nem egyszerű az alkatrészek cseréje, így az Acer aszerint járt el, ahogy kell. Vagy megjavíttatod, vagy veszel egy másik laptopot magadnak. Tény, szomorú valóság, sajnos vannak ilyenek. Én anno egy Asus laptoppal jártam majdnem így, ott is alaplapcsere miatt kicsúsztam pont a garanciából, de még elfogadták (szerencsémre).
A laptop alaplapcseréje konkrétan azzal jár, hogy vadiú CPU, RAM és dedikált (avagy integrált) GPU kerül a gépbe, vagyis vadonatúj gépet kapnál ugyanennyi lóvéért.
Új hozzászólás Aktív témák
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Wifi erősítés mesh/extender/access point?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest