- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
konigjanos #5950 üzenetére
H maz hogy lehet..
Akkor vlami ösregi cucc lehet rajta.
-
grunge
addikt
válasz
konigjanos #5947 üzenetére
Verzio 00? hat az nekem meredeken nez ki..bootolaskor valamelyik also sarokban is kiirja hogy miylen verzio, esetleg azt is befotozhatod.
-
konigjanos
senior tag
válasz
konigjanos #5947 üzenetére
Ami érdekes: az oldalukon azt írják a bios frissítéseknél: BIOS ID:15 Support Wolfdale & Yolkfield CPU. Bios Issue Date:2007/08/14
Az én biosom viszont 2008 3. havi, szóval már ennél újabb, ergo kezelnie kellene... mi a legerősebb cpu, amit elvisz még a lap, és elérhető árban van? Quad 9300 már van használtban 14 ezerért.... -
grunge
addikt
válasz
konigjanos #5945 üzenetére
Csinalj egy screenshot-ot es linkeld be, vagy töltsed fel ide
-
grunge
addikt
válasz
konigjanos #5935 üzenetére
Kezeli, stepping-et azért érdemes ellenőrizni. mindenképp a beta18as bios kell majd. Amugy mint ahogy az összes nforce 650-es lap, a quad-okat annyira nem szereti. A tuning-ról letehetsz.Milyen duo van benne? Én egy E8400-at tettem bele a jó magasz szorzója miatt, alapfesszel ment 400*10-et
Sokkal jobb volt igy mint a 3gh-zes Q6600-al anno.
-
3shae
aktív tag
válasz
konigjanos #5935 üzenetére
Az utolsó BIOS leírása nagyon szűkszavú, annyit ír hogy supporting Wolfdale & Yorkfield processors.
Az említett proci márpedig Yorkfield..
-
grunge
addikt
válasz
konigjanos #5928 üzenetére
Hello! A BIOS-ok megvannak nekem mind, ha küldesz priviben egy mailcimet akkor azt oda tudom adni. A windows-os Abit progi pedig google keresö
a legujabb hivatalos BIOS az 1.8 beta. A proci steppingjetöl függ hogy 1.6 vagy 1.8 kell neki.
-
grunge
addikt
válasz
konigjanos #5926 üzenetére
A lenyeg hogy a szinparba tegced öket. Fekete - fekete pl. Fontos hogy dualban legyenek a RAM-ok (parban), mert akkor növekszi ka savszelesseg (sebbeseg). Ha a mostani 2*1 melle beteszel egy darab 2GB-osat akkor:
1. lehet el sem indul
2. ha elindul akkor single modban fognak müködni.
E a ket eset elkerülendö. Add el a jelenlegi ram-jaid es vegyel 2x2 GB-ot. Vagy ha van ra keret, akkor 2x4 GB-ot. Itt a ph aprok között biztosan talasz jo kis 800-as modulokat. -
grunge
addikt
válasz
konigjanos #5924 üzenetére
Hello, DDR2-t tamogat a lap. 800-1066-ost javaslok, iazabol nincs jelentösege, nem erzel különbseget, böven jo a 800 MHz-es bele. Ami fontos hogy parban (Kit-ben) vegyed öket. 2*2 GB, 4*2 GB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest