- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krike
aktív tag
Ha a megrendelésben szerepelt a megnevezésben az oprendszer, akkor adniuk kell, ha nem akkor nem. A gyártók közül kevesen raknak bele lemezen oprendszert, így Acer sem, hiszen a telepítő a merevlemez rejtett partícióján van. Feltelepülés után a sokak által utált alkalmazások között van olyan, amivel simán bármikor tudsz készíteni recovery DVD-ket.
Más: a második HDD esetében Peak-nek van igaza, ha egy HDD-vel adják el a gépet, akkor azzal kell működnie, akinek kettővel kell, vegye azzal. Ha a lehetőség ott van, akkor jó, utána kell érdeklődni hogy lehet megoldani. A legnagyobb bajnak azt tartom, hogy az emberek nem néznek utána megfelelően vásárlás előtt a paramétereknek, fejleszthetőségnek, csak megtetszik nekik az adott gépen valami, és utána hőbörögnek.
Volt ilyen a 7750-es esetében is anno, mi is utánanéztünk, és EC-CO-sok simán küldték a megfelelő alkatrészeket. De ha van ilyen csatlakozó, márpedig a képek alapján van, amit Peak berakott, akkor szerintem simán tudniuk kell róla, kivéve, ha még nincsen frissítve a központi adatbázis a friss gép miatt.Ezek az esetek bármelyik gyártó gépével előfordulhatnak, felesleges fikázni az ACER-t ilyenekért, gondolkodni kell, nem kapkodva vásárolni.
És befejeztem ezt a témát
-
Noxy
veterán
-
Peak
addikt
nem. rohadtul nem ezt jelenti.
azt jelenti, hogy a tervezéskor 2 teljes értékű 2,5"os meghajtó helyet FRÖCCSENTENEK a házba, de gyári konfigurációtól függ, hogy 1 vagy 2 HDD kerül bele, annak megfelelően kiépitik a 2. slotba az elektronikát, kábelezés, kerül bele esetleg keret, ilyesmi.
legyünk tisztába a fogalmakkal. -
Dell XPS
veterán
Az "ismertetőt" arra vonatkozóan küldtem, hogy lásd a memória támogatását a processzorodnak (DDR3 MHz). Természetesen nem gondoltam arra, hogy 16GB-ra bővítsd, amit a kolléga is javasolt számodra, annál nemigen kell több. 4 slot-os is létezik valóban a típusból, de ritka, nem tartom valószínűnek, hogy a Tiedben lenne....
-
Szia.
Szerintem előbb érdemes azt megnézni,hogy milyen proci van a laptopban ,és hogy milyen mhz-n kezeli a ramokat(az én laptopomban 1333mhz-s ramok vannak gyárilag,de a proci miatt csak 1066mhz-n mennek)Ha nálad is hasonló a helyzet,lehet,hogy értelmetlenség ramot cserélni.
-
OverKiller
tag
A játékoknak bőven elég a 4 giga ram, tehát ha többet teszel be, attól nem fog jobban menni a játék.
Ahhoz, hogy jobb legyen a játék-élmény, ahhoz videókártyát kellene cserélni, amit szerintem nem lehet benne. (Nem tudom, hogy cserélhetős-e benne vagy sem, ezt majd talán valaki hozzáértő meg tudja mondani)
Sajnos ilyen funkció nincsen. :\
-
gtesteban
tag
-
padra
aktív tag
Lehet nem kellett volna,azt hiszem alap az 1.10-es van fenn,de van hozzá 1.11,1.12-es is,szerintem 1.08-tól felfelé frissítsd rá mindet,de 1.10-ig mindenképp. Innen le tudod őket tölteni.
-
törölt tag
Én is 2 napja használom ezt a típust, de szuper hangja van.
Én a gyártó honlapjáról szedtem le a drivereket, de úgy láttam, mintha a felhasználói kézikönyv elejébe lenne egy lemez csomagolva, a tiedbe nincs véletlen? Elég nehéz észrevenni egyébkéntÉppen a GTA4-et tesztelgetem... mit mondjak, meglepően jól fut rajta....klassz kis gépnek tűnik, mondjuk a bill kicsit hajlik ha benyomok 1 gombot, de majd finomítok a mm2-re eső kg-on
-
Bloodaxe
aktív tag
fn+f3 nézd meg be van e kapcsolva, lehet nem megfelelő driver.
hangkártya: ha ugyan az van mint az 5750 be, akkor szerintem korrektül szól, főleg fülessel. szépen nyomja a basszust, tiszta, erőteljes hangzása van.
próbáld a realtek driverben beállítani, másik füles stb stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged