Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Flame84

csendes tag

válasz #11287 üzenetére

Semmi sem esélytelen, csak zsebbenyúlósabb mint amit eredetileg elterveztél. De nem sokkal, 300 körül már szoktam látni Remastered Aeron-t használtban, de ahogy a kolléga is javasolta feljebb, mindenképpen próbáld ki mielőtt megveszed mert nem mindenki szereti. Az ülőlap keretének rugalmatlan kialakítása miatt van aki kifejezetten fúj rá. De mindíg van kompromisszum. A hálós széknek kell a merev keret ami megtartja a hálót. Nekem van Aeronom is, Steelcase Leap-em és Steelcase Please-em is és a Steelcaseket én sokkal jobban szeretem és többet használom. De mindig azt szoktam mondani, hogy nem vagyunk egyformák. A legfontosabb, hogy próbáld ki mielőtt megveszed.

• Flame84

csendes tag

válasz #11285 üzenetére

Hello,

Csak a pontosítás kedvéért, a Herman Miller Aeron Classic változata "csak" 136 kg-ig van hitelesítve még C méretben is. A 160 kg-os terhelést a Remastered verzió B és C mérete bírja el.

Hálós széknél kérdés, hogy hol legyen a háló. Vannak olyan székek amiknek csak a háttámlája hálós, van pedig olyan is aminek az ülőfelülete is az, ilyen például a Herman Miller Aeron is.

Ami a hálós ülőfelületű és 140kg-ot terhelhető széket illeti, ilyeneknél csak akkor érdemes feszegetni a határokat ha új széket veszel, mert akkor arra nagyon komoly sok éves garancia van (ha jól emlékeszem az új Herman Millerekre 12 év van, de újonnan az általad megszabott keret többszörösébe kerülnek). Ha nem új a hálós szék akkor nem érdemes a határokat feszegetni, mert a hálók ki tudnak nyúlni.

Ha a súlyod a hitelesített terhelés közelében van akkor érdemesebb egy kárpitozott székkel menni mert ezeknek a teherbírása a legtöbb esetben leginkább a gázrugóra vonatkozik nem pedig a többi részre, azok jellemzően jóval többet is elbírnak hosszú távon is. Ha, vagy inkább amikor megadja magát a gázrugó akkor ki lehet cserélni egy utángyártottra. Vannak kifejezetten olyanok is amikor 150-160 kg-ot is elbírnak és kemény 10.000 Ft-ba kerülnek újonnan garanciával. A csere a legtöbb széknél pedig nem bonyolult, csak egy kalapács kell hozzá.

• LLKobe

veterán

válasz #11282 üzenetére

Üdv!

A megadott adatok alapján ha jól gondolom a testesebb emberek közé tartozol.
    Itt a súlyod miatt nem lesz jó akármi. Első körben ami eszembe jut, hogy le kéne vadásznod egy Herman Miller Aeron-t, abból is a C méretet.
    Nem lesz egyszerű mert nem túl gyakori a C méret, de full hálós, kb. annyiért vagy picit többért lehet látni mint a kereted, és azok 160 kilóig vannak hitelesítve.
    Az egyik legjobb létező szék, de ha találnál mindenképpen próbáld ki, mert van akinek nem jön be.

Új hozzászólás Aktív témák