-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuvaros
senior tag
Bármi elromlik, még a Mercedes is. A Suzukit meg dicsérik, milyen megbízható. Én Hondás vagy Mazdás vagyok. Te mit vennél?
Én régen semmi pénzért nem vettem volna Fujitsu-Siemest, mert félig német. Csak Japán legyen tisztán.
De manapság ki tudja mi a jó...Talán Lenovo? vegyél azt...Mindhárom Acer csendes volt és finom, amiket vettem. Talán szervizeseket kéne megkérdezni, de ők is inkább egy fajtát ismernek. Nehéz ügy... -
Vermilion69
aktív tag
Nekem 170ezres acer gépem van, és miután kibontottam 2 napon belül 4!! hiba jött elő, úgyhogy alig várom, hogy el tudjam küldeni a szervizbe, csak mivel szükségem van rá napi szinten, ezért elég nehézkes, mert mire külföldre kiviszik, megjavítják - ha megjavítják - aztán visszaküldik az idő... legalább 10 munkanap, ami elég sok kiesés...
-
Fuvaros
senior tag
Én mostanság vettem 3 db Acert. Az elsőt visszavittem mert nem volt benne dvd...fura. de tetszett. A másik kicsit olcsóbb volt, de akku hibás. A harmadik egy 771es, 149ért, szuper jó. Mindhárom 17es. Ennyiért már vehetnél 17es kijelzővel, és az nem 768 sor, hanem 900, sokkal jobb. hasonló procival és videoval. Máskülönben finom kis gép, a bill is tetszett, hibát nem találtam benne. Mindenképp olyat vegyél aminek tetszik a billentyűje és az egész formája, Barátnőm Lenovoja vágja a kezem. A boltban az Asust dicsérték, de alíg látszik a felirat a gombokon. A Dellnek erősebb és van 3 év gari. Acerben jó viszont a választék nagy kijelzővel.
15.6 nem nézegettem. Viszont a 17esre jobban kell vigyázni, ha állandóan hordozgatod, mert egy kisebb laptop stabilabb. De súlyban nem sokkal több. Kell jó minőségi táska és szerintem külső egér.Örök igazság, szerencse is kell, hogy hosszú távon kiszolgáljon. Régen az IBM-eket csíptem csak.
-
Dell XPS
veterán
Hali,
Lehet ilyen élet után ráférne egy kis "wellnes hétvége" (talán ránk is), szóval mindenképpen egy takarítás, tisztítás, újrapasztázás, gap-pad csere, és máris jobban lesz. Egy "idle" használatban, vagy általános netezés, közben, nagyon nem normális egy 80°- 85° fokos hőmérsékleti tartomány. Amennyiben, a továbbiakban sem szánsz erre időt, komolyabb gond is lehet. Ne várd meg....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged