- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #2999 üzenetére
Én is cumiztam ilyen visszatérő vírusokkal
Ez volt a megoldás: CounterSpy.
Amióta ez fenn van a gépemen, azóta semmi problémám.
Hátránya, hogy rengeteg memóriát zabál...előnye, hogy semmi sem tud elbújni előle
Ha kell...szólj -
grunge
addikt
válasz
Maxxter #3002 üzenetére
hát ilyen felkészült,körültekintö intézkedés ek után is eléggé érdekes ez az eset
valoban valami microfos dolog lehet, amolyan xp-degradálo
régebben lan-on ugys mindenki kb 30 naponta cserélt oprendszert. lehet hoyga vista a hárdkóros lanpléjerek operácios rendszere lesz
-
grunge
addikt
válasz
Maxxter #2999 üzenetére
hát ez kész...és a frissitésekkel hogy állsz? én speciell állandoan frissitek update-röl. amugy meg fut egy csomo szolgáltatás ami elösgiti hogy virusokat szopj be, ha majd viszatérnél xp-hez szolj és összeirogatom h miket kéne letiltani
pl van oylan h "távoli rendszerleiro adatbázis" ez arra jo h másik gépröl lehessen csesztetn ia registry-t stb...
csupa hasznos dolog
-
grunge
addikt
válasz
Maxxter #2996 üzenetére
hát ez érdekes. tlán valami lemezen lesz rajta.....nézd át az össezs cuccodat amiket telepités után egyböl használsz. progi lemezek, dvd-k cd-k, vinyok, stb. lehet nem a netröl kapod be. azt is el tudom képzelni hogy maga win telepitö vacak...fura helyzet mindenesetre..
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #2985 üzenetére
Azt a privát üzenetet csak az adhatta ki akivel a beszélgetést folytattad...szóval ott kell keresni a bűnbakot. Aki kiad egy privát üzenetet, az megy a levesbe
Ja és ne rakjad fel a SP1-et...gond megoldva
(#2984) Maxxter...jó kis kártya, most már gondolom érzed a különbséget az integrált cuccos után
-
grunge
addikt
válasz
Maxxter #2970 üzenetére
na probáltam elküldeni SAJTOT de a méjler démon hibát generált
nos a 3d-s hangzásrol beszélek, ergo épp az nem müködik vista alatt, ami a creative hangkarik sajátja, az EAX. erre a szabványra fejlesztik a játékok nagy részét, és bitang jol szol
van olyna cucc hogy creative Alchemy, ez egy amolyan driver kiegészités, amit 10 dollárárt megvehetsz és a vele komptaibilis játékoknál müködik az eax. ez a lista igencsak rövidke és (állítolag) foylamatosan frissitik...nálam oylan szintre "emelkedett" a dolog, hogy a honlapról letöltött meghajtóval még az 5.1-es hangfal konfiguráciot sem lehetett beállitani (!). ekkor kiakadtam és visszatettem az xp-t...amugy ez teljes egészében a creative sara, bazinagy botrányt generáltak maguknak, egy foszer x-fi drivereit megpiszkálta és használhatová tette az xp-alatt amugy elérhető funkciokat vista alatt. szoval müködne ez....az x-fi-seknek van driver támogatás, de külföldi forumokat olvasgatva ott sem rozsás a helyzet, sőt! találtam oylan forumot, ahol vagy 2000en irták le hogy nem vesznek többé creative kártyát
szoval nekem jo az xp, talán a win 7 alá összehoznak valamit
-
grunge
addikt
válasz
Maxxter #2966 üzenetére
evvel megy a dolog, amolyan boot-loader féle crack, és még frissiteni is tudod net-röl. jaja creative honlapján is van vista driver, de akkor a hangkari egy sb pci 128 szintjéig jutott el, ha fejre állsz se lesz direct sound 3d, illetve eax
The Don: bizony jo választás, üdv a klubban!
-
grunge
addikt
válasz
Maxxter #2944 üzenetére
nem,nem! az kb 1-2 napig volt fennt ép pa hangkártya mizéria miatt...creative audigy nincs a támogatott hw-k között, nem is lesz...
buherka: megoldható hát
mikor kijött a lapunk, már akkor csináltak hozzá okosak oylan drivert amivel lehetett akár crossfire-zni vele! megnézném én is ezt a fíziksz dolgot...
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #2943 üzenetére
Sajna a rossz hír,hogy két hét alatt,semmiképen nem tudom hazajuttatni...még a posta se biztos,hogy hazavinné,csak felárral....
Tényleg sajnálom.Ha megy a motor,fogok előtte szólni,és ha még aktuális....akkor majd meglátjuk...
Nézelődök én rendszeresen....ha látok valami helyet,ahol esetleg van ilyen,nem felejtkezek meg Rólad.Nem tudom,van-e rá esély...,de hátha...Lenne rá lehetőség,hogy lássam a géped?Nagy rajongója vagyok az összes brümmögőnek
otthon Mantám volt...imádtam....
Az öt hónap szünet alatt visszatérhetünk a témára,ha még nem csalódtál túl nagyotMost megyek megnézni vidiókártyát
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #2937 üzenetére
Biztos,hogy házhoz hozzák,de az is költség...
A kérdés,azért volt,mert az egyik ötletem az volt,hogy valami ismerőssel,aki ép' hazafelé megy,hazaküldöm...de mostanában nem lesz olyan,aki alkalmas lenne...
De mi szoktunk küldeni csomagokat,hajóval...az kicsit hosszadalmasabb....van,hogy hazaér két hét alatt,de volt már három hónap is...Nem tudod kiszámolni,mert akkor viszik,ha megtelt a konténer,és abba az irányba megy hajó...Annak a feladási költsége:kb 2$/pound.Ez lényegesen olcsóbb,mint a posta,vagy a repülő.Minimális összeg megy még rá,azt hiszem 50$,kiszállási költség,de ebben nem vagyok biztos...
A harmadik megoldás:Én nem sokára küldök haza motort.Abba a csomagba is fel lehet adni,de az még kicsit odébb van...még meg sem vettem a gépet
Szóval ezek miatt kérdeztem,hogy mennyire sürgős.Folyamatosan jár az agyam,hogy mit lehetne még kitalálni,de egyenlőre ezek a lehetőségek....ha bármi változik,egyből szólok.Ha nálad változik valami,és úgy gondolod szükség van a közreműködésemre,ne habozz -
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #2931 üzenetére
ok,kicsit alaposabban megnézem,mármint,hogy helyileg hol ez a bolt...én Jerseyben vagyok.Utána,megérdeklődöm a többit.Egyébként,ha Te kijönnél,akkor a repcsi vinné el neked ugye,mármint,nem adnád fel hajón,vagy ilyesmi.Az biztos,hogy feláras.Ennek már utánanéztél,hogy repülővel mennyit kellene fizetni?
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #2926 üzenetére
Aha...így már vágom
. Azt hittem a lapod helyett adtak valami ulra-brutál hangkarit
, mert nekem ez így jött le
.
És milyen hangarit kaptál?
Igen...nálad is működik a PhysX, mert a G94-es GPU is támogatja.
Olvass utána, mert valamelyik játéknál írtózatosan beszaggat a cucc.
Ez a PhysX dolog egy adu-ász most az NV kezében, amit ugye at Ati nem támogat.
Kik kell használni...ha már van rá lehetőség
Driver és leírás itt: [link] -
grunge
addikt
válasz
Maxxter #2893 üzenetére
hát semmi iylen berebdezésem sincs, de tuti ha a fordulatszámos kábellel lesz valami. mert a ventik jol forognak, nem áll meg egyik sem, csak az rpm villog everestnél. sztem ezért akad ki szerencsétlen bios is... majd kiveszem a ventiket és megdolgozom azokat a kábeleket
-
grunge
addikt
-
grunge
addikt
válasz
Maxxter #2886 üzenetére
nem olyan nehéz az
irányitás többi része álá Grand Prix sorozat, azaz (A,Y-gáz,fék, S,X-fel-le) néhány játék után kimondottan tetszett a dolog, mert sokkal pontosabban lehetett kormányozni a gépet mint billentyüzettel...épp ezét gondoltam arra h milyen lehet evvel az xbox360 kontrollerrrel tolni. az analog joyok mellé még van rajta valami "ravasz" féle dolog ami szntén analóg, evvel talán jol lehetne adagolni a gázt.
-
grunge
addikt
válasz
Maxxter #2880 üzenetére
hehe jol van akkor, aki kormányhoz szokott ne is probálkozzon alternativ megoldásokkal
ez kb oylan lehet mintha én probálnék meg kontrollerrel repkedni joy helyett
stephenpoe: jol van nézz csak körül, aztán ha meglett a kicsike jöhetnek a tapasztalatok
kormány egyelöre nem lesz, max egy xbox360 kontroller. az midnen további mélkül müködik pc-n is. lehet kapni pc-s kivitelt kicsit drágábbért, az egyetlen különbség az, hogy kapsz mellé driver lemezt, aminek nem sok értelme van, mivel ha rádugod a cuccot,alapbol elkezdi frissiteni netröl. szoval a 'normál' is telejsen jo pc-hez. amugy eddig minden külföldi oldalon azt olvastam ha ez a legjobb kontroller. eredetileg logitech-et akartam, de az okosak szerint az gyenge ehhez képest. -
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #2805 üzenetére
Én még valahogy 36K körül vettem a 8200-est
...szépen lementek az árak, de ez így normális.
Az asztali gépemre már nem hiszem, hogy fogok költeni, mert megvettem a notit és 90%-ban azt használom. Tizedét fogyassza, mint egy asztali gép és zéró a hangja.
Kíváncsi vagyok, mit hozol ki a 8400-esből...remélem meglesz az 500-as FSB
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #2761 üzenetére
...NAGYONKÖSZÖNÖM!!!!
Mármint, kimerítő válaszaitokat.Minden úgy történt,ahogy tanácsoltátok,nem szállt el menet közben,és remélem ezek után már nem is fog!A megértést is köszönöm,mármint hogy ilyen láma vagyok...
Újraindítás után,úgy érzem,mintha gyorsabb lenne a gép,de ezt már lehet,hogy csak a vígság teszi...
A képekkel kiegészített válasz isten volt,élből tudtam,hogy jó helyen járok....Tényleg fogalmam sincs,mit mondhatnék...ha bármiben esetleg segítségetekre lehetnék....hát,boldoggá tennétek....ok,azt hiszem ennyi....azért figyelni fogok a topikra,hátha....
Tényleg nagyon hálás vagyok....sziasztok....ja....gyúrok a 9600-osra
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #2748 üzenetére
Hello!
Teljesen rendszertelenül kapcsolgat ki...van,hogy egyből,a boot után,mikor feljön az MSN automatikus bejelentkezése....
Van,hogy ezen túllép,de amikor bekapcsolom a dokkot,eldurran(tehát ilyenkor szerintem nem lehet túlmelegedés,mert akkor kapcsolom be,nem megy 38 fok felé).
Van,hogy már megy egy ideje,mondjuk fél óra,s amikor kapcsolok egy médialejátszót,kimegy....rendszeresen ellenőrzöm a hőfokot,még nem ment a tűréshatár felé soha.A tápkábelek
e van dugva egyszer az a nagy sor,központi(szégyenlem,de a szakszavakat nem tudom
)Ezen felül,kapott külön áramot az alaplapon lévő ATX 12 V1 nevű is,ami nyolc csatlakozós,tehát gondolom,hogy erről volt szó...
A papírjai szerint ezekre van szükség.
Van itt egy "szaki",aki azt a tanácsot adta,hogy bios-t frissítsek...
Fogalmam sincs,azt hogy kell,a csákányt meg nem szívesen engedném a lakásba...
Azt még nem mondtam,hogy az is előfordul,hogy fut egész nap,megy minden,ugrálgatok a NETen,kapcsolgatom a médialejátszót,vagy futnak a 3 D-s alkalmazások,és semmi baja....(mondjuk a múltkor már megfenyegettem....lehet,hogy ez segít....)Szóval tanácstalan vagyok....
Köszönöm a segítséget...
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #2739 üzenetére
Szia!
Csak a jóindulat diktált,még ha el is néztem.Valóban soh'sem írtam még...nem csak ide...sehova.Csak annyit olvasok ilyen "segítő" oldalakat,hogy úgy gondoltam,megpróbálom.Én,amikor rákattintok a nevemre,ott az egész konfig,de biztos v.mit nem jól csinálok,úgyhogy most megpróbálom úgy leírni,hogy semmit ne hagyjak ki....tehát:
-alaplap:abit fatal1ty fp in9 sli
-3GB ddr2
-gforce 8400 gs videokártya
-650W power supply,sli-ready...a hard drive szeribtem nem fontos,de 2x 320GB...
Azt hiszem ennyi.Remélem,kielégítő volt...ha bármi hiányzik,kérlek,hívd fel rá a figyelmemet....
Egyébként most annyira ostobának érzem magam,hogy arra nincs szó.
Azért köszönöm...
Szia -
buherka
addikt
válasz
Maxxter #2729 üzenetére
Van ilyen kicsi ventim...holnap rádugom otthon és megnézem mit csinál
De végül is 8cm-nek kéne mennie róla, mert azt használom hátul a házamban.
De ha nem javul a dolog, akkor jövő héten szétszedem és kicsit megfúkálom.
Ha meg gari lesz a vége, akkor megpróbálok nekik írni email-t, ha nem válaszolnak, akkor kitalálunk valamit
Előlapi panelen, már én is filóztam
, csak most megvettem a notit, és egyre kevesebbet használom a nagy gépet
, csak ha játszok akkor kapcsolom be
...sok kedvem, nincsen költeni rá.
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #2727 üzenetére
Közben van azért egy rossz hírem is sajnos
...lehet, hogy megdöglött a deszkán System Fan csatija, mert nem hajlandó rajta venti működni.
Ha ledes ventit rádugok, akkor csak enyhén vibrál a led, de a lapátkerék meg sem mozdul.
Minta 12V helyett, csak 1V-ot kapna...már több ventivel is kipróbáltam, de semmi.
Erről a csatiról, ment a hátsó venti, úgyhogy elég fontos szerepe volt
.
Lehet, hogy majd egyik nap szétkapom az egészet és megfújkálom kontakt spray-el, hátha az segít. De ha ezzel sem javul meg, akkor nem tudom mi tévő legyekAdjam vissza gariba?
Amúgy meg itt vettem a deszkát 3 év garral: VT Comp...már tavaly is ez volt olvasható az oldalon.
Hát lehet, hogy lőttek a garomnak.
Megnéztem mi van a bolt helyén...egy szolárium üzemel már -
buherka
addikt
válasz
Maxxter #2724 üzenetére
nagy sumák vagy te...hallod e
...szóval még én tartom ezzel a lappal a "rekordot"?
De te majd megdöntöd...remélem
Én is csak azért mentem el 500-ig, mert ez egyik P35-ös totyikban szétfikázták az Nforce deszkánkat, hogy 400-ig sem képes elmenni FSB-ben.
Hát elmegy...és még tovább isvizhűtés ötödosztályú?...na akkor látszik, hogy láma vagyok a tuninghoz
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #2715 üzenetére
jajjj...te gyilok. szerencse hogy nem adtam oda neked a procim
Lehet, hogy már pegazusnál lenne gariban a kicsikémmég annyi, hogy az összes Zalman coolerhez adnak FanMate szabályzót...még a régi VF700
-as szériákhoz is adták a FanMate 1-et...a mostaniakhoz már a 2-es verziót adják
Persze, ha nem lopják ki az eladók a csomagból, amit külön kifizettetnek veled...résen kell lenni, mert hamar megszívatják az embert.
De amúgy a Zalman oldalán fenn van, hogy mi jár az adott példányhoz
Nekem is volt a Mistral-ban, hogy a VF-900 hoz nem volt FanMate2, de aztán addig bontogattam a dobozokat, amíg csak előkerült egy hiánytalan példány...érdekes nem -
Wikuzz89
csendes tag
válasz
Maxxter #2685 üzenetére
számtek téren nekünk midneig sikerül megcáfolni, szerintem 1szer próbálnánk meg folyékony nitrogént használni mi mennénk le először 0K alá
emléxel, a ht101-re, ha így fordítod elindul a gép, ha úgy akkor nem
akár csak most az én lapom... itt sem érvényesülnek a fizika törvényei
-
Wikuzz89
csendes tag
válasz
Maxxter #2683 üzenetére
Hát igen, azért szépen hasított az a gép, de a 3db 939-es alaplap közűl ami megfordúlt a kezem között, ott is az abit volt a legjobb. ha tuningba nem is, de annál stabilabb semelyik sem volt... a dfi csak szép volt
KÉP Aztán a te tepasztalataidból hagytam is a búsba az X2 -t és jött az intel korszak
-
Wikuzz89
csendes tag
válasz
Maxxter #2677 üzenetére
lehet
én giannitól vettem, ő meg ausztriából hozatta! asszem 1.45V-on ment 2200-at és 1.55ön ment 2420at, vmi iesmire emléxem! csak hát a jó kis ht101-emet úgy ráhúztam h amikor levettem, jött vele a proci sarka is
, mit össze kerestem én mobilbarcit, aztán eladtam egy olyannak aki már 8at kinyirt, mert olyat keresett ami 2800at megy ln2-vel! egészségére
-
-
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #2622 üzenetére
Ha megnézed: [ezt] a képet, akkor láthatod, hogy gyárilag nem is pasztázva van, hanem egy ilyen hővezető lapocska van a PCB és a borda között + ott vannak a sarkán a kis távtartó szivacsok.
Nekem így nézett ki amikor leszedtem.Én a kis szivacsokat is eltávolítottam + a hővezető lapkát is száműztem...vékonyan bekentem MX2-el és ilyen fasza lett
.
Viszont baromira kell vigyázni, amikor visszapattintod a bordát...nehogy lesarkazd a NB-et...én megúsztam
-
grunge
addikt
válasz
Maxxter #2574 üzenetére
kb anyival komolyabb hogy már mp3-nál is hallani olyan hangokat amiket integráltal nem..azért kell némi vájtfülüség is hozzá
játékoknál meg nem lehet összehasonlitani a kettöt, mivel az eax a creative sajátja és eléggé sok játék támogatja ezeket. ha xp-zel akkor egy használt 10k körüli audigy 2 zs böven lefed minden ilyen igényt, söt!
én ugye cs-zek. anno az elsö gépemböl származo SB PIC 128-as hangkarival is mérföldkövekkel job volta hangzás mint az integrált vacakkal...egyszerüen be tudtad határolni hogy honnan jön a hang, ergo, hol van az ellenfél. rengeteget dobott már azon a régi játékon is az eax támogatás. (sztereo hangfallal ill. fülessel toltam)
nomeg azt sem kell elfelejteni hogy ezek a hangkarik nem eszik a procit..az aud 2 zs 64 különbözö hangot kever le 3d-s hangzással másodpercenként, ugy 4-5% prociterhelés mellet..mikor a régi gépbe beledobtam, nem keveset gyorsult...
egy szom int száz, ha játszol, és sok zenét hallgatsz, mindenképp megéri valami jobb hangkártya beszerzése!
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Maxxter #2555 üzenetére
ez akármeikkel előfordulhat... én pl Abit/Gigabyte párti vagyok! mind2ből sokat nyúztam már, és haverjaimnak is ezeket ajánlom! ...más:
nemt tudjátok véletlenül hogy az IN9 lap kezeli-e az 1066-os ramot? mert gyári adat szerint csak 800at viszi, használja valaki 1066on vagy felette?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged