- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
uwel3168 #10628 üzenetére
Ha rám hallgatsz, akkor ne egy lebutított (ahogy te is írtad) Vistából akarj normális oprendszert csinálni, mert van egy olyan mondás, hogy szarból nem lehet várat építeni
"Szerezz" (vagy vegyél, de abból kiindulva, hogy a legutóbbit is letöltötted, erre nem sok esélyt látok) egy gyári, alapállapotban lévő Vistát, és a vLite nevű programot.
Ezzel már el tudod kezdeni, hogy saját szád íze szerint kiszedj dolgokat, persze el is lehet cseszni könnyen.Bár őszintén szólva soha nem értettem én ezt a nagy Vista gyűlöletet, nekem sok sok ideje már csak Vista van az asztalin is meg a notin is, de semmi problémám sincs vele.
A kollégának meg, aki azt írta, hogy a Vista boot után benyeli a ramot, javaslom, hogy olvasgassa már a Vista topikot egy kicsit, mert megfelelő tudás nélkül ne dobálózzunk már azzal, hogy szar a Vista.
Ebből kiindulva másik kérdés: ti nem azért veszitek a ramot, hogy használja a rendszer? Csak mert mindenki sír összevissza, hogy jajj, mennyit eszik az oprendszer... de könyörgöm, ti most nézegetitek a ram modulokat, ahelyett, hogy használnátok, vagy mi? -
Devid_81
félisten
válasz
uwel3168 #10607 üzenetére
Szia!
Ma végig lestem mindenem lehetséges helyet a neten és nem találtam rá a HD3650 es driverére, érdekes hogy a gyártó lapján sincs fenn
Tetű Vistával meg csak nyeltem, ekkora marketinget...elmehet az ACER is a sunyiba a microsoftal együtt.
3GB ramból 55mega maradt 5 percnyi bootolás után vistával...aceres semmitérő vistával vmivel több, de az még 7 percnél is töltögetett...hogy lehet ilyet kiadni?!
Kár, hogy nem kézi gránáttal dobálták meg Steve-t...
Most marad az éjszakázás, mert addig nem nyugszom amíg a gépen nem lesz működő WinXP... -
k.sasa.87
csendes tag
válasz
uwel3168 #10480 üzenetére
Előre is köszi...
amúgy még egy mail-részlet: "...jelenlegi hibás működés javítása nem garanciális,
mivel ( garanciának nem megfelelő) nem rendeltetés szerű használatból eredt. "Most akkor? Nem rendeltetésszerű használat? Bios update: Kívánja frissíteni? Igen...
Ennyi... Ebben mi a nem rend.szerű?!Amúgy BIOS update által tényleg elveszik a garancia? Vagy honnan tudhatom ezt biztosan, hogy esetleg a szervízes orra alá dugjam?
-
k.sasa.87
csendes tag
válasz
uwel3168 #10476 üzenetére
Mivel semmi jelentősége nincs, elárulom 32XKB...Se nulla, se különleges karakter... nem megy...
Viszont Acernek írtam emailt, gogy frissítettem a BIOS, és nem indul a gép. Erre jön a levél, miszerint idézem:
"A felhasználók számára egy notebook rendeltetés szerű használatában sajnos nincs benne az,
hogy az alaplap rendszerszintű szoftverét, a BIOSt módosítsák, hiszen ez kizárólag a SZERVIZ feladata.Olyan károsodásokat okozhat fizikailag a készülékben a háttérinformációk nélküli BIOS frissités,
hogy akár az is előfordulhat, hogy cserélni kell az alkatrészt. Természetesen ilyen esetben már nem érvényes a garancia.
"Tessék?! A gyári BIOS update-tel elvesztettem a garanciát?!
-
-
-
NovaBlue
aktív tag
válasz
uwel3168 #5190 üzenetére
[link]
de az intel leirása szerinnt nemnagyon legalábbis én nemtaláltam,DE sztem vidd be eg ynoti szalonba ahol foglalkoznak ilyennel és be is szerelnék neked és megmondod nekik ha megy akkor oks kifizeted ha meg nem akkor max az óradijat fizeted ki sztem ez igy jobb minntha vennél eggy procit azt a nyakadon marad.bye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest