-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krike
aktív tag
Szia,
Kérdés, mennyi idős a gép? Ha még garis, akkor az Ec-Co Kft. jöhet számításba, de ha nem, akkor is első körben Őket javaslom, mert márkaszerviz. Évente illik kitakarítani a gépet (van olyan, aki szerint gyakrabban). A pasztázást másfél, két évente jó elvégezni használattól függően. -
Peak
addikt
Elnézést, összekevertem a posztokat, azt hittem, hogy "adise" és "cobra" egy személy, csak két accounttal. Azért nem kell mindjárt leharapni a fejem.
A takaritást, újrapasztázást bármelyik notebook szerviz megtudja neked csinálni, csak fontos, hogy ne fémtartalmú pasztát használjanak és megbizható szakember csinálja.
Ebben az esetben is tudom ajánlani a www.ec-co.hu szervizt. -
mokus1
addikt
90%-on teker a cpu??
Milyen gép ez pontosan? Milyen cpu? Wd vinyók annyira talán nem is melegődősek nekem is 2 tányéros... Szerintem vírusirtás se árthat, meg a sok szart amit nem használsz töröld le.( én egyből win reinstallal kezdenék ilyen helyzetbe.
Akad is a gép? Szóval érezni hogy dolgozik? -
mokus1
addikt
Hu baszki. Most nézem az értékeid.Mennyi idő után éri el ezt a vinyó? Pontosan milyen típus. Én terheltem úgy 1,5-2óráig de maxon másolás stb 42-44fok a max.
55 fok egy HDD-nek borzasztóan gyilkos.Szóval itt nagy takarítás kell meg én megnézném hogy nem tekerie valami feleslegesen a HDD-t mert ez nem normális 40fokon kéne üzemelnie normálisan 50 fok is kibaszott nagy érték már.60foknál meg általában már lekapcsolnak a merevlemezek. -
bagyusz
őstag
Szerintem a szolgáltatónál van a baj, ez a jelenség általában akkor jön elő amikor a megadott maximális sebességnél nem tudja a központ biztosítani a megfelelő kapcsolatot, de egyéb más gikszer is lehet.
Saját tapasztalatom, mikor digi-s voltam nyáron mindig szétkapcsolt a net routerrel és anélkül is, de csak akkor ha huzamosabb ideig maxal töltöttem le. Telefonáltam egyet kijött egy digis koma, és állított valamit, és közölte velem, hogy a meleg idő miatt megváltozik a vezetékek belső ellenállása ezért nem mindig van biztos kapcsolat a központal. Megjegyzem télen nem volt gond vele.
cfosspeed nevű progival letudod korlátozni a neted, ha kisebb sebességnél is csinálja akkor más a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged