- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
Maxxter #5247 üzenetére
Én szeptemberben poroltam ki a masinát, lassan esedékes
cserélni én sem fogom, akárcsak a tualatint, ezt is megtartom. majd azt fogja leváltani otthon, ha lesz másikra keret. nomeg ha lesz egyáltalán erősebbre szükségem
három éves kora ellenére ez még gép a javából, sok spanomnak még mindig "álom" kategória
-
grunge
addikt
válasz
Maxxter #5204 üzenetére
Hello! Megvagyok, elindult a suli. melo mellett továbbra is meredek, semmi idő gépezni mert mással telik az
örülök h megoldodott a problematika. biztos lehet iylet kapni számtech boltokban is, nekem a házam mellé csoamgoltam jopár darabot, meg az aerocool ventihez is járt.
Járgányod jól van? -
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #5171 üzenetére
...hm....mindkettő,elméletileg ugyanazon az elven működik.....ha kimondottan bankszámlára utalsz,kell a fogadó fél kártyaszáma,aztán felveszed a kapcsolatot a bankoddal,és ők intézik a többit.A pay pall annyiban különbözik,hogy már egy meglévő online bankot használsz.Ha van accontod a pay pallnal,akkor a fogadó fél adataira van megintcsak szükséged....pontosan én sem tudom sajna,mindig az ebayon keresztül intézem.Nem tudom,segítettem-e....
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #5033 üzenetére
....az üzemanyag sem sokkal olcsóbb,mint otthon(3 dollár/gallon),de ha elmondom,hogy az én szutyok 12 éves Kia Sephiámra 260 dollár biztosítást fizetek havonta,már lehet,hogy nem irígyeltek annyira....
....de nincs okom,panaszra.van szép családom,és meglepően segítőkész Barátaim,még ha nem is kezeltem velük soha... -
törölt tag
válasz
Maxxter #5012 üzenetére
Q6600 2.4 GHz (alapórajelen)
Windows 7 x64->
----Futuremark 3DMark06 - Professional Edition 1.1.0 (2009. 06)----
1. mérés CPU Score: 3296
2. mérés CPU Score: 3394
3. mérés CPU Score: 3403----Futuremark 3DMark Vantage Professional----
1. mérés CPU Score: 8512Windows XP SP3->
----Futuremark 3DMark06 - Professional Edition 1.1.0 (2009. 06)----
1. mérés: CPU Score: 3809Furcsa, h. Windows 7 x64-en kevesebb pont, mint XP x86-on.
Furcsa az össze-vissza adott pontszám is, a tesztet alapbeállításokon hagyva,
"Run 3DMark" gombra nyomva indítottam. -
törölt tag
válasz
Maxxter #4993 üzenetére
Alaplap családban marad, Q6600 2.4-en üzemeltetem most.
Grunge által használt Asus Arctic Square hűtővel.
2*2 GB Rammal (DDR2 800 MHz).Teljesen stabilra megcsináltam, 3 GHz-en üzemelt.
De mielőtt még megvettem a hűtőt azelőtt ment 3 GHz-en, a sok tuning, a sok rossz beállítások során "tönkrement" a Windows 7 megsérültek a rendszerbetöltő fájlok, úgyhogy jobbnak láttam újratelepíteni. Azóta 2.4 GHz-en üzemel.Bus Speed (325.0 MHz) * Multiplier (x9.0) = Core Speed (2925 MHz)
Rated FSB (1300 MHz) -
törölt tag
válasz
Maxxter #4901 üzenetére
Most egyenlőre már nem szeretnék tuninggal foglalkozni, de hála nektem sokat tanultam kimaradt a számtech. tudásomból ez a dolog, most egyenlőre a 3 GHz tuningot jegelve tartom. Az biztos h. kihoznál belőle sebességet a hűtőddel, mert ez a OEM Intel alaphűtő nem a tuninghoz találták ki.
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #4812 üzenetére
a 9600 is így történt....mondtam a csákánynak,hogy van olcsóbb ettől,de neki csak az kellett....
....ha tényleg érdekel az amcsi téma,szivesen válaszolgatok,csak priviben,mert nem nagyon vág témába......
...de nagyvonalakban:Úgy van,ahhogy mondod....sajna megérezni a válságot.Itt,a keleti parton,még csak-csak,de beljebb....nagyon kemény.Ezrek várnak munkára.....
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #4804 üzenetére
....na pont erről beszéltem,amikor azt mondtam,hogy majdcsakbeleszeretvalaki.....
Itt a gépben,a musashyval,nagyon jól mutat....ezenkívül,ha meglátják 1080p-ben a játékokat,meg a Full HD filmeket,mindig meghozza a várt eredményt.....
...de egyébként nem rossz kis kártya....
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #4771 üzenetére
Köszönöm......szerintem olcsón jutottam hozzá(28D),folyamatosan érdeklődve topicunk legjobbjaitól(
).Erre esett a választás......megmondom őszintén,nem vártam ekkora változást a hangtól,így maximálisan meg vagyok elégedve.....van még némi driver-probléma,de nem vagyok biztos benne,hogy nem én hibázok el valamit.....de van itt annyi Szaki
,hogy egy percig sem aggódom....
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4757 üzenetére
Egyszerűen az a gáz, hogy túlkínálat van a hardverekből...és a gyengék elbuknak, aki nem tud profitot termelni. Az Abit is ebbe a csapdába esett bele.
DFI is csinálja a csúcslapokat arany áron és eladni meg nem tudja, mert más gyártók termékei hozzák azt a teljesítményt.
A vásárlói inger meg manapság egyre csökken, mivel nincsen olyan program ami kihasználná ezeknek a gépeknek a teljesítményét...így megint csak rajta marad és nincs igény a termékre.Én is max 20k-t tudnék kérni a 8800GT-ért, de csak úgy ha rajtahagyom a VF1000-et, mert anélkül szerintem ér vagy 15-öt
Lehet, hogy meghagyom, ha VGA csere lesz...és összerakok a huginak egy jó kis masinát.
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4734 üzenetére
Azért a Sapphire VaporX nem rossz darab. Keményen veri a mezőnyt hűtés ügyileg.
A ref. hűtőknek inkább egy nagy bajuk van...hangosak. -
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4731 üzenetére
Nekem is bejön az 5770...de valami normális hűtésű, ami igazán érdekelne.
Mert ezek a ref. hűtős dolgok, nálam mindig megbuknak.(#4732) grunge...Ez a Fermi engem is érdekel. Én úgy is azt fogom venni ami áraban és teljesítményben a legoptimálisabb. Tök mindegy hogy ATI v. NV.
Olyan 60K-ig elmegyek VGA-ban...de tovább már nem igazán -
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4728 üzenetére
Ha kell everest akkor szólj...intézzük.
42" sem gyenge méret. Azzal is el lehet már szórakozni
Nekem is másik helységben van az asztali, de állandóan LanParty tatyóban van és pikk-pakk átviszem a motyót, ha arról van szó.
Kábelek már elő vannak készítve(#4729) grunge ...a srác aki utazik a VGA-mra, azt mondta, hogy január körül jó lenne ha döntenék. Szóval szorul a hurok.
No mindegy az sem baj ha megmarad, mert így huginak lesz egy jó gépe majd egyszer...már így is csesztet, hogy szaggat a Sims 3 a 9600Pro-n.
A hírek azt mondják, hogy 2010 első negyed évében debütálnak ezek az új NV kártyák.
Nem feltétlenül vagyok NV fan...mert én ATI-val is elvagyok. Csak hát ezt szoktam most meg -
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4721 üzenetére
Ezért szeretem a 82-es LCD-m, mert az 'csak' 1360-768-as felbontást bír, így még a szűrőket is vidáman tudom használni a 8800GT-vel.
Én is filóztam, hogy monitort cserélek, de mi a ráknak...van egy bazi nagy 32"-os "monitorom", igaz nem FullHD, de azért a méret kárpótol mindenért(#4722) grunge ..én azért még megvárnám a helyedben, hogy az új NV kártyák milyenek lesznek...[link]
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4716 üzenetére
Én is próbáltam 900-as rammal 1:1-ben, de xarabb eredményt kaptam, mint 800-on
Amúgy ez a deszka érzékeny a feszültségre...mert nálam is volt olyan, hogy 3,2 GHz-en 8X400-on tesztelgettem a mem. olvasást.
Kicsit több fesz adtam a procinak, pedig előtte is stabil volt a gép, de egy kis + kakaóval ugyan azon az órajelen megugrott a mem. olvasás 200-300 pöyivel.Most az E8200-őt 8X400-on használom és olyan 9600-9700 pötyit dob olvasásra az Everest 800-as rammal 44412-es időzítéssel 2T-ben
Mondjuk én már az 5.30-ast használom.
A tiéd már nagyon régi... -
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #4690 üzenetére
...ne haragudj,megint hamarabb írtam,mint ahogy gondolkodtam
Azóta letöltöttem a demo-t,kipróbáltam.Tényleg nem rossz,már jön az egész játék....Nálam azért még mindig favorit a Grid....lehet,hogy a demo nem adja ki rendesen,és azért.Majd meglátjuk.Az én monitoromon nagyon szép a Grid....
imádom....a Dirt 2 -n az emberkék,a táj,.....háááát....nem volt az igazi......
Buhi:Az a játék,(a sárkányos) nagyon kemény.....utána fogok nézni,hátha sikerül megszerezni.....
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4690 üzenetére
Ez azért már teljesen más, mint régen.
Amúgy meg tuning az tuning...tök mindegy honnan állítod az FSB-t Lényeg, hogy stabil legyen.Azért kiv. leszek, hogy fog menni ez a gamma a Fatális gépemen a jó öreg 8800GT-vel
A nagy felbontás nálam sem játszik, mert a monitor az 1280-at tud a TV meg 1360-at. -
grunge
addikt
válasz
Maxxter #4681 üzenetére
Nekem maxon megy 4xAA-val 1680*1050-ben. szebb és jobban fut mint a dirt. a váltás oka a egyedül a képminőség (szebb volt a 2600xt-m képe akér filmek alatt is, de ezt már írtam) nomeg AvP-re kíváncsi leszek, oda meg elkel majd egy DX11es szerkezet. Február környékére tervezem a váltást, vizsgaidőszak miatt úgysem lesz rá előbb szükség...
(#4682) buherka:hmmm faxán néz ki ez a gáma, majd referálj róla pliz
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4684 üzenetére
A bios alól valóban nincsenek ilyen lehetőségek, hogy huzigáld a gépet...de OP. renszer alól már igen.
Még anno az N200-as lenovo-t is sikerült alulfeszelnem és FSB-t állítanom, hogy ne melegedjen annyira.
Persze speckó kis progi kell hozzá...
Pl. az MSI GX szériánál és Asus egyes Gamer gépeibe, alapból gyári szoftverrel működik ez a dolog. Turbó módnak hívják...külön gomb van rá.
Olyan 10-20%-ot ránt a proci teljesítményén FSB emeléssel. -
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4672 üzenetére
Amúgy valóban lehet húzni a notit is...csak hát ugye itt nem igazán lehet tuning hűtést beszerelni
FSB-vel lehet játszadozni, szorzóval nem.
De minek is húznám, 2.4Ghz-es és 2 magos. Netezni ez is jó(#4673) grunge ...mi még valahogy az elején vettük, akkor jó kis szériák voltak. Amik később készültek, azok melegednek.
Lassan vissza kell kérnem a gépem, mert megvan a Dragon Age magyarul. Ezzel elleszek egy kis ideig -
buherka
addikt
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4647 üzenetére
Amikor én is megvettem a ZM600-HP tápim, nem bántam meg hogy modulárist választottam. Király, hogy nincs dzsungel a gépben
A Vargáné tápot meg rakd el...mert az már ereklye számba megy manapság.
Az nem-indulás dolgot meg próbáld úgy kiszűrni, ahogy írtam...cserélgesd kölcsön alkatrészekkel a perifériákat...hátha.
(#4648) stephenpoe...ment privát
...hopp.. már megelőztél
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4645 üzenetére
A Q-tec nem ajánlott tápok között szerepel...[link].
Persze azért jobb mint egy Vargáné és tsa. BT táp -létezett!- (Vargánya alatt ezt értem, mert így csúfoljuk a fosh tápokat)
De ettől a Q-tec-től se várjál csodát.Amúgy volt nekem is ilyen nem indulgatás 2X is. Egyik az DFI lapomnál a másik a mostani Fatal1ty-nál. A DFI-nél döglődött a VGA-m az Abitnál meg az 3V-os elemcsere oldotta meg a problémát.
Szóval egy rakás oka lehet ennek a betegségek, hogy nem indul néha a gép.
Cserélgetni kell az alkatrészeket (kölcsönkér) és így ki fog bukni a dolog.Cikk:
Jorus írt a szenzorral kapcsolatos kérdésekről...lásd itt. -
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4640 üzenetére
Hát furi...nekem még nem csinált ilyent
Rendszer újrarakás sem segített, vagy ezt még nem próbáltad?(#4641) Maxxter...nem rossz.
Nekem is van egy 5 fokos képem, csak az a F1-es vinyómról van
Voltam Lan Party-n és a csomagtartóban volt a gép...amikor felhoztam egyből bekapcsoltam a gépet -
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4625 üzenetére
Vigyáz rá....nem parázok.
Majd ha visszakapom, akkor végigtolom a az új COD-ot. Amúgy a notin is megy fullban, de asztalin sokkal jobb játszani...kényelmesebb
Jó is a az a black dragon ram. Kimondott gamer kiadás. Vastagabb (8 rétegű) nyákkal, hogy bírja az extrém tuningot is.
Én is Geil párti vagyok. Most a notiban is 2x2GB Geil DDR3 van.4650-es elvileg ad ki HDMI-n hangot, mert azt tudom hogy a 4670-is viszi a 7.1-et.
A két chip ugyan az.
Én még nem küzdöttem a 3650-es VGA-val...simán rádugom a notit jack dugóval az LCD-re, oszt csókolomlátod Grungi megmondja a tutit...zsír ez a fórum
-
-
chap-man
tag
válasz
Maxxter #4584 üzenetére
hali meg néztem a felniket
16"-os alu van 7 1/2 J x 16 H 2 ez 4*100 ATEV és Maloya cresta 220 M+S téli gumi
15" alu 7 J x 15 H2, ( Bmw Audi Wv Merci )Continental winter 225/60 r15 M+s téli gumival
15"GJ x 15 H2 ET45-ös Wv Audi Bmw Merci
15" lemez felni is van 5 lyukosztásu de már sötét volt mire oda értem hnap nappal megnézem pontosan
esetleg ha képet csináljak szolj -
stephenpoe
tag
-
grunge
addikt
válasz
Maxxter #4548 üzenetére
csak ábrándoztam, jelenleg a béa segge alatt vagyok számlaügyileg. albiba költöztem, aztán az viszi a lóvét. majd egyszer, ha nem lesz mire költenem már, veszek odahazára is egy jobb masinát. vagy egy durvábbat amostaninál, és a kis fatality megy haza a helyére
eladni tuti nem fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest