- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #2473 üzenetére
Hát én nem tudom
...mondanám azt, hogy neked is 8200-est kellett volna venned, de most már mid1.
Tény hogy szépen elfelejtették a deszkánkat Bios téren...tavaly ilyenkor már a 3. Bios-t adták ki a lapunkhoz
Ahogy lenni szokás...jönnek az új lapok, a régieket meg leszarjákMondjuk én, emiatt bizti nem cserélném a deszkám mert 2mp-el többet lök a SuperPi-ben...de hát ugye mi más szemmel nézzük a dolgokat
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #2453 üzenetére
Megnyugtatlak, hogy az összes 45nm-es proci hőmérsélkletét szarul írják ki a lapok, mások is anyáznak, nem csak te.
Nekem is 40 fokot ír ki alapban...a borda meg jég hideg(#2454) Maxxter --->hát igen a jól kiforrott 65nm-es procikat sokan visszasírják
, mondjuk én nagyon meg vagyok elégedve a 8200-essel.
A hőfok-mizériát lexarom nagy ívben, mert játékokban valóban többet nyom, mint a régi C2D
Kéne neked egy Abit P35 ProXE...na ez menne, mint a dinyó -
Maxxter
senior tag
válasz
Maxxter #2453 üzenetére
Megtaláltam a második hibát, az egész 7000-re szériát szerintem szarul kezeli, mert minden tesztben kevesebb pontot kapok, mint az E6600-tal. Könyörgöm egyre jobban kellene az új 1.7es bios. Vagy nincsen valakinek kölcsönbe valami király tuning lapja pár napig?
Pedig lettek olyan eredmények ezzel az új szerzeménnyel amit lesajnáltam. -
buherka
addikt
válasz
Maxxter #2445 üzenetére
Nincs azzal a procival semmi gond...használni kell és kész, mi a ráknak 4Ghz
Nekem 3.2-őn olyan faxán hasítanak a játékok...nem is kell több.Gondolom te sem a NASA-nak akarsz tervezni ezzel a géppel
.
Lásd a jó oldalát...keveset fogyaszt, nem melegszik, és játékra tökéletesAzért kösz
az ajánlatot, de most nagyon el vagyok ezzel a 8200-es kicsikémmel
-
grunge
addikt
válasz
Maxxter #2404 üzenetére
hát ez jo
kiváncsi leszek mit megy majd a lapban! ha el tudnám adni jo pénzért én is, akkor 8200esre neveznék be azonnal! most viszont kicsit képlékeny a dolog, mert lehet nyáron abszolute nem jutok gép közelébe ha melozok...szoval majd ösz/télre tervezek kis vérfrissitést
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #2406 üzenetére
Ki is próbálom ma este, mert leszedtem a honosítást, hogy milyen így szingliben.
Főleg erre a veteránra vagyok kiváncsiAz a kár hogy az összes FPS játéknál a nehézségi fokozat csak sebzésben tünik fel...vagyis nagyobbat sebzenek az ellenfelek, az MI marad ugyan olyan ratyi...de ne legyen igazam
-
grunge
addikt
válasz
Maxxter #2402 üzenetére
az ám a bolt
27k-ért én is most azonnal eladnám a procimat! a red scorpion is jo válastás, szép darab!
pontosan! izlések és pofonok! nekem amugya mai shooterek nem nagyon jönnek be...hiányolk belölük vmi pluszt..mondjuk a hl2 nagyon tetszett, abban ez megvolt
cod2-vel nem sokat foglalkoztam, 1x végigvittem, de multiban azt se játszottam. csak a joo öreg cs16
-
Wikuzz89
csendes tag
válasz
Maxxter #2381 üzenetére
ooh, az még vga tuningos korszakomba volt és akkor sikerült egy abit 9550uguru-t kinyirni, nem is csoda egésznap 9600xt fölötti órajelen ment és egyszer csak zöld szemcsék lepték el a moncsit 1280x1024ben, de 1024ben tökélets volt még húzva is
ABIT! jah meg kiskoromba egy fx5200-t de azt nagyon, el se indult a gép csak csipogott össze-vissza! Azóta hanyagolom a vga tuningot, sokba fájt az nekem! De azért a hűtésre sosem volt panasz nálam, mondjuk vért izzadtam amig a zalmit felerőszakoltam a vga-ra
! köszönhető egy jól tájékozott ph-snak
-
grunge
addikt
válasz
Maxxter #2374 üzenetére
az igen, szép kis lista...nekem a gef3ti200-am csikozott be egyszer,mikor 480 fölé huzttam a vram-ot. no akkor gyorsan visszavettem, aztán azota is vigan szaladgál
mondjuk korához kélpest eléggé durva a hütése, nagy bordamező van rajta, ami a ramot is betakarja. hát igen, abit márkáju ez is
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #2374 üzenetére
szerintem meg pont ez a bibi a GTS-el, hogy írtózat hőt termel a GPU és mivel így rohadtul felmelegíti a bordát...ezáltal a memóriákat is felforralja, mivel a borda átadja nekik a meleget. Szar ez a cooler tervezés szerintem. A Vram soha nem melegszik annyira mint egy GPU
Ezen már vitatkoztunk másokkal is. Eddig csak a GTS-ek Vram-jai döglöttek meg a GT-k meg vígan szaladgálnak. -
Gabisan
tag
válasz
Maxxter #2315 üzenetére
Alapfeszen ment 3150-en 9x350-en.Na most meg azt csinalja,hogy bootolasnal eloszor 1Cput lat utana 2 masodperc mulva meg latszika masodik is.De osszevissza irja ki az FSB-t.Mint mar irtam .Mi a jo franctol van???Es ez azota van amiota a 16os bios van fenn.14es modbiosnal meg jo volt.?
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Maxxter #2299 üzenetére
nem, most jelenleg nincs sajna PH-n, de kb 1hete még volt! 35.000be mérte a srác az x6800-at! ...elis vitték elég hamar! igazából azért nem ér szerintem többet egy E6850nél mert azis ugyanolyan jól húzható! régen nagy szó volt az EE, de mostmár egy sima proci is ugyanolyat megy szinte!
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #2288 üzenetére
Hát igen... ez már mással is előfordult, de nem feltétlen Abit lappal, hanem mással...ezt nevezik processzor degradációnak [link] ami sajnos nálad is van.
Más nyelven szétfeszelted a procit
Ezért nem szabad pl. használt procit venni, meg túl nagy feszeket adni nekiDe ne legyen igazam
-
Wikuzz89
csendes tag
válasz
Maxxter #2265 üzenetére
bocs srácok, most kelltem fel! nah szóval... Maxxterral összedobtuk a gépünket; az 1. próba az volt, h az én procimat beraktuk az ő gépébe és megnéztük, h nem-e a proci fogja vissza a lapot! belöttük szépen és asszem vmi 1600ig meg is néztük, azaz ment, eléggé ment! következő lépés, az ő procija az én lapommal és memómmal! a végerdmény az a 492... az az a lap az hasít, nagyon! Szóval arra jutottunk, h az én lapomba megy az ő procija az övébe meg mind2! következő lépés, h az én gépemet összeraktuk és láss csodát az én lapom az én procimmal elkezdett hasítani... azaz az ő e6600osa adott egy pofont a lapnak és elindult! Nagy boldogság, fülig érő szájak... hát akkor rakjuk össze a gépeket az menjünk is haza! összerakom, mondom azé egy gyors bepöcentést azé csináljuk az enyémmel! És baszki...ismét csak 1330ba ütköztünk
! itt má rágtuk a kefét rendesen; próbáltuk úgy hgy az ő videókártyájával, tápjával, az uv-kat is kinyomtuk, kihűztuk a vinyót meg a dvd írót is de semmi...
! szóval most úgy állok, h a ház lesz a hibás, és kikell vegyem a házból a gépet h meginduljon! nemsoká neki is esek
valaki megmagyarázná ezt?
-
grunge
addikt
-
grunge
addikt
válasz
Maxxter #2109 üzenetére
hát a hang terén válogatósabb vagyok! régi lapomon volt ac97-es cucc, hát az még a winapozásnál is recsegett, ropogott néha, játékok alatt semmi 3d-s hatás...szoval a 400as celeron alol kivettem a soundblaster pci 128-at és messze lekörözte azt
a mai hd cuccok még mindig nem érik el mondjuk az audigy2 szintjét sem, hardveres gyorsitás terén eax 2-t tudják, ami kb a régi sb Live! hangkártyák sajátja...szoval egy audigy2 karival nem kicsit jobban szolalnak meg a gámák 5.1-ben, a hl2 például valami eszméletlen, és a sturmovik repszim is odabax
és 2004-ben vettem a karit...mondjuk ezért is vagyok pipa hogy vista alatt nincs támogatás
tuner meg azért érdekelne mert nem akarok külön tv-t a szobába, nem is igen tudnám hova tenni, inkább valami nagyobb moncsi kéne.
-
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #2008 üzenetére
Az tény, hogy más gyártó is csinál jó hűtéseket...
De ezek a képek magukért beszélnek:
Ilyen tökéletes polírozást csak a Zalman hűtőkön láttamMajd szerzek egy quad procit csak azért hogy jobb cuccom legyen mint Buherkának
Te inkább csak költs az autóra, mert olyan verdám tuti, hogy nem lesz mint neked -
buherka
addikt
válasz
Maxxter #1994 üzenetére
Már nincs olyan nagy egetverő különbség a két kártya között, csak 4K eltérés van köztük
[link]
Akkor már ez is kiderült, hogy tök mindegy melyik verziós deszkád van. Nekem is 1.1-es van és 30 fok fölé ez ugyan nem megy, még 1.5V-os NB fesszel sem.
Szóval szerencse dolga, hogy milyent fogsz ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- YouTube
- Apple MacBook
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged