Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
Topperdanger #3085 üzenetére
hello! hát ez igen fogós kérdés....tuning van a gépen? cimborának akkor halt be foylton a win telepités...az is lehet azonban h a telepitövel van csak valami gáz...
-
buherka
addikt
válasz
Topperdanger #2958 üzenetére
Nekem Geil Ultra van (4X1Gb)...a narancssárga hűtőbordás és 1.87V-on vígan viszi a 4-4-4-12-es 800Mhz időzítést.
8X400-on (3.2GHz) használom a mellette a E8200-es procit alapfeszen.
Hiba nélkül teszi a dolgát és 1:1-es arányban úgy mennek mint a disznó.Rakjál fel 32-bites rendszert, ne szivasd magad ezzel a 64-bites sz@rsággal. Azzal meg ne törődj, hogy 3.25Gb-ot kezel a Win...még 2 Gb-ot is alig használ ki, nemhogy 3Gb-ot.
-
Maxxter
senior tag
válasz
Topperdanger #2958 üzenetére
A windows csak 3.25Gb-ot tud felhasználni, de ha bármilyen másik programnak kellene még az a 800mb akkor azt is használja.
-
buherka
addikt
válasz
Topperdanger #2956 üzenetére
4-4-4-12 2T-s időzítést a Geil ramok csak minimum 1.9V-on tudják...ezért van valszeg kék halálod.
Alap feszen (1.8V) nem tuják csak az 5-5-5-15 2T-t.
Adj a Bios-ban egy kis plusz kakaót nekik...semmi bajuk nem lesz, mert hivatalosan 2.1V-ig emelheted nekik a feszt.
A 64 bites rendszereket, meg ne erőltesd...semmi értelme -
Maxxter
senior tag
válasz
Topperdanger #2954 üzenetére
Még egy új dolgot tudunk a lapról. XP-vel vagy Vistával próbáltad?
-
Maxxter
senior tag
válasz
Topperdanger #2952 üzenetére
Tedd fel az 1.6-ost, talán segít.
A 64-bites windows-t meg nem ajánlom, mert rosszabb a támogatottsága.
A 32bites windwos is kezeli a 4gb RAM-ot, de csak ha szüksége van rá. Pl.: Nagyon memória igényes programot futtatsz. -
Maxxter
senior tag
válasz
Topperdanger #2950 üzenetére
4GB RAM-ot biztosan kezel, de tudtommal még senki nem próbálta 64bites OP rendszerrel. Lehet, hogy valami összeakad. Melyik bios van fent?
Miért nem jó neked a 32bites? -
buherka
addikt
válasz
Topperdanger #2650 üzenetére
Szívesen...
Ha nem veted meg a játékot és zenét is hallgatsz, akkor érdemes egy hangkártyába befektetni. Nekem közel 5 évig volt meg a SB Live! 5.1...csak elajándékoztam és vettem egy X-Fi Xtreme Audio-t [link]. Szerintem ez is gyönyörűen szól és nem is drága.
Nem rossz Cobrusz tanácsa sem hogy vegyél egy Live! 5.1-et, csak ha hosszú távon gondolkodsz, akkor X-FI-t vegyél mert ezeket a Vista is támogatja. Sajnos a Live 5.1-hez nincs és nem is létezik Vista driver, mert a Microsoft szerint elavultnak számít és nem csináltak közös drivert Creative-al...ez jó nagy marhaság, hogy elavult, de mit tudunk tenni
-
buherka
addikt
válasz
Topperdanger #2647 üzenetére
Integrált hangkarit talán 2X, ha használtam
, mert X-FI kártyám van, de sose hallottam ilyen búgást a mélynyomóból
Nekem nagyon szépen szól az alaplapi is, de valahogy mindig vájt fül voltam.Próbáld 1.9-re állítani a ramot és 44412 2T-re az időzítést...ennyin mennie kell a Geil-nek.
nekem a narancs hűtőbordás verzió van.Sok sikert
-
Maxxter
senior tag
válasz
Topperdanger #2643 üzenetére
Nekem most 1.8V 4 3 3 10 800Mhz-en mennek a memok, de ha 950-en mennek 2.2V-tal akkor sincsen ilyen bajom. Lehet azért mert nincsen mélynyomóm
A lappal meg nincsen semmi gond, csak kellene egy új bios.
Erről jut eszembe, írtak Abitéknak, hogy ezzel a biossal a fenébe kellene menniük, ha E7200-s procit vagy quad procit akarnak benne használi. Vissza is írtak, hogy továbbítják a bajom a biosos részlegnek és rajta lesznek az ügyön. Nézem az oldalukat rendeszeresen.
Ha ebből lesz valami -
grunge
addikt
válasz
Topperdanger #2641 üzenetére
alplapi hangkari? ha igen, akkor vedd fontolora egy rendes kari beszerzését! ha sokat játszol, sok zenét hallgatsz, megéri!
-
buherka
addikt
válasz
szeva...
nekem is furcsán hangzik ez a mélynyomós dolog
...nem tudom mi köze lehet a ram fesznek a hangkártyához.
Az integráltat használod, vagy van különálló hangkártyád?Nekem Geil Ultra 800-as ramjaim vannak...1.90V-ra állítva használom őket 44412-ben és tökéletesen mennek.
1.8 on tökéletes, de ugy meg nem mennek a geil ramok.
Ez azt jelenti, hogy el sem indul a gép, vagy tuningban nem megy? -
Maxxter
senior tag
válasz
A mélynyomós ügyben nem tudok segíteni, ez nagyon furcsán hangzik
A Q6600-ban viszont tudok. Az a baj vele, hogy FSB limites lesz a lap ezzel a procival. Ha 333-as FSB-t már el tudsz érni akkor nagyon ügyi vagy. Én is ezzel szívok, mint a torkosborz, csak nekem 2.85Ghz-nél feljebb nem megy, bármit állíthatok bárhova.
-
grunge
addikt
válasz
Topperdanger #136 üzenetére
ráfér. a szorzót felfelé csak Extreme edition prociknál lehet állitgatni.
-
tomicsek
csendes tag
válasz
Topperdanger #134 üzenetére
Nálam is ez a GÁZ
-
grunge
addikt
válasz
Topperdanger #125 üzenetére
hi! én a dos-os modszert javasolnám!
-
grunge
addikt
válasz
Topperdanger #123 üzenetére
hi! itt találsz segitséget [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged