-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
linus89
tag
válasz
twollah #11739 üzenetére
példát tudnál mondani? mert néztem opár helyen és nem találtam hozzá való akksit :S
ja, és még egy. iponban van kétféle 5630g:
ha jól látom az egyetlen különbség az, hogy az olcsóbbik linuxxal érkezik. ez nem is lenne gond, mivel van dobozos vistám, és szívesen megspórolnám azt a 15ezret. viszont adnak-e hozzá drivereket? mert ha nem akkor szívás...(sokat hallom hogy nem divat , és úgy kell vadászni őket a netről
)
-
kiscsáko
tag
válasz
twollah #11676 üzenetére
Bár, ha jobban megnézzük az csak egy sima csatlakozó, mondjuk énsem tépnék le semmit, de azért az közelről látszik, hogy mit lehet leszedni meg mit nem...
Bár abból kiindulva, hogy a hátlap milyen nehezen jön le, lehetséges, hogy a kábelek is szorulnak egy kicsit...Mondjuk én amondó vagyok, hogy egy szervizben tudniuk kéne a választ.Meg kell tőlük kérdezni...
-
Bomc
aktív tag
válasz
twollah #11644 üzenetére
amugy bocsi hogy olyan bénán linkeltem csak valamié nem tette be a linket atán mérgemben bemásoltam a linek
amugy fura az egész mer tegnap semmi gond nem volt ma kapcsolom be reggel aztán uj hardver, mondom mi a fene, de nem foglalkozok vele wifit ugyse használom, a másik lan meg müködik
-
nesa
veterán
válasz
twollah #11615 üzenetére
Ez nemolyan hogy csak fogod azt kiveszed
Az elem meretebe tevedtem hiaba mar regen lattam de most lefotoztam itt a kep.Ha van 2db particio a gepen akkor a telepitest win alol kellene inditani.
-
-
Csaby25
őstag
válasz
twollah #11386 üzenetére
Az a helyzet hogy eloszor a Broadcom-ot probaltam es most nem tudom betelepiteni az Intelt mert a Device Manager-ben Broadcom jelenik meg es az update driverrel a windows csak a Broadcom-ot probalja betelepiteni, hiaba adom meg az eleresi utat az Intelhez...
Az automat telepites(Intel) pedig azt irja hogy No drivers installed, vagyis a szoftot felteszi de a drivert nem.
Mi a teendo?? -
Benőke
őstag
válasz
twollah #11335 üzenetére
Hát ha utánna járnál rájönnél hogy az a nettó baromság amit te írtál.
Sajna én is belefutottam a cégemnél. Megrendeltük a fél millás notikat és Combo Drive figyelt benne. Mondjuk nem gáz mert nem elsődleges feladata a lemez irkálás csak meglepődtem, hogy azért egy fél millás gépnél azért nem kéne... Ez olyan mint a 20 milás ódiban a kazettás magnó.
Körbejárva gyakorlatilag minden gyártónál van ilyen gép.
Nem gyakori de akad csak nem figyelsz már rá mert azt hiszed DVD iró van benne. A Dell meg egy halom gépet kínál csak Olvasóval. Még CD -t se tud írni. Így 2008 vgénÍgy mikor még mindig nincs megfeleő alternatívája a Floppy -nak sem
-
hvb
tag
válasz
twollah #11172 üzenetére
Köszi a választ megvettem a gépet (7720z), eddig nagyon tetszik. Az x3100 nem a legjobb kártya, de a T9300-as procival szvsz jól hasít.
A x3100-ra az VISTA 3 élményidex pontot adott...., A többi az mind 5-6 között mozog.
A kérdésem az lenne, hogy elég a VGA-nak csak az intel chipset driver (amit az intel honlapjáról szedtem le Driver Revision: 15.11.2.1554) vagy van külön VGA driver, ami esetleg gyorsít rajta?Kösz.
Üdv
-
válasz
twollah #11174 üzenetére
Pontosan...Nekem a gépembe csak egy giga volt ,de semmire nem volt elég( akadoztak a zenék a medi player-ben, nem tudta rendesen lejátsani a flmeket)pedig jó procival volt megáldva 2.0ghz dual core...
Mikor vettem bele + egy gigát minden problémám megszűnt és újra jó volt a gépem... -
spacer
aktív tag
válasz
twollah #11078 üzenetére
Egész jó leírás, bár engem inkább az érdekelne, hogy az előretelepített vistát a recovery lemezzel tudom-e telepíteni? Mert szerintem ennél a verziónál nem jön elő sem lemezkezelő, se semmi, egyszerűen felmásolja, oszt ennyi.
Még azt is eltudom képzelni, hogy a particiókat is visszaállítja ugyanúgy mint ahogy volt. -
San Mai
csendes tag
-
spacer
aktív tag
válasz
twollah #11041 üzenetére
Köszi, közben megtaláltam, de gépkönyvet azt nem kaptam csak egy quick quide nevű szörmedvényt, ami nem igazán tartalmazta ezeket az információkat... És a honlapon se találtam könyvet hozzá.
Más: Miért telepít ez az ócskavas minden szart fel a megkérdezésem nélkül??? Nem lehet, csak egy szűz wint feltenni??? -
guminyul
csendes tag
válasz
twollah #11027 üzenetére
Szia!
Kösz az infót,bár sokra nem mentem vele sajnos,mert miután ezen információk tudatában konzultáltam egy szakival aki a véleményed meg is erősítette,közölte hogy a biosomba nem enged a gépem ilyen beállítást...
Pedig valahogy bizti meg lehet oldani a problémát mert olvasgattam és másoknak is fut xp ezen a tipuson gond nélkül.
Azért köszi! -
hanee
senior tag
-
hanee
senior tag
válasz
twollah #10897 üzenetére
Vannak ezen a bolygón még emberek, akiknek 165 ezer Ft hatalmas összegnek számít (vannak emberek, akiknek a havi fizetése ezt az összeget nem éri el, vagy ennek a fele), ezért szerintem érthető, ha valaki körberágja a dolgot hússzor! Én is nagyon sokat rágódtam rajta annak idején, hogy melyik legyen. A topic szerintem azért van, hogy segítsünk egymásnak!
Hanee
-
-
Skynet258
veterán
válasz
twollah #10653 üzenetére
Elképzelhető... akkoriban raktam össze az első számítógépem, és mivel a PH-t nem ismertem, így belekerült egy FX5200-as is
Akkor megtanultam azt, hogy hiába van valaminek ráírva a dobozára, hogy DirectX 9, attól még nem képes gördülékenyen futtatni
Persze ezt azóta eljátszották a DirectX10-el is, csak hogy az újabb korosztálynak is kijusson ez a tanmese -
Skynet258
veterán
válasz
twollah #10584 üzenetére
Hát ja... én a minap futottam bele asztalin egy olyanba, hogy bekapcsolás után fekete képernyő, és a dokumentumok mappa megnyitva. Kis idő után rájöttem, hogy az explorer.exe nem indult el... Na akkor vírusírtás, registry tisztítás, spyware írtás... egyik sem hozott eredményt, restart után kézzel kellett elindítanom az exe-t. Fogtam, mondom nem szarakodok itt ezzel, reinstall lett a dologból. Ez volt 2 hónapja kb.
Mit ad isten, most a héten ugyanez. Hát mondom ez tök jó, még nem is csináltam biztonsági mentést a rendszerről, kezdhetek mindent előlről (Acronis the best
).
Mivel egyrészt lusta voltam, másrészt érdekelt már, hogy ez mitől van, google a haverom, megkérdeztem tőle.
10 perc alatt kiderült, hogy egy registry bejegyzést kell módosítanom, és restart után jó lesz... így is lett, azóta is minden oké, de kissé mérges voltam magamra, hogy ezt nem találtam meg egyből...
Azóta sem tudom, mi írta be a hibás bejegyzést a reg-be, de mostanság nincs is időm ezt kideríteni, szal marad ahogy van, a megoldást már tudomEgyébként ennek a post-nak nem sok köze van ehhez a topikhoz, de gondoltam megosztom, csak nem harapják le a fejem érte
-
storm3
senior tag
válasz
twollah #10516 üzenetére
Ne haragudj,XP SP2-t raktam fel rá,mindent sikerült belőni,csakis a hangot nem.
Letöltöttem az acer honlapjáról az audio drivert ,de az se segít,letöltöttem a realtek honlapjáról,az sem.
Esetleg valami elvetemült figurának van 5530asa és kimentette DVD-re a vistát recoveryvel és fel is tudná nekem tölteni?=D
Más ötletem meg"gyógyítani" a hangot nincsen : < -
Sotee
csendes tag
válasz
twollah #10492 üzenetére
Nos nem. Azt soha senki nem állapítja meg utólag, hogy neked szükséged volt-e
rá. Aztán ha elszállt a gép, akkor sincs vész, mert helyre hozható. Ebből nem eredhet
kár a gépben. Az hogy hibák lehetnek nem a garanciára vonatkozik...
Tehát a garanciát nem veszti el a gép (egy kereskedő....
-
SQX_Barto
addikt
válasz
twollah #10405 üzenetére
whatever, peace.
Igen azokra gondoltam. Ha nem lenne az oldalso vezerloresz, talan jobban tetszene.
Meg ez a 16"os meret sztem elegge rossz elkepzeles a notitaskak miatt, kiveve ha az Acer gyart sajatot hozza
Reszemrol a Travelmate szeria tetszik a legjobban, elegans notik, es vannak beloluk is jo felszereltsegu gepek. Az ujabb szeriak nekem tul csicsasak, tul komolytalanok. Volt egy ideig egy Aspire 5920G-m, nem volt rossz teljesitmenyre, es az allitolagos hibas szerias nVidia vga (nem tudom, hogy az ossze 8400GS/8600GS-re igaz -e a hiba vagy csak nehanyra) ellenere sem tunt tul melegedos tipusnak, de kulsore nem tetszett, azert vettem meg, mert ar/ertek aranya akkor a legjobb volt. -
SQX_Barto
addikt
válasz
twollah #10397 üzenetére
Valahogy biztos bele van kalkulalva az ara is.
Olvass el minden sort amit irok...
Mi csak azt akartuk mondani, hogy alapban rajta van a Vista ha kell ha nem, nelkule nem is lehet megvenni, alapban fel van telepitve az osszes notira.
Otthon megkapod ugyanezeket a notikat mint itt, csak meg plusz fizethetsz az oprendszerert is. Persze, hogy nem ingyen van, ilyen hulyek mi sem vagyunkMax nincs kilometeres betukkel rajta, hogy Vista 50font...
Meg igy is joval olcsobb itt mint ott, es gyanitom a valasztek is nagyobb mindez persze no offense meant...
Olvasd el amit irunk mielott belekotsz es ironizalsz
Peace. -
uwel3168
csendes tag
válasz
twollah #10379 üzenetére
Én személy szerint nem félek a Vistától csak nem értem hogy miért kell az emberekre ráeröltetni. Használtam az asztali gépemen, és a notebookomon is, de nem tetszik. Nekem a menüszerkezete is egy jónak látszó, közben sokkal nehézkesebben kezelhető valami lett, amiben kínszenvedés időnként megtalálni valamit. Persze, ugyan ez volt először az Xp-vel is, mindent meg kell ismerni, de látszólag sokan vagyunk azok akik nem kíváncsiak rá, s én személy szerint nem is leszek míg van Xp, s míg meg tudom oldani hogy az adott eszközömhöz van Xp driver.
De azért a linket amit idetettél megnézem, hátha meggyőz a vistáról. -
blueMerle
veterán
válasz
twollah #10379 üzenetére
Ezzel speciel teljesen egyetértek, ismerosnek is hoztam egy Asust, original Vistával, kérte gyaluljam le, kezembe adott valami szénnéhackelt XP-t hogy tegyem fel. Finoman visszautasítottam hogy én ezzel szenvedni nem fogok.
Felrakta, azóta nem megy a webcam, mikrofon és még kitudja mennyi minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Akciós HP Elitebook 840 G4
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest