- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisBundi
őstag
válasz
spacer #12477 üzenetére
Még 4 napos sincs a gép. 0%-ot ír ki rá. Kétszer lemerítettem, majd feltöltöttem addig nem volt semmi gond. Kb 2-2,5 órát bírt ki egyszeri feltöltéssel. Játékkal próbáltam kicsit gyorsabban meríteni az akksit, de amikor lemerült és megfogtam az akksit bizony meleg volt pedig nem kellene neki.
Egy kép everestel:[link]
-
nightcore
csendes tag
válasz
spacer #12398 üzenetére
Amit linkeltél szépen ahogy van rendesen meg is csináltam, nem is egyszer. Viszont catalyst nem került az oprendszerre! Sehogy se akarja. Rákattintok a modify-re, szépen végigmegy a csík, aztán close. Restart és nem változik semmi! Felismerni felismeri a gép a vga-t, azt is egy külön progival sikerült elérni, és le is kezeli a játékokat szépen...bár néha azt mondja hogy nincs 3d-s támogatás a gépen. Nagyon nem értem...
-
Tamás24
tag
válasz
spacer #12365 üzenetére
sorry tényleg 128bit a 9600M GT elnéztem egy sorral.
A gyorsasága mutatja hogy azért kicsit jobb. Ha valaki tud valamit a HP gépek ventihangjáról az írjon, hátha segíthetünk a leendő tulajnak.
Amit még tudok, az az, hogy a 3650 sokkal kisebb hőmérsékleten megy, valamint jobba aksira való fogyasztási indexe. Amit egy notinál nem árt figyelembe venni. -
looser
addikt
válasz
spacer #12200 üzenetére
Köszi a tippet, igen, már kipróbáltam. Azt hiszem, az sp3-al lehet a gond, a cégnél elég vegyes a géppark (hp, nec, alba), de az sp3 központi telepítése után több gépnél jött elő driver-inkompatibilitási hiba. Azt hiszem, itt is ilyesmi lehet, sp2-vel felteszem még ment volna. Egyébként dev_4315 a hw azonosító, ami Broadcom 4315-ös wlanra utal, de csak(?) 4311-hez tölthető le driver, amivel nem indul el... Igazából ez lenne fontos, a modem már csak azért, hogy ne legyen sárga felkiáltójel
Egyébként mik a tapasztalataitok a nagy, mindenféle drivereket (jellemzően felhasználók által összevadászott) kínáló siteokról? VOlt, amelyik mindenáron le akart velem töltetni egy szoftot, ami majd megmondja, mi hiányzik nekem, kár, hogy egy kezdő user könnyen benyalhat ilyesmivel egy trójait, bár felteszem, nem rosszindulatú a program. Használom még az Unknown Device Identifiert is ilyen esetekre, de hogy honnan tölthetem le a megfelelő drivert, azt ő sem tudja megmondani.
Köszi még egyszer -
Teki1986
tag
válasz
spacer #12127 üzenetére
XP-re, nem volt megfelelő az a chipset driver amit az intel oldaláról szedtem. Nem tudom mi volt a baja de nem ismerte fel az eszközöket ugyanúgy, igazából most felment a vista, és hosszas szenvedés után a catalyst is. Épp előtted találtam meg az oldalt amit mondtál.
Most megnézem mire képes ez a Vista, bár infós ember vagyok és nagyon nem tetszik hogy hülyének néz a saját gépem, de ha sikerül lebutítanom megfelelően akkor marad ez. Köszi a helpet eddig is.
-
Teki1986
tag
válasz
spacer #12122 üzenetére
Próbáltál is leszedni onnan XP-s drivert? Ugyanis nekem minden driverre connection timeout lesz, és az ftp-jét sem bírom elérni.
twollah: ezt nem néztem de nagyon hasonlítanak az Acer CD-n lévőkre, amik nem mentek XP-n.
Érdekes volt az tény.
Az is vicces, hogy a cd-n egy eszközhöz akár 4 fajta driver is fent van, aztán találd ki hogy melyik való neked. Például én sehol nem látom hogy milyen gyártmányú a webcam, vagy éppen a touchpad.
-
simos
tag
válasz
spacer #12092 üzenetére
Szevasz Spacer !
a tegnapi kérdésedre: A windows nyers rajta ,és mégegyszer újraraktam !!
De változatlanul sz..r a hang !!
2 hetes a laptop,de gyakorlatilag a kezdetektől rossz.
Már kezdek gyanakodni, hogy gyárilag rossz.
Az a baj, hogy a hétvégén megyek ki Ausztriába dolgozni, és muszáj vagyok vinni.
Szerintetek ott is szóba állnak majd velem? (gar. ügyben?)Mi brontot kezdejek még vele?
Előtte volt egy 5715-öm, azzal semmi gond nem volt.Előre is Kösz a segítséget !!!!!
-
atisvagyok
csendes tag
válasz
spacer #12055 üzenetére
Tehát szimplán lecsavarozom az alján lévő "ablakot" kipattintom a memóriát, be a másikat visszacsavar, örül és kész? Mert a Dell-nél így ment.
Még valahonnan hallottam, hogy ennél a típusnál nem a legkönnyebb, mert össze van építva valami hűtéssel és vigyázni kell erre-arra...Persze nincs előttem a gép, ezért kérdezek ilyen banális dolgokat, hogy nehogy holnap derüljön ki valami fúrmány szerelés előtt
Atis
-
jociacer
csendes tag
válasz
spacer #12020 üzenetére
Köszi már megoldódott!
Viszont nem találom rajta azt a hekyet ahol lehet választani a külömböző energia gazdálkodási lehetőségek közül!Vagy nem is kéne rajta lenni?Én xp-t raktam rá!
Meg annyi van hogy ki írja a jobb alsó sarokban hogy egy h.kábel nincs be dugva!
Pedig az eszközkezelő szerint minden ok! -
vamzi
senior tag
válasz
spacer #11916 üzenetére
én tudom hogy.mivel bekell állítani a bios jelszavakat is.az usert is meg a superwisor vagy, hogy is kell azt írni.háth nem tudom, meghagyjam-e
én csak annyit szeretnék, hogy a vistába úgylépjek be, h elhúzom az ujjam.mindjárt megnézem, hogy az ubuntu live lemez bootol-e ujjlenyomat olvasó nélkül, bár valszeg nem fog. vagy nem tudom.mindenesetre köszi mindenkinek, működik végre
-
_PetZ_
csendes tag
válasz
spacer #11871 üzenetére
Ugy legyen
Amugy idáig tetszik(relative) ez a szervizesdi csak haladjanak vele
pl most kuldtek mailt hogy odaért hozzájuk a gép és hozzálátnaktehát probálkoznak tájékoztatni a juzert,hogy épp mit csinálnak vele.. ergo nem az van hogy elkuldom azt majd 1szer szolnak hogy nesze kész van...
-
Stev
csendes tag
válasz
spacer #11708 üzenetére
Igen, de gondolom nem azzal az általad első alkalommal megírt gyári rendszerkép lemezzel ami a vissza állítást szolgálja hanem egy Vista OEM vagy op rendszer lemezzel tetted ezt.
De a ACER Szervizes azt mondta ha pl a LINUX miatt kiszakítasz egy újabb partíciót akkor ezzel a saját lemezzel, illetve a gépen lévő rendszermentéssel sem fogod többé újrarakni a gépet.
Az AVAST meg természetesen kompatibilis volt, mert a VISTA-ra valót tettem rá ,mégis valami miatt összeakadt a rendszerrel, és mostmár szinte 100 %, mert azóta sem fagy ki. -
-
hvb
tag
válasz
spacer #11516 üzenetére
Nem baj lehet én néztem el, mert ez van a könyvében...
Nem teszteltem le alaposan, de minkettővel feláll a rendszer, ha csak egy modul van benne.RAM / Max RAM
Up to 2 GB of DDR2 533 MHz memory, upgradeable to
2 GB using 2 soDIMM modules (dual-channel support)Pedig a BIOS látja rendesen, a boot managererem is feljön, de utána meghal minden....
-
h_rowley
tag
-
Haart
addikt
válasz
spacer #11320 üzenetére
Hát igazából ja. Gondolkodom rajta, mert ilyen árban más márka csak 3470-el látja el a notikat
Írnál róla valamit? Meddig bírja az aksi? Monitor része mennyire jó? Minőségileg össze van rakva? Billentyüzettel mi a gond? Milyen játékok és milyen szinten mennek ezzel a 3650-el?
Hja és ha tudsz valami weboldalt ahol tesztelték, ill nagyfelbontású képek vannak róla az teszeneUgyanis sehol nemláttam róla semmit, még azt se tom hogy a hátlapja vagy a fedele hogy néz ki, kizárólag előlről láttam.
-
jetimokus
tag
válasz
spacer #11120 üzenetére
Köszi szépen a segítséget
Megrendeltem a gépet, pontosabban ezt: EX5630G-582G25MN, amire mondtad, hogy neked is van. Remélem jó kis gép lesz,kívácsi vagyok rá nagyon. Bár a paraméterei szerintem nagyon jók, úgyhogy bízom, hogy a splinter cell4 is menni fog rajta, ha nem is full grafikán...
Különben az AS és EX jelölésekre azóta énis rájöttem, hogy mit takarnak... csak a keresőbe beírtam azzal együtt, és nemsok mindent talált, anélkül viszont annál többet...
Na mindegy, köszönöm szépen a segítséget, remélem jó kis gép lesz, és ha letelik a 12hó gar, nem csinálja magát össze a 13.ban.....
Mégegyszer köszi! -
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
válasz
spacer #11080 üzenetére
Egyszer már újra kellett húznom a Vistát.
A recovery lemezről csináltam.
Berakod molyol egy ideig és a végén egy friss gyári Vista fogad.
A C: meghajtó kivételével az összes partíciót békén hagyja.
A C:ről az összes adatot letúrja, de erre már az elején felhívja a figyelmed.
Az újra húzásnál nem kell kapkodni, olvass el mindent figyelmesen és akkor nem fog nagy meglepetés érni. -
twollah
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged